Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martka.13

Co myślicie o człowieku który zabił Psa :/

Polecane posty

Gość Martka.13

Wczoraj widziałam jak jakiś samochód przejechał psa :( nie mogę przestać o tym myśleć, to była masakra

Gość gfgxgdfgdg
Co można myśleć ;/ kawał ch* i tyle. Jakbym była ze znajomymi to gość by glebę gryzł. Wiadomo, że sama mało mogę zdziałać ;/

Gość gfgxgdfgdg
mówie oczywiście o sytuacji kiedy kierowca nie starał się zahamować, a po uderzeniu nawet się nie zatrzymał

Gość ta sasiadka z 7 pietra
Ma psychopatyczna osobowosc.jest potworem.

Gość wheidfhw
skurwysyn pierdolony a co mam myśleć innego? mam nadzieję, że piesek się długo nie męczył :( jakbym ja to zrobiła przypadkowo miałabym depresję i długo nie wsiadła za kółko. zatrzymałabym się i sprawdziła w jakim jest stanie. gdyby było dobrze, zadzwoniłabym na pogotowie wet. , gdyby był w agonii ukręciłabym łepek, a gdyby nie żył - zadzwoniłabym do odpowiednich służb bo martwe zwierzę może oznaczać początek jakiejś epidemii :O

Gość hgfds
Jeśli ktoś go potrącił, to nie ma co go oceniać - może pies wleciał mu pod koła. Ale jeśli ktoś świadomie zabija zwierzaka, to jest dla mnie psycholem...

Gość przeciw totalniackim zapędom
Zdarza się i tak. Nie rozpaczam z tego powodu

Gość ArmIda11*
mysle ze jest smieciem ktorego matka (stara kurwa) nie wiadomo po co wydala na swiat i nie potrafila go szmata wraz z ojcem alfonsem wychować tyle sobie o takim mysle. I zeby predko zdechl . Po co nam spoleczenstwu takie ścierwo? do niczego niepotrzeben

ArmIda11* prostak 🖐️ a odnosnie topiku, no jak co, psychopata, wsadzać trzeba, ale do psychiatryka ( aspedza tam reszte zycia 🖐️ a to ze ktos jest psychopata i chujem, nie oznacza ze rodzice go tak wychowali, ale to w jakim towarzystwie sie obracal :) tak na marginesie -> do prostaczki 🖐️

Gość wheidfhw
do ArmIda11* - hehe widzę, że Ciebie jeszcze bardziej trzęsie jak słyszysz takie historie jak mnie. na mnie to działa jak płachta na byka no ale fakt faktem, to nie ma nic wspólnego z rodzicami typa

Gość Marta133
Witam ponownie :) chciałam dodać że psa potrącił mój chłopak - pies niestety wybiegł, właściciel psa został poinformowany. Jednak nie podoba mi się to co ArmIda11* napisała na Rodziców mojego Chłopaka tak jak i niego samego, dlatego w dniu jutrzejszym pokaże mu twój post, myślę że nie zostawimy tak tego tym bardziej że jest to karalne. Miłej nocy dobranoc

Marta133 sama sprowokowałaś nie wyjaśniając o co chodzi. To nie strasz jej teraz. Napisała swoje zdanie - o osobie, która z namysłem zabija zwierzę, a nie o twoim chłopaku, który potrącił psa niechcący. Różnica spora raczej...

Fakt, że ostro, to ostro :P ale wyraziła swoją opinię i tyle

Gość wheidfhw
autorka prowokatorka kawalarka kanalarka albo 13 latka nudząca się.

Gość Tomek z bagien
ja kiedys zabilem psa, nawet nie hamowałem. Nie dlatego ze nie lubie psów i mam przyjemnosc w ich rozjezdzaniu. Tylko dlatego ze jechalem wtedy jakies 160kmh i przy tej predkosci nawet nie mialem szans go ominac a hamowanie mogloby rzucic mnie na drzewo.Z psa zostala miazga,na kawalki sie rozpadl. Pies ktory wbiega z pobocza na srodek trasy szybkiego ruchu podlego selekcji naturalnej jako slaby osobnik.Brutalne & true

Gość csddss
Tylko dlatego ze jechalem wtedy jakies 160kmh gratuluję odwagi, współczuję głupoty

Gdy pies czy kot wyskoczy na drogę i nie ma szans wyhamować to się tego nie robi. Lepiej zabić zwierzaka niż wypaść z drogi i wjechać w czyjś dom zabijając dziecko

Gość Apasz:)
Myślę, ze taki człowiek lubi chińszczyznę ...

Gość Tomek z bagien
tak,współczuję glupoty jesli nie rozumiesz ze prawie kazdy samochod osiaga tą zawrotną predkosc 160 a co drugi potrafi i 200. Ale ty swoim autobusem ztm nie przekroczysz nigdy 80 wiec co najwyzej przejedziesz żabę.

Gość jjjjuuuuu
głupie tępe cipska. Już nie jeden się pogrążył na wieki o debilnego kundla. a już w tej głupocie przodują kobiety. Jedna kiedyś zabiła się z dwojgiem dzieci, b o chciała ominąć psa na autostradzie. Wałęsajace się kundle to realne niebezpieczeństwo dla kierowców. Zaznaczę, że głupie kundle, bo mądry to umie się rozglądać.

Gość hjkloytriu
juuuu z ciebie to dopiero kundel glupi. co taki pies ma zrobic jak wlasciciele go wywiezli z domu bo sie znudzil? a ty bylbys taki madry jsk z dnia na dzien zostal bys bez domu? lub nie mial bys go nigdy?

Gość ohhaaa
ktos kto nie respektuje wszelakiego zycia nie zasluguje sam aby zyc ale to juz bedzie bog wiedzial co z takim zrobic

Gość Apasz:)
Peja: wiecie co z nim zrobić!!!!!!

Gość wheidfhw
dlaczego nie szanujecie zwierząt? :( to przykre że być może znam kogoś z Was ech

Gość federeisosa
''gdyby był w agonii ukręciłabym łepek...'' rozjebałaś mnie, jakbym ci łeb ukręciła to byś sie zesrała :o

Gość Tomek z bagien
jem mięso... ludzkie :classic_cool:

może nie zauważył tego psa? Ja kiedyś przejechałam żabę i mam wyrzuty sumienia do dziś :P

Gość Ale głupi temat
Ja przejechałam kupę. Do dziś nie mogę się otrząsnąć:-O