Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweczkaaaaaa

jakas baba dowala sie do mojego tż

Polecane posty

Gość mroweczkaaaaaa

z tż mamy po 22 lata. Jesteśmy ze soba ponad rok i nie zamierzamy przestawać;-) były już nawet wstępne rozmowy o zaręczynach i ślubie. Mama tż ma koleżankę (30-35lat), ktora rozwiodla sie miesiac temu. Zaczęło się od tego, że miesiac temu zalatwila nam wejsciowki na ekskluzywna impreze - poszlismy, czemu nie;) Widzialam ją w tlumie, nie podchodzila jednak do nas. Podchodzila do tż gdy byl sam (ja szlam do baru lub wc) i ulatniala sie jak kamfora gdy wracalam, albo jeszcze rpzed tym (tż mówił, ze byla rozmawiala i poszla). teraz dzwoni do niego gdy jest ze mna pytajac czy bedzie w domu (swoim) o 22, bo ona u nich jest (tż mieszka z mama) i czeka na niego. Ostatnio wyslala mu sms ''kochanie zrobilam Ci chili na obiadek, spie dzis u was'' tż odpisal, ze za obiad dziekuje ale ze kochaniem jest tylko dla swojej dziewczyny (czyli dla mnie;)). po przyjsciu do domu uslyszal od tej baby, ze to byly tylko zarty, a od swojej matki, ze robi cyrk. coz, mnie te zarty nie smiesza. Kobieta pracuje w perfumerii, CIAGLE przynosi mu kosmetyki, ale nie tylko. Ostatnio kupila mu kadzidelka KAMASUTRA. co mam z nia zrobic?

w zyciu po czytaniu tematu na kafe nie miałam większego chaosu w głowie :O

heheh czesc v34...chcialam cos odpowiedziec,ale zawislam nad klawiatura :D

zmęczenie mnie dopada:Deddita 👄 co zrobić?? zwiąż faceta zamontuj mu czujnik i jak sie zblizy do niej to bana mu i szlaban na miesiac na seks najlepiej :classic_cool:

Gość mroweczkaaaaaa
hm, coz, ja pytam co zrobic z kobieta, ignorowac? powiedziec zeby sie za przeproszeniem odpierd.. ?

Gość mroweczkaaaaaa
najgorsze jest to, ze prosil mame delikatnie, zeby pogadala z ta kobieta (w koncu kolezanki), ale ona uwaza, ze robi zm igly widly i to nie priblem takie zachowanie.

a to ten tż jezyka w gębie nie ma?:O chyba że on jeszcze nieletni?:classic_cool:

edik,ja tez padam na twarz,zreszta pewnie juz uciekasz? udanego weekendu 👄 a mroweczka-co zrobic? przede wszystkim UWAZAC i OBSERWOWAC.taka 30-35 latka moze wiele namieszac,jak grunt odpowiedni wyczuje ;)

Gość ja pierdoleeeeeeeeeęęęęęę
TŻ :O:O:O:O:O:O

Gość mroweczkaaaaaa
napisalam, ze mamy po 22 lata. nie chce byc chamski (to w koncu znajoma jego mamy i czesto u nich jest, bo ma corke w podobnym wieku co siostra tżta), mowil swojej mamie ze mu to nie odpowiada, w smsie dal do zrozumienia, zeby sie nie zwracala do niego kochanie. nie wiem dokad mozna sie posunac zeby nie urazic kobiety, ale dac jej jasno i wyraznie do zrozumienia ze nam to nie odpowiada. tż sam tez nie wie co z tym fantem zrobić

Gość mroweczkaaaaaa
obserwuje obserwuje boje sie zeby nie bylo za pozno, bo fajnie ta babeczka wyglada, niestety

z mojej innej rady nie skorzystasz pewnie-dla mnie tu nie ma co startowac delikatnie,zeby nie urazic,czy przez kogos... i nie pisz tż bo to dziecinne jest jak caly twoj problem ;) pozdrawiam

Gość knfios
chyba sie seksu starej sie zachcialo ze pisze do twojego :o ale skoro twoj facet z tego sie smieje/olewa to w czym problem? niech sobie pisze, na zdrowie. dopoki nie szkodzi to moze robic co chce. krzywdy waszemu zwiazku nie robi

Gość koniecznie powiadom
Nie kontaktować się z nią, nie przyjmować nic od niej, powiedzieć chłopakowi, aby unikał jej, poprosić chłopaka, aby poprosił mamę, aby ta przetłumaczyła tej kobiecie, że syn ma dziewczynę i aby ta znalazła sobie kogoś w swoim wieku i nie interesowała się więcej jej synem. To niedopuszczalne takie zachowanie. Załóżmy, że matka Twojego chłopaka nie ma pojęcia o tym, co robi jej koleżanka i stąd tamta jest taka śmiała, bo chce sobie poprawić swoje zszarpane ego po rozwodzie. Nie musi się to jednak odbywać kosztem Twoim, prawda? Jeśli ani Twój chłopak, ani jego matka nie będą chcieli porozmawiać z tamtą kobietą, to oznacza, że Twój chłopak Ciebie nie kocha, chce się z Tobą rozstać i razem z matka umówili się, ze to będzie sposób na pozbycie się Ciebie, ale tak, abyś to Ty z tym chłopakiem zerwała, a nie z Tobą, innymi słowy - być może masz doczynienia z tchórzami i chamami, a z takimi to sobie lepiej dać spokój. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Ale na razie spróbuj rozmowy, może to da Tobie pożądany efekt.

Gość Supremus Dux
TŻ - To Żenada

Gość mroweczkaaaaaa
on rozmawial z mama, ktora go wysmiala, przejmuje sie tym tak samo jak ja. TŻ piszę, bo jest to mily, przyjemny skrot - tak uwazam. a czy problem jest dziecinny? nagabywanie mojego faceta przez inna kobiete, w dodatku nie brzydka to chyba nie jest DZIECINNY problem. zobaczymy czy po ostatnim smsie cos sie zmieni czy dalej bedzie dzwonic/pisac. Moj chlopak stara sie byc z daleka od tej kobiety ale jak wraca po pracy do domu a ona siedzi to przeciez nie wyjdzie, prawda? musi zjesc umyc sie..

Gość Magdaeuiyriew
TŻ - towarzysz życia (takie info dla bezmózgowców)... według mnie ta baba powinna się leczyć, jest zdrowo popoierdolona a Twój chłopak powinien działać zdecydowanie i bez ceregieli spławić babe

Gość mroweczkaaaaaa
no tak bo lepiej pisac ciagle zamiast tż ''moj chlopak'', ''moj facet'', ''moj mezczyzna'', ''moja milosci'' tak? TŻ jest bardzo bezpiecznym skrotem i bardzo trafnym, bo przeciez to rzeczywiscie jest moj towarzysz zycia, ktos najblizszy memu sercu.

Gość Magdaeuiyriew
ja też mam 30 lat ale to jest chore żebym startowąła do 22letniego dzieciaka

Gość mroweczkaaaaaa
no wlasnie, ta kobieta ma juz 2 corki (9 i 6 lat) i wydawala sie fajna kobietka, wesola i taka z jajem, ale potem sie zaczelo to co opisalam. Magdaeuiyriew jako kobieta w podobnym wieku odpowiedz mi na pytanie: czy to naprawde sa z jej strony zarty czy moze rzeczywiscie 'dupa ja swiedzi''?

Gość Aliceee
Nie rozumiem tą głupia modę na tż : |

Gość knfios
autorko a ile ona ma lat?

Gość mroweczkaaaaaa
30-35 lat.

Gość Ja jebieeeeee
Tż ahahahahahahahhaha

Gość knfios
ale sie uczepiliscie tego skrotu, jak jakies dzieci :o

dojrzała babeczka chce ewidentnie młodego chooya posmakować. uważaj bo młodych facetów kręcą bardzo takie laski przed 40-ką i tu jest o krok by oni zaczęli się pieprzyć ze sobą (o ile już tego nie robią). a te wszystkie gadki Twojego TŻ (o kurwa, co za skrót, padłem) do Ciebie to że niby rozmawia, spławia itp. mogą być tylko taką zasłoną dymną. 🖐️

Gość mroweczkaaaaaa
coz, paniom i panom od spamu i krytykanctwa dziekuje bardzo. krytyke przyjme, owszem, ale konstruktywną. Dziekuję wszystkim za rady, trochę sie uspokoilam nawet. ;)

Gość mroweczkaaaaaa
EMINET - wlasnie, ale za reke nie zlapalam, ze cos wyczynia, takze zarzucic nic nie moge. a przeciez szpiegowac go nie moge, bo nie na tym polega zwiazek.

Gość ishjdiw
da sie poznac bo facecie czy zdradza, po mimice jak wspomina sie o tej kobiecie itd czy sie miesza