Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoRobićPomożecie

Zadzwonić?

Polecane posty

Spotykam się z kimś już jakiś czas, widzimy się średnio raz w tygodniu. Często piszemy ze sobą, czasem gadamy przez telefon, ale tylko wtedy kiedy wcześniej ustalimy, że tego i tego dnia o tej godzinie zadzwoni czy ja zadzwonię. Ostatnio mijaliśmy się, mało pisaliśmy, nie widzieliśmy się dłużej. Wiem, że teraz przez kolejnych kilka dni nie będziemy mieć kontaktu (wyjazd). I tu pytanie: zadzwonić do Niego? Strasznie za Nim tęsknie, chciałabym, ale może nie będzie mógł rozmawiać albo nie odbierze, ja poczuję się jeszcze bardziej zawiedziona.... Albo może pomyśli, że mu się narzucam. Wiem, że On nie zadzwoni, bo nie ma środków na koncie. Co byście zrobiły/ -ili na moim miejscu?

Gość eeeeeeeeeee
Ja bym napewno zadzwoniła,bo najpierw robie potem myslę.. Ale tu nie ma sie co zastanawiać,zadzwoń:)

Gość bum-ta-ra-ra
jak to umawiacie sie na telefon ??albo ze on nie może rozmawiać???? kolejna dupodajka ktora umawia sie z facetem za plecami jego zony! WON!!!!

On nie ma żony :) Ma taką pracę po prostu.

I jestem w kropce. Chcę i się boję, boję się rozczarowania....

Gość apropossss
no to jak?! pracuje i nie stać go na kartę do telefonu????

Gość bum-ta-ra-ra
buhahhaha taka praca ze nie mozecie rozmqwiac przez telefon????jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne...zapytaj go nastepnymr azem jak się ma jego żona to zoabczysz jak zblednie.:-D Poza tym facet bez karty telefonicznej ???buahhaahaha gratuluje zaradnego faceta:D

Gość bum-ta-ra-ra
a mozesz mi wytlumaczyc co to za praca gdzie ma bezwzgledny zakaz uzywania komórki???:-D ładnie dajesz sie wrabiać dziewczyno

Jejku, ma pracę jaką ma. Nie będę tłumaczyła się z tego co robi. Ja też często nie mam nic na koncie i nie uważam, że to jest śmieszne. I ja też pracuję. Czemu jak się zada proste pytanie, to jest roztrząsanie na kawałki elementarne. Ale może macie rację, gdyby Jemu zależało to pewnie kupiłby kartę, żeby do mnie zadzwonić.

Nie ma zakazu używania komórki, tylko może po prostu nie będzie mógł gadać, a ja wtedy będę rozczarowana :(

Gość apropossss
"Ale może macie rację, gdyby Jemu zależało to pewnie kupiłby kartę, żeby do mnie zadzwonić." ooo!!! patrzcie! obudziła się!

Gość apropossss
Nie zawracaj mu tyłka - pewno jest z żoną i dzieciakami na wczasach!

Gość yggygyiy
jak nie z żoną to narzeczoną

Gość bum-ta-ra-ra
ale ejsteś naiwna i głupia:-D pierwsze slyszę zeby ze swoim lubym umawiać się na telefony w konkretne dni i godziny! Jak nic facet ma zonę a opowiada ci baje że ma taka pracę. Naiwniara z ciebie.

Gość bum-ta-ra-ra
jak ma taka prace to czemu nie dzownisz do niego wieczorami>???bo ci nie pozwolił? pewnie wtedy udaje kochającego męzusia:-D

Gość yggygyiy
bo jakby byl w pracy to by najwyzej nie odebrał i później zadzwonił:) a tak to ma inna i ty w tym czasie nie mozesz dzwonic nie kapujesz?

Gość hhvgffffg
mój pracuje na zmiany i dzwonie do niego wtedy kiedy chce, jak nie moze odebrac to pozniej odzwania, to jest niedopomyslenoia zeby umawiac sie na dzwonienie wtedy kiedy jemu pasuje

Gość bum-ta-ra-ra
" czasem gadamy przez telefon, ale tylko wtedy kiedy wcześniej ustalimy, że tego i tego dnia o tej godzinie zadzwoni czy ja zadzwonię." dziewczyno rpzeczytaj ta wypowiedz jeszcze raz i zastanów sie czy to jest naprawde normalne zachowanie???facet ma zonę czy ty tego nie widzisz??? A wierz mi ze najczesciej faceci tak robia ze nie mowia o zonie tylko urabiaja sobie na początku nowa kochankę, a jak ona juz sie zakocha to wtedy wiadomo ze jak sie dowie o zonie to i tak trudno jej bedzie odejsc

Gość zadzwon
okaże się czy jest sens ciągnąć dalej tą znajomość czy lepiej dać sobie spokój i oszczędzic czas

Gość bum-ta-ra-ra
a po co ma dzownic?? facetowi jak zalezy to dzowni i zabiega, z pewnoscia nie ma żadnej olewki na poczatku znajopmosci. A już teksty typu " nie mam nic na karcie telefonicznej" to ewidentnie wykręt. Ja bym nie dzowniła, temu facetowi nie zalezy.

