Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weda

jaka wodka na wesele

Polecane posty

Gość Weda

Jaka wodka na wesele Co myslicie o mieszaniu alkoholu np zeby postawic na stole wodke martini whisky? dobry pomysl czy lepiej po porstu sama wodka i wino? Co o tym sadzicie

my mamy tylko wódkę (biała żubrówka) i wino. a na poprawiny dodatkowo piwo z nalewaka.

Gość taka jedna z wrzesnia
my mamy krupnik

Gość gufikolka
finlandia

Gość Zefirka_7
my mamy wódkę Sobieski trochę win i kilka butelek whisky (wina i whisky są dodatkiem i będą stały na osobnym stoliku) :)

Gość klaudia1617
ja piernicze co to jest krupnik?:P taka zupa? my bedziemy mieć wodkę Absolut. nie absolwent-nie mylić:)

Gość dorociczka
u mnie bedzie na stołach stać wódka wyborowa oraz wina białe i czerwone półwytrawne,na osobnym stoliku będą inne alkohole typu martini białe i czerwone,curacao,malibu,campari,różne likiery,rum,tequila i jakiś koniak

klaudia krupnik to taka wodka, nie zupa nie kazdego stac na finlandie

Gość Joanna.L.
My mielismy wyborową i wino do wyboru białe i czerwone.

Gość ona zamyślona
Ostatnio byłam na dwóch weselach. Na jednym królował STOCK, na drugim- PAN TADEUSZ. Obie mi smakowały:D

ja wlasnie stoje przed zakupem wina,co polecacie? mam kilka butelek porto i wytrawnego, chce dokupic polslodkie i slodkie tylko jakie?

Gość po Osi Czasu
ja bylam tydzień temu na weselu i na stołach królowała ;) wódka Żubrówka Biała-bardzo dobra!!! :)

Gość weda
ja dalej zastanawiam sie nad wodka chce nq oewno kupuc kilka butelek martini bianco moze rosso tez nie wiem jeszcze tak mysle ze moze whisky rowniez bo wiem ze nie wszyscy wodke preferuja, a dla dziadka jakas wisnioweczke albo nalewke mozecie cos poradzic.

Gość pacopacopaco
Ja uderzyłabym w żubrówkę, nie jest taka droga, a dobra i sprawdzona. Wedle życzenia sa jej teraz chyba aż trzy rodzaje, także jest różnorodność ;) A do tego wino i szampan.

Gość julka19x
najważniejsza jest temperatura wódki a nie jej rodzaj.Nawet najlepsza wodka jak bedzie ciepla to goscie sie porzygają i nie bedą milo wspominac wesela.Powinna byc wystawiana na stol prosto z lodowki w momencie gdy goscie zasiada do stolow. Dobra jest Pan Tadeusz, Krupnik,zoladkowa czysta de lux,zubrowka biala Bylam raz na weselu gdzie goscie pytali mlodego jak oni maja pic ciepla wodke,ze oni tak nie potrafia,mlody zamiast dac nadzor nad alkoholem swiadkowi to dal ojcu co to pomyslal ze wodke w nocy w lodowce potrzyma i wystawi jeszcze przed slubem. Po 2 godzinach stania na stole zrobila sie ochydna.

Gość julka19x
kupuj butelki 0,5 litra bo mozna je szybko dostawiac zanim zrobia sie cieple.

Gość weda
my chyba pana tadeusza kupujemy, mielismy okazje probowac powesekna naszych znajomych i uwazam ze jest dobra a zmrozona tym bardziej wiec wodka wybrana winko tez polecono mi carlo rossi a jakie wasze opinie

Gość gość urodzinowy 28
wodka-zimna wino carlo rossi-odpada, to tani winiacz,lura lepsza kadarka i niedroga

Gość lidka111
A próbował ktoś może żubrówkę paloną? Zastanawiałam się, czy może zastępować whisky, bo ktoś mi powiedział, że jest bardzo zbliżona w smaku, a jednak cenowo wypada lepiej.

my kupiliśmy wódkę - Stumbras i do tego kilka butelek wina kupimy - ja lubie to będe piła winko :D

Gość ryrrryryr
Pan Tadeusz.

Gość Monika_Król
albo żubrówka - do wyboru do koloru, ale tradycyjna jest najlepsza!

Gość saszanaaa
Wódka i wino, tylko i wyłącznie. U mnie była wyborowa i krupnik.

Gość w 2007r
mialam absoluta bo w 2006 wyszla edycja swiateczna byly zapakowane z zlote pojemniki to hurtem kupilam na slub w czerwcu:) byla tekila dziadkowie uczyli sie pic wina i cos jak ajerkoniak tylko inne smaki nie znam sie na tym maz kupywal zubrowka biala i zoladkowa sa ok

Gość w 2007 roku
mialam absoluta bo w 2006 wyszla edycja swiateczna byly zapakowane z zlote pojemniki to hurtem kupilam na slub w czerwcu:) byla tekila dziadkowie uczyli sie pic wina i cos jak ajerkoniak tylko inne smaki nie znam sie na tym maz kupywal zubrowka biala i zoladkowa sa ok

Gość hgfada
w 2007rmialam absoluta bo w 2006 wyszla edycja swiateczna byly zapakowane z zlote pojemniki to hurtem kupilam na slub w czerwcu:) byla tekila dziadkowie uczyli sie pic wina i cos jak ajerkoniak tylko inne smaki nie znam sie na tym maz kupywal zubrowka biala i zoladkowa sa ok

Gość hgfada
net sie wiesza przepraszam za kopie

Gość mama1111
co myślicie o Nemirowie