Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca-nieznjaca sie

ktory lepszy laptop?

Polecane posty

Gość danp
:D na zdrowie , fakt jest wkurwiająco

Gość pytajaca-nieznjaca sie
jezu jakie wywody. to znajdz mi inzynierze jakis laptop z media/saturn do 2tys zl aby byl przyzwoity i moglabym wziac na raty. kredyt odpada!

Gość inzynier serwisowy//zablok
KURWA WRÓCIŁ CZŁWOIEK A TA GO JESZCZE WKURWIA NAPRAWDĘ PODAŁEM CI WSZYSTKO. Nawet to że ja bym mając 1500pln kupił http://allegro.pl/lenovo-thinkpad-x201-3626-au1-stacja-dokujaca-i2550866384.html JEDYNĄ wadą tego lapa jest brak touch pada a track point. Dokupisz na allegro za 50pln. Ale nie każdy lubi. Masz dysk SSD który nigdy nie utraci danych. I za 1500 gość spokojnie odda. Dokupić WWAN 3g za 170pln i za 27 internet. A o kredyt postarać się w banku. Czy http://allegro.pl/hit-lenovo-x201i-x201-tablet-ddr3-win-7-fv-wwa-i2535375198.html I za taką doradę powinnąs mi zapłacić. Polecałem ci: g570, czy 1440 jak musi być nowy. Szuka się albo promocji w mm itd. Albo w sieciach. Co więcej wszystkie podane aukcje są sieciami. I możesz je kupić w dowolnym mieście. No chyba że wrocek to nie miasto.. Ale byłem i na wioskę nie wyglądało. Podałem ci że g570 na wypasie jest w vobisie za 1899. vobis jest nawet w 50 tyś wioskach Pomijam fakt że twój ukochany samsung jest 100pln tańszy i z DRUKARKĄ LASEROWĄ gratis w karenie.Też cała polska http://www.karen.pl/product/158585/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Samsung_NP_RV515_A02PL_drukarka_Samsung_ML_2165.html Wiec w tej chwili poprosze o 500pln zaoszczedzonych. Mówił ci ktoś że o tak wkurwiający harakter jak twój to trudno??

Poprawka ten podany samsung przez ciebie jest jeszcze gorszy. ma większy dysk. Za to procesor całkiem z dupy. Czyli nie jest wart nawet 1200pln. Więc dodajac do tego z drukarką 100 150pln do zwiększenia dysku na 750GB masz 2 razy lepszy komp. Z znacznie lepszym prockiem, drukarką laserową, I GRAFIKĄ. Idź leć kurwa do tego mm do tego zajebistego brunte co namówił cie na samsunga za 1699 leć kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo sprzedadzą

Inżynier, strasznie nerwowy jesteś :D jak ci klienci z Tobą wytrzymują? :D

Leć kurwa!!!!!!!!!!! bo wykupią!!!!!!!! Leć i daj mu od razu dupy w gratisie do tych 500pln. I teraz dalej się kłuć czemu nie ten.... No tak dać komuś 500pln bo lap leży u nich rok... Jest dobrze zakonserwowany i musi być drogi.

jw.. Przestałem doradzać kobietą. A jak serwisuje to ich nie słucham. Niech se gadają do ściany. I nie jestem nerwowy chyba że mnie idiotka wyprowadzi z równowagi.

Wiecie co ........... ja w pracy obecnie mam same baby. Bo laboranta nie widziałem. I one są jakieś normalne. W usg też jakieś normalne były. Rehabilitantki też normalne były. Jedynie kobity po pedagogice, socjologi, psychologi, historii, biologii, resocjalizacji, polonistyce itp. Są takie wkurwiające. Autorka na 99% studiuje coś z powyższych.

O ile w ogóle coś studiuje - może po prostu ma taką a nie inną osobowość. Wygląda to trochę tak, że właściwie to ona wie, który chce kupić ale szuka potwierdzenia ;) poza tym jest tylko koo-biee-tąąą, nie musi przecież znać się na tym wszystkim.

Gość danp
Stwierdził że źle wybiera to uparcie pyta a dlaczegooooo filmm na pewno będzie działal ! ;D haha

ide sie znowu przejść bo ją powiesze.. g570 w każdej sieci kosztuje tyle samo. Tj media expert, karen, vobis itp. 1899pln z wersją na i3 dodatkową grafiką 500GB 4GB W sferisie też kurwa cała polska jest za 1899 nowsza wersja g580 http://allegro.pl/lenovo-g580-i3-15-6-4gb-500gb-gf610-hdmi-mysz-i2548016418.html I TANIEJ NIC SIĘ NIE ZNAJDZIE. AMEN KURWA W DUPE MAĆ Tak się nie wkurwiłem od............. od kąd wysłali mnie z powrotem do łomzy żeby młodego podszkolić bo nie potrafi a okazało się że kabla nie podłączył... kurwa

Fakt, troszkę infantylnie to z jej strony wygląda :D ale ja wypowiadam się z perspektywy kobiety bo sama też nie jestem biegła w "te klocki". Jak zmieniałam komputer było to dla mnie też nie lada wyzwaniem :D i właśnie w takich chwilach mężczyźni znający się na rzeczy są na wagę złota.

Gość danp
"a później mogą sobie iść" :D

WIĘC JESZCZE KURWA RAZ ŁOPATOLOGICZNIE BO ZABIJE. W cenie lapów które podałą ma jeszcze lepszego takiego samego śliczniusieńkiego samsunga który się wytrze i będzie wyglądał jak psu jaja. Ale ten ma drukarkę Laserową, lepsza grafikę, lepszy procesor. Ma gorszy dysk ale można za dopłatą zwiększyć. Pomijam że na chój ci 750GB. I że jest 100pln tańszy. Cyz 200 już nie wiem. Pomijam że podałem ci że g570 kosztuje WSZĘDZIE TYLE SAMO. A g580 możesz mieć BEZ WINDOWSU za też 1899. g580 i g 570 mają 2 grafiki do huja pana. Nie są malowane proszkowo i się nie wytrą. Zawiasy są tytanowo magnezowe i nie wyjebiesz laptopa z plastiku lub jak w wypadku hp po pół roku monitor nie opada. Ide bo mnie kurwa rozniesie jak jeszcze zacznie mieć dylematy g570 czy g580 bez windowsu..... Albo że może jednak używany a lepszy.... Albo jak zacznie siępytać gdzie jest sferis jak jak chój pisze na stronie Wrocław 50-001 ul. Pl. Grunwaldzki 22, PASAŻ GRUNWALDZKI I oni majateż g570 z windowsem za 1899. Do chója pana

Inżynier, jej tu już chyba nie ma więc wyluzuj się :D i nie gadaj do ściany.

Gość kalooookkkaaa
ja sobie jakiś miesiąc temu kupiłam tego samsunga tylko ze w mix electronics. nie znam sie na lapkach,doradziła mi babeczka, tylko nie wiem co teraz myslec jak piszecie ze to takie gówno. dobrze ze gwarancja na trzy lata jest.

JEŚLI MASZ PODANE DWA identyczne wyglądowo laptopy. I do jednego masz drukarke i jest tańszy. To co byś wybrała ?? Pomijam fakt że właśnie ten z drukarką jest tańszy i lepszy..... Jak dla mnie to już jest debilizm. Bo normala kobieta w tym momęcie myślała by acha. Mam teraz 3 laptopy nowe. Jeden za 1599 z drukarką Jeden za 1899 z windowsem I najlepszy za 1899 bez windowsu. I teraz normalna baba myśli.. Nie mam drukarki ten za 1600 moze by wystarczył najwyzej drukarkę zostawie a lapa sprzedam. Opcja b) Czy ktoś mi wgra windowsa. I czy trzeba mi orginalny. Nie nie trzeba bo updaty tylko psują kompa. Powodują błędy i mają na celu częstsze przeinstalowanie sytemu bo to równa się zysk. Dziękuję dobranoc ide sobie kakałko zrobić a nie piłem z 5 lat

Gość danp
Babeczka ci doradziła bo musi sprzedać :d

Sprzedawcy jeszcze mają to do siebie, że od razu wyczują kto się nie zna na rzeczy i wykorzystują to, żeby komuś wcisnąć bubel. Nie wszyscy, ale większość na pewno ;)

Gość danp
Jeszcze zaproponuje spray do lcd, szmatkę, torbę na laptopa, pudełko pustych plytek, zapasową baterię, dysk przenośny i wibrator :D

Baby... 1 ja nie mówię że samsung jest zły ma niektóre bdb lapy. A ten z drukarką się opłaca jak do netu itd. MÓWIĘ ŻE MM SPRZEDAJE WŁASNIE TAK lezało rok wartośc to ok 1100 1200pln a masz cenę 1699 drożej niż lepszy samsung z drukarką. A na kupowanie rzeczy na których sie nie znasz jest prosty sposób. SZCZEGULNIE NA PROMOCJACH: Pytasz czy dużo ich mają. Jak mówia że maja to nawet nie masz co patrzeć. Jak mówią że niewiele to pytasz czy będa. Jak mówią że nie to oznacza chujnie. I musza wyprzedać. Jak mówią że mało mają ale będą. Oznacza dobry towar. PONIEWAŻ DOBRZE SIĘ SPRZEDAJE I JEST DOSTEPNY NA RYNKU = niska cena. Proste jak budowa cepa. I zawsze pytamy o lapa ktorego klient nam nie wskazuje. Bo sprzedaje ten który musi sprzedać.

Na ebayu w usa masz wyprzedasz na x220 bo weszło x230 Jeśli ktoś szuka małego mobilnego lapa. Poszedł w duł o 30% A stacjonarka ci po co ?? Dziś albo konsola albo lap. Na pc nawet się już gier nie produkuje dobrych mortal kombat brak. Diablo 3 miało nie wyjśc. Starcraft też. Kupuje się żonie i dzieciom wii. Sobie PS 3. A do netu itd lapa mobilnego 12 13 cali. Pomiajm oszczędność energii. Stacjonarka minimum 250W. Laprop ok 20 30W. Więc 10h lapropa = 1h stacjonarki :)

POPRAWKA TO EBAY CO.UK Tu lenovo jest kosmicznie drogie :) Myślałem ze chodzi o usa. Tam x220 jest do dostania za 900$ W uk widzę że 1500L

Pracowałam kiedyś w handlu. I jak trzeba było się czegoś pozbyć to kazali nam mówić klientom, którzy za długo się zastanawiali, że to ostatnia partia, że końcówka, schodzi jak świeże bułeczki itp. i zazwyczaj było tak, że kobiety bały się tego stwierdzenia i brały wszystko jak leci, bo a nuż ktoś wykupi i dla nich nic nie zostanie :D

Twoj maż to chyba programista a nie informatyk :) Grafika do dupy na poziomie intel HD Zestaw znacznie gorszy cenowo niz samsung z deukarką za 1599

Baunty tak jak mówisz.. I sprzedawać to co nie idzie. Lub to na czym masz % od sprzedaży. Dlatego mówię że pyta się na wejściu. Np przychodzimy i pytamy czy mają dużo tych laptopów. Bo starasz się o kredyt i będziesz miała za 2 tyg np. I wtedy ci normalnie powiedzą :) Albo niekórych laptopów nie ma już nawet bo z wystawy ktoś wziął jak będą to na 1000% dobry wybór dla kogoś kto się nie zna.