Gość hmjcxxxxxx
a ja bym zadzwonila by sprawdzic czy odbierze. Jakby się nagle rozłączył dałoby mi to do myślenia

ale wszyscy na Ciebie naskoczyli ;o omg. Moim zdaniem powinnaś dzwonić do Niego kiedy Ty masz taką ochotę, jak nie odbierze to trudno , na pewno oddzwoni ;) A on ciągle siedzi w tej pracy, czy o co chodzi?

Ale my gadamy o różnych porach dnia i nocy, w weekendy też. To powiedzcie mi, gdzie niby miałby schować żonę? I pokazuje się ze mną publicznie, zabiera nad jezioro, na spacer, do domu. Może i jestem głupia, ale nie aż tak, żeby nie poznać czy ma żonę. Okey, może ma kogoś innego, tego nie neguję. Może to ja jestem dziwna. Ale jeśli napisał dziś, że się o mnie martwi, to raczej nie przestało mu zależeć. Czemu dopisujecie ideologię.

Pracuje różnie, czasem po 12h. Wierzę mu, że czasem nie ma czasu napisac nawet, bo pracowałam w tej samej firmie ( nie innym stanowisku co prawda) ale wiem, jak jest. A ja nawet nie wiem kiedy jest w domu, w pracy, kiedy śpi a kiedy ma nockę. Czesto pisze a ja mu odp po kilku godzinach (nie chodzę z tel przy sobie) Jest jedna przerwa i wybierasz: kawa, śniadanie, telefon, papieros. Ale nie chcę się tłumaczyć. Dla chcącego nic trudnego. Macie rację.

Gość bum-ta-ra-ra
Czemu dorabiamy ideologie?? Bo nie ejst normalne to zeby sie umawiac ze swoim lubym na dni i godziny dzownienia! To ejst bardzo podejrzane. A to ze gadacie nawet nocami to co z tego? Gadacei wtedy kiedy on chce, kiedy może sie pewnie wyrwać z domu, kiedy zony nie ma w poblizu. A ze byłąs u niego w domu to co z tego? Może byłas pod nieobecnosc zony?? I wierz mi ze wymówka z kartą to najwieksza żenua jaka słyszałam, ja bym sie takiemu facetowi zaśmiała w twarz.Ile on ma lat, 12 i czeka na kieszonkowe od rodziców?

Nie ma co zakładać,że on ma zaraz żonę. ;o no przestańcie, dziewczyna chce się poradzić a tutaj jak zwykle na kafe ludzie mają czarne scenariusze.

Gość do autorkiiiiiiiiii..
nie rob z siebie idiotki, nie lataj za nim, daj mu spokoj,widzisz,ze ma cie w dupie,wez zis zastanow, wymowiki o braku kasy na koncie na komorce u pracujacego faceta w 21 wieku...hahhahahhahah wez sie ogarnij, zacznij myslec, facet ma cie w dupie, a ty tesknisz,nudzi ci sie,i chcesz za nim dzwonic..:O jakby mu zlaezalo to chcialby sie spotkac bez zaslaniania sie praca i komorka, zalosna jestes, naprawde otrzasnij sie:O

Gość Śmieszne ze umawiacie sie na
dzien i godzine na telefon :classic_cool: pewnie kogoś ma ajak nie ma to ma CIE w dupie sorry

Gość ggggglllllllllllllllllllluuuuu
moze nie ma zony ale mu nie zależy.Chyba kazda z nas na poczatku znajomoci wie, że jest wrecz przeciwnie, setki smsów i telefonów o każdej porze. Jeśli jemu zalezy sam znajdzie sposob by dzwonic. Moj nawet do wc wychodzil jak byl w pracy by smsa napisac lub na 5 sekund zadzwonic. Dla mnie dziwna sprawa. Moze tylko mu o sex chodzi. Ile on ma lat a ile Ty?

Gość fgfbdsfrbvggggg
15latek czy 25 latek, obaj by sie starali, pisali,dzwonili,chcieli spotkac