Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlugowlosaaaaaaaaaaaaaaaaa

moj facet nie przepada za moimi rozpuszczonymi wlosami uwaza ze

Polecane posty

wygladam jak licealistka a ja wrecz odwrotnie, uwazam ze wygladam starzej czasem lubie je dalikatnie wypuscic, mysle wiec o tym by je w pizum sciac skoro ich prawie nigdy nie rozpuszczam to jakas fryzure krotka sobie chce wymyslec tylko jaka dla pociaglej twarzy?

Gość fgfcvbnvn
a mój wręcz przeciwnie, ciągle chce żebym miała rozpuszczone i jak się całujemy to co chwila sobie musimy moje włosy wyciagać z ust :o

no, jak sie z nim caluje albo uprawiam seks to zawsze ON rozpina moje wlosy ale jak juz sie gdzies wybieram to wg niego lepiej w zwiazanych nie kumam go

Gość bro .
Długie włosy to najpiękniejsza ozdoba kobiety pamiętaj! Żadna najpiękniejsza nawet krótkowłosa nie jest w stanie dorównać ładnej kobiecie o długich, zdrowych włosach. A może On zazdrosny jest?

Gość wheidfhw
rzuć go albo zetnij. pozdro :)

Pogadaj z fryzjerem, bo z dlugich na krotkie do duzy skok, i latwo spieprzyc. Moj chlop uwielbia mojego irokeza :-)

Gość jdlugowlosaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziwny jest bo na krotkie nie chce sie zgodzic to nie jest tak ze mi zabrania, po prostu uwaza ze woli mnie w upietych a sam sie nimi nieustannie bawi moze zazdrosny, nie wiem

Gość mam tenn same problemmmm..
facet uwaza ze najseksowniej wygladam w koku na czubku glowy, nigdy nie chce bym rozpuszczala............:(

O matko co za problemy. Powiedz mu, żeby nie nosił rozpuszczonych łoniaków, tylko zaplótł warkoczyki, bo tak jest bardziej seksi. No i niech nie goli. Mają być warkoczyki i już.

Gość dlugowlosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci sa jednak pojebani teraz siedze, mam burze bardzo ciemnych i naturalnych wlosow czekam na niego i mysle czy tak go przywitac czy upiac a wlosy mam piekne i zdrowe a przez niego sciskam notorycznie w tych gumkach glupich przywitam go w rozpuszczonych wlosach, a co! ;)

ale ja nie uwazam ze to problem, po prostu czekam na niego nudzi mi sie i pisza a w miedzyczasie pisze sobie o takich duperelkach i niewyajsnionych zjawiskach ;D

Gość polniesz dzisiaj autorko?
zazdroszze ci,nie seksilam sie od miesiaca:O

od miesiaca ;) no, ja od tygodnia bo go nie bylo w kazdym razie czekam, ide zapalic i wracam dont worry ja tu jeszcze wroce!

Gość polniesz dzisiaj autorko?
fajnie Ci:)

no, nie tylko seks czyni czlowieka szczesliwych choc nie ukrywam ze lepiej mi jak nie musze usychac ale jak sie jest zajetym to sie o nim po prostu nie mysli jezdem tak a propos

Miałam na myśli włosy pod pachami oczywiście.

Gość niech sobie znajdzie
łysą. kopnij go w tyłek

tak wlosy pod pacham oraz wlosy lonowe oczywiscie dlaczego te podszywy sa tak malo smieszne, jakby ktos podszyl sie pode mnie i napisal cos z wyobraznia to bylabym rada bo i posmiac bym sie mogla a tak? tylko na to czekam cos o wlosach pod pacha lub lonowych :D

Wysram się i zaraz przyjdę. :)

Gość niech nie cwaniakuje
A ja myślę, że on ewidentnie jest zazdrosny i chce żebyś wychodząc upinała włosy, bo wtedy być może jego zdaniem wyglądasz mniej atrakcyjnie. Chyba woli dmuchać na zimne, niż gdyby jemu miałby inny cię 'zdmuchnąć'

Gość utjdetrhjm
ej, już jesteś?? Dobrze się aby podtarłaś??