Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala-mi1990

angielski - poziom zaawansowany

Polecane posty

Witajcie, polećcie mi dobre pomoce do nauki języka na poziomie zaawansowanym, większość książek, które przeglądam np w empiku mają niższy poziom niż tego oczekuję. Zależy mi na wszechstronnej wiedzy - czyli gramatyka, słownictwo w praktyce - chodzę na kurs konwersacyjny, ale chcę zatroszczyć się o swoją wiedzę również w domu (myślę o jakimś certyfikacie w przyszłości - póki co to nie na moją kieszeń).

Gość degfeejr
Ty nie jestes za wysokim poziomem, tylko kazdy tu ma Cie w dupie

Gość htr5gty5r4gt
wejdz sobie na strone englishtips.org to jest rosyjska stronka ale zamiec sobie ją na ang klikajac byrtyjska flage na gorze strony. potem sie zarejstruj i zaloguj. jest to za friko a w menu masz do wyboru do koloru roznych kategorii ebooków - m.in ksiazki do ang na poziomie zaawansowanym. mozesz sobie posciagac ich ile zechcesz - i posprawdzasz co ci pasuje a co nie. tylko czasu potrzeba bo strony wolno sie ładują. to cos w rodzaju chomika tylko troszke inaczej, bo calkowicie za darmo.. ja uwazam ze swietna strona dla ludzi ktorych nie stac na ksiazki do nauki ang bo niestety te są drogie..

Gość Adam Małecki
Spróbuj angielski metodą 5s, część 2 - to poziom dla zaawansowanych. Możesz uczyć się przy minimalnej znajomości jezyka angielskiego i zrobić duże postępy. Moim zdaniem najlepszy kurs angielskiego dla zaawansowanych na rynku!

Gość Igaa

Spróbuj ze szkoła językowa online TUTLO . Ja zaczynałam od podstaw ale pewnie znajdziesz tam coś dla sobie . Przez telefon konsultant Ci wszystko powie .

Gość Ada
Dnia 8.07.2019 o 09:35, Gość Igaa napisał:

Spróbuj ze szkoła językowa online TUTLO . Ja zaczynałam od podstaw ale pewnie znajdziesz tam coś dla sobie . Przez telefon konsultant Ci wszystko powie .

Rzeczywiście wszystko zostało mi objaśnione przez telefon i zapislam już się na lekcji próbna z TUTLO .

Gość MagdaK

Też się uczę z tutlo. Ja akurat podstawy już miałam, zależało mi głównie na ćwiczeniu rozmowy i dzięki tutlo mam taką możliwość. Lekcje są fajnie prowadzone, a przez to, że trwają po 20 min to łatwo je wcisnąć nawet w napięty plan dnia. 

Gość MiaS

Również zapisałam się do tutlo. Skusili mnie elastycznymi godzinami nauki i tym, że sama mogę sobie wybierać speakerów na lekcję;) Fajnie, że można odbyć lekcję próbną- mnie ona bardzo ułatwiła podjęcie decyzji;)

Gość weronikaaaaaa

uważam, że to jest świetna opcja z tym Tutlo - Ty decydujesz o tym kiedy i ile będziesz się danego dnia uczyć. Ja wstydzę mówić się przy innych ludziach po angielsku, a tak to nie mam przed kim

Gość Annkana

Można zacząć od spróbowania z lekcją próbną, warto się przekonać jak taka nauka wygląda. Ja się cieszę bardzo że wybrałam ta metodę nauki bo w końcu widzę (czuję) efekty 🙂

Gość Olek225

I tu się zgodzę. Mnie taka lekcja próbna właśnie z tutlo przekonała do podjęcia u nich nauki. Z początku miałem obawy czy sobie poradzę ale później jakoś poszło i teraz z lekcji na lekcję czuję się pewniej. 

Gość Annkana

U mnie było podobnie, raczej w ciemno nie zgodziłabym się niczego podpisać itp. Tak wiedziałam od początku jak takie lekcje wyglądają i czy mi to pasuje czy nie.