Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszolomiona i wystraszona

W poniedzialek mam rozmowe o prace i beda tez pytac po niemiecku

Polecane posty

Niestety ja niemiecki znam bardzo slabo. W ogloszeniu bylo napisane, ze trzeba znac bardzo dobrze:(( Bedzie to obsluga klienta. Powiedzcie mi o co moga pytac po niemiecku i moze napiszcie mi kilka zwrotow by sie nie spalic?

Gość oczekująca...
niepoważna jesteś. jeśli wymagaja b. dobrej znajomości języka a ty znasz słabo to po co chcesz tam iść?

Myslalam ze nie zadzwonia lub zadzwonia po jakims czasie a ja sie przez ten czas poducze. A oni zadzwonili praktycznie od razu, bo im sie CV spodobalo ze wzgledu na duze doswiadczenie w innym jezyku (wymogiem byla bardzo dobra znajomosc dwoch jezykow, ten drugi znam bardzo dobrze, ale niemiecki tylko podstawy).

wykaz sie dobrze w tym jezyku ktory znasz a jak ebda pytac po niemiecku powiedz ze znasz podstawy ale intensywnie sie uczysz i ze go polepszysz lepsze to nic na pamiec sie uczyc zdan, pozniej ci sie slowa pomyla i bedzie wtopa

Gość rwtrwt
uu jak tam raz miałam z ang, nie psozłam na ost rozmowe, bo oni chyba mysleli ze w 1 dzien sie naucze ang, nei chciałam sie kompromitować

Gość graff iti
Skoro to obsługa klienta to pewnie rozmowa odbedzie sie po niemiecku.

Gość to po cholerę składasz
i dlaczego oni cie zapraszają jak im wpisałaś NIEMIECKI - SŁABO :P

No rozmowa bedzie we wloskim i niemeckim bo takie jezyki byly wymagane. Ten pierwszy umiem dobrze, ale ten drugi tylko podtawy. Chcialam sie poduczyc a tu wychodzi na to, ze mam malutko czasu. Dajcie mi tu jakies przykladowe zdania z niemieckiego do oblugi klienta.

to po cholerę składasz - podkolorowalam, ze znam w miare dobrze, choc doswiadczenia w tym jezyku nie mam zadnego.

Gość gfgfnfgf
Na przywitanie powiedz po niemiecku //to zrobi bardzo pozytywne wrażenie na pracdawcy// "Ich mag sehr ficken" Pozdrawiam! Życzę powodzenia:).

Gość gryka88
arschloch :)