Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweczkaaaaaa

jakas baba dowala sie do mojego tż

Polecane posty

Gość mroweczkaaaaaa
dzis sprawdze czy sie miesza, nie zwrocilam uwagi :) dzieki

Gość ishjdiw
np jak mowi o niej i jednoczesnie unika kontaktu wzrokowego, albo ucieka wzrokiem w lewo lub w prawo to znaczy ze cos jest na rzeczy

Gość Magdaeuiyriew
DUPA JĄ SWĘDZI

mrówka wiesz, wiem po sobie jak miałem te naście lat i ciut ciut po 20-ce na karku, wtedy na maksa mnie jarały takie dojrzalsze tzw. gorące mamuśki przed 40-ką. z tym że tylko seksualnie. poza tym takie kobiety są bardzo dobre w łóżku, dojrzałe, wiedzą czego chcą, nie stronią od eksperymentów ja jak miałem okazje to skorzystałem bez zastanowienia (z tym że wtedy singlem byłem). tu może być taka sytuacja, że mogą się bzykać i TYLKO bzykać, bo oboje wiedzą, że związku z tego nie będzie, wiec i on nie chce zostawać singlem i jest z Tobą. jednak seks rodzi jakąś tam bliskość, więc ta babka sypie do niego czulszymi tekstami i wtedy przed Tobą musi udawać że się na nią wkurza. a to że niby rozmawiał też i z matką to takie czcze gadki na zamydlenie oczu... nie życzę Ci tego byś była walona po rogach, ale już tyle się w tym życiu napatrzyłem że nic mnie nie zaskoczy...

Gość mroweczkaaaaaa
zanim bylismy razem, Facet Opisywany w Historii rowniez przyznawal sie, ze lubi takie fajne i zgrabne stare (ekhm przepraszam, starsze). tej kobietce niczego nie brakuje, nad czym NAPRAWDE ubolewam. jesli by sie tak zdarzlo i chodziloby im naprawde tylko o seks to jednak nie chcialabym zeby przychodzil i wkladal mi penisa zaraz po niej albo jej zaraz po mnie. Coz, dziekuje naprawde za konkretne odpowiedzi. Moze jakis maly lodzik albo dobry obiad powstrzyma go przez takimi rzeczami. btw dzis bedac w pracy zapytal czy mialam ochote go kiedys zdradzic. nie powiazalam tego wlasciwie z ta kobieta az do teraz.

Gość pewnie chcial
bys odpowiedziala ze mialas ochote go zdradzic, wtedy by sie poczul lepiej z swoim sumieniem, bo skoro ty chcialas go zdradzic to czemu on mialby nie miec?

Gość pewnie chcial
jak dla mnie to jemu ta jej adoracja sie bardzo podoba i gdyby nie ty- skorzystalby. na 100%

no nie wiem czy lodzik lub dobry obiad powstrzymają przed pójściem do innej (innego w wypadku kobiet). jak jest ciekawość i dochodzi do tego TA chuć, TEN erotyczny magnetyzm to zdrowy rozsądek idzie się za przeproszeniem jebać... przykładów można mnożyć. a co do tych jego zapytań o zdradę, to też takie podejrzane. mam znajomą o którą jej chłopak jest tak mega zazdrosny że nie pozwala jej nigdzie wychodzić z kumpelami na piwo itp, a jak już wyjdzie to za chwile i on się pojawia, w najlepszym wypadku dzwoni non sto. a jak już na tym piwie pojawi się jakiś kolega to awantura murowana (tj. nie w towarzystwie a w domu się wyżywa). no ok, chorobliwa zazdrość zdarza sie, z tym że ten typ posuwa za jej plecami inne laski że aż furczy. ona oczywiście nie przyjmuje tego do wiadomości... cóż jej sprawa. ale do czego zmierzam, otóż ludzie czasem mierzą innych swoją miarą, jeśli rozumiesz o co chodzi.

Gość mroweczkaaaaaa
coz R. tez jest zazdrosny, praktycznie bez niego nie wychodze a jak wyjde to rowniez awantura na 3 dni. Szkoda, szkoda, teraz jak o tym mysle, to mam w glowie takie rzeczy, ze w zoladku mi sie przewraca. :(( Coz to ze lubi byc adorowany - nie jest zadna tajemnica, no bo kto nie lubi? Chodzi o to, zeby nie rpzekroczyc granicy.

Gość mroweczkaaaaaa
jak zapytam no to sie wyprze 100%, tylko moze mowic prawde, ale po tym co tu przeczytalam mysle, ze moze tez klamac, co zdarzalo mu sie kiedys dawno temu, jak nie bylismy jeszcze zaangazowani. chcialabym byc troche madrzejsza w tym momencie.

Gość iza 9090
a ty mróweczka masz tak 22-27 lat? bo pomiędzy 30 a 35 jest pol dekady roznicy a swoja droga babsztyla pipa swedzi, uwazaj na tą raszplę!!!! obiadu narzeczonemu nie gotuj i tak nie doceci... ale zafunduj mu taka noc żeby rano chodzic nie mogl

Gość mroweczkaaaaaa
ja mam 22, tak jak i on. zobacze jak sie sytuacja rozwinie

Gość mroweczkaaaaaa
dowiedizlaam sie kobieta ma 31

Gość mroweczkaaa
jak mialaby wygladacv taka prowokacja?

Do mojego tez się dowalała baba, przed 40 z dwójką nastoletnich dzieci. Byla na tyle bezczelna ze na urodziny podarowała mu uwaga - mydło w kształcie waginy. Puszczanie oczek i uśmieszki gdy tylko się odwróciłam były na porządku dziennym. Najgorsze, ze nie bylo po niej widac wieku, ma nawet fajna figure i wygląda na 30, max 32 lata ..

Gość mrowieczkaaaa
usta i jak sobie z tym poradzilas?

Gość kto to ejst TŻ??
Odpowiedzcier mi co oznacza skrot TŻ?? czytam i nie wiem

Gość ofno
mrowka, i jak tam u ciebie? nadal sie dowala? jak zareagowal na jej imie? odwracal wzrok? czy bez zajakniecia patrzyl sie prosto w oczy?

Gość mrowieczkaaaa
tż - towarzysz zycia. na wspomnienie o niej smieje sie, albo mowi cos zupelnie normalnego. przez weekend jej nie bylo9 - byla w gorach z matką mojego, a my mieszkalismy razem. żadnego telefonu ani esemesa, na szczescie, bo to na pewno spier**olilo by mi weekend ;)

Gość ofno
smieje sie- to moze byc przykrywa, nerwy.. ale najistotniejszy jest wzrok. ucieka wzrokiem? czy caly czas patrzyl sie w oczy?

Jakby o mnie ktoś mówił per "towarzysz życia" to z żalu i frustracji zaruchałbym tę trzydziestkę na śmierć.

Gość mrowieczkaaaa
coz za kultura osobista. jak juz pisalam w tym watku - jest to BARDZO WYGODNY skrot internetowy. Nic nie powinno tu obchodzic nikoo czy jest moim mezem, konkubentem - liczy sie to, ze jestesmy w zwiazku.

Gość ofno
nie odpowiedzialas na moje pytanie? :P

Gość 69 to twój rocznik
Nie żyłuj się tak, bo ci żyłka pęknie 🖐️

Gość mroweczkaaa
Eminet, coz taka prowokacja z pisaniem nie wyjdzie, kiedys tak zrobilam na fb (zdjecia byly calkiem-calkiem) i duzo znajomych - konto jak prawdziwe - to pokazal mi to mowiac ze jakas kur*a do niego pisze ;) mysle, ze narazie bedzie spokoj do grudnia. Pani owa znalazla sobie faceta, tyle ze facet w grudniu wylatuje do afganistanu na misje, to pewnie znow ja zacznie swedziec, niestety. jakby cos sie zmienilo, jak sie czegos dowiem to wejde znow na wątek.:)

Gość rudy-48
Zrób z nia trójkąt !!! I zobaczycie co wyjdzie ? Sam raz widziałem taki układ babcia, matka i córka, a on jeden, ale babcia była taka laska, matak icórka tęz dobre laski ! Jak babcia dorwała gościa to mu iskry sięe z członka sypały ! Łuna bila po okolicy !