Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

do mam i ciezarnych moze wy mi powiecie o co chodzi pani doktor

Polecane posty

Gość olalalalalalla
zadnego odczynu ci nie beda sprawdzac chodzi bankowo o mocz , i jeszcze powinna ci zlecic badanie krwi na morfologie :D

Gość gorszy problem jest z TOBĄ
niż z tą lekarką. Przyszła matka, a sądząc po stylu - glupia małolata albo wieśniara, dziecko zrobiła, ale już dojechać do większego miasta możliwości nie ma (co kaski nie ma? samochodu nie ma? chłopa do zawiezienia nie ma?). I to "kurwa" w każdym zdaniu :O WIEŚ!

Gość gorszy problem jest z TOBĄ
jak chodzisz na NFZ, to nie oczekuj kultury i profesjonalizmu. Nikt w ciąży nie chodzi na NFZ. Prócz biedoty oczywiście (z czego utrzymasz dziecko skoro Cię nie stać na prywatnego gina?)

Gość kup pojemnik na mocz
Kup pojemnik na mocz w aptece i idź na następną wizytę. w ciąży badania robi się co miesiąc, więc nie wiem cóż Ciebie tak dziwi?

Gość dagksfhohc
do gorszy problem jest z TOBĄ a niby czemu ma nie wymagać kultury jak chodzi na nfz? ja też chodzę a jestem lepiej przyjmowana niż na nie jednej prywatnej wizycie więc to tylko kultura lekarki ja bedotą nie jestem i chodzę na nfz i jakoś pozostałe ciężarne które chodzą do tego samego lekarza też nie zauważyłam żeby biedę klepały zdziwiło by cię ile kobiet w ciąży chodzi na nfz i weź się swoim szmalem nie obnoś bo żal

Gość radze ci zmien lekarza i
to jak najszybciej.tylko nie mow ze nie ma autobusu do miasta bo padne.

Gość radze ci zmien lekarza i
gorszy problem- mowisz autorka wieś?? a Ty niby skad? jak wyrazasz sie ,,CHLOPA'' to tylko wieś :)

Gość ja też chodziłam na nfz
A niby czemu mialam płacić za wizytę, jak moglam chodzić na nfz? Stać by mnie bylo, ale nie widzę potrzeby wydawania niepotrzebnie pieniędzy skoro taką samą opiekę medyczną mam za darmo. Paradoksalnie u mnie z najwięszego chamstwa, nieuprzejmości i ogolnie braku kultury słynie lekarz, który przyjmuje prywatnie he he

Gość fdhdhdhd
autorko nie wiem o co może chodzić. A gorszy problem jest z TOBĄ to z tobą jest gorszy problem. Ja na nfz mam bardzo dobrą opiekę i kulturę i nie wiem po co mam wydawać kasę na prywaciarza, który nic więcej na wizycie mi nie zrobi. Oprócz 100% płatnych skierowań. A czego nfz nie refunduje to i tak jak chcę to muszę zapłacić. A ci sami lekarze przyjmują i na nfz i prywatnie. To mam specjalnie zapłacić za wymacanie? bo za darmo będzie gorsze???? idź się leczyć.