Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 500 kcal

dieta 500 kcal

Polecane posty

Gość 500 kcal

cześć. proszę pomóżcie mi. muszę schudnąć 10 kilo... najlepiej w dwa tygodnie czy uważacie że jedząc 500 kcal dziennie uda mi się ?

10 kilo w 2 tygodnie. A przytyłaś te 10 kilo też w 2 tygodnie? Nie istnieje żaden zdrowy sposób na zrzucenie takiej wagi w tak krótkim czasie. 2 miesiące, to bardziej realne, acz też na granicy zdrowego odchudzania. A jedzeniem 500 kalorii zrobisz sobie więcej krzywdy niż pożytