Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goodsensi

Czy to może być ciążą?

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Mam taki mały problem. Ostatnia miesiączkę miałam 17 lipca a 8 sierpnia kochałam się z chłopakiem i że tak powiem była mała awaria. Sperma była na moich wargach sromowych a daje nie. No i się boję że mogę zajść w ciążę. Mam miękkie wnętrze pochwy ale nie wiem jak to jest z ta szyjka macicy więc nie pytajcie. Mam biały lepki śluz kolor jak mleko jest go mało na zewnątrz choć mam uczucie że dużo. Mam dziwny uścisk w podbrzuszu jak by mi ktoś zawiązał mały supełek na nich nie czuje tego ciągle ale często. Dodam że w tamtym miesiącu miałam tak samo zaczęło się 2 tygodnie przed okresem a skończyło w pierwszy dzień okresu. I najdziwniejsze od ład odstawilam tabletki a będzie to ok 6 miesięcy ok 2 tygodni przed okresem może trochę krócej zaczynały boleć mnie piersi a teraz nic.. Proszę o odpowiedź czy mogą to być pierwsze objawy ciąży czy poprostu mam schizy.. I czy to jest wogóle możliwe 6 dni po stosunku. Na test za wcześnie ale za tydzień na bank zrobię.

Gość niuu
test robi się min. 2tyg. po stosunku nie wcześniej. Po 2 dniach nie ma objawów ciąży.

Ja o tym wiem. Ale minęło już 6 dni. A za tydzień w sobotę będą równe dwa tygodnie więc wtedy zrobi test bo teraz to wydawanie kasy w błoto. I zastanawia mnie czy po tygodniu mogą nastąpić takie zmiany. Nie jestem gotowa na dziecko ani psychicznie ani finansowo :(

Gość niuu
"8 sierpnia kochałam się z chłopakiem i że tak powiem była mała awaria." Od 8.08 minęło 6dni a jak to policzyłaś co?

Gość cyrkoplit
na bank cionza jest

Gość niuu
jak długie cykle masz i czy regularne? A o co ci chodzi z tym miękkim wnętrzem pochwy?

No właśnie różnie mam ten cykl tak mniej więcej od 30 do 33 dni. Bo ja włożyłam palca i tak tak w środku miękko jest nie wiem jak było wcześniej bo nigdy nie sprawdzałan. Koleżanko od "CIONZY" znasz się na tym? Czy po prostu robisz mi paranoję w głowie? Słyszałam że taki biały śluz jest też przed okresem. I czy to możliwe że po 6 dniach coś czuc? Proszę o wiarygodna odpowiedź.

Gość kasion
tak wczesnie nie ma zadnych objawów ciąży, najwyżej urojone.. nie pozostaje Ci nic innego jak czekac do daty miesiaczki i wtedy zrobic test. moze nie bedzie nawet potrzebny bo dostaniesz okres. tu nikt Ci nie udzieli odpowiedzi..

Gość kasion
piszesz ze slyszalas ze bialy sluz jest przed okresem.. to co Ty nigdy okresu nie mialas? ze tylko o tym "słyszalas"... ja bialego sluzu nigdy przed okresem nie mialam, w pierwszych dniach od poczecia tez nie wiec to chyba zaden znak.. A objawow po 6 dniach na bank sie nie ma

Wiem że trzeba czekać. Ale chciałam się poradzić bardziej doświadczonych kobiet które może miały podobne sytuację. Zastanawia mnie ten ucisk w jajnikach..

Gość kasion
mysle ze poprostu stale o tym myslisz, denerwujesz sie i stad ten ucisk. gdyby ta sytuacja nie miala miejsca to pewnie czulabys sie jak zwykle.

Być może tak co nie mogę przestać o tym myślelęć. Ale trzeba czekać. A z tym sluzem to nigdy nie zwracałam bardzo uwagi na niego czego teraz żałuję. Miałam kiedyś taki mleczny ale ze stresu nie pamiętam w jakiej fazie cyklu.

Gość niuu
Tylko cierpliwe czekanie zostaje. NA dwoje babka wróżyła.

Zwariuje:( gdyby to było po studiach to bym się straszni cieszyła ale nie teraz jak mnie nie stać i idę na 3 rok :( ale będę dobrej myśli dziękuję wam bardzo zawsze to miło z kimś się podzielić taka sprawa :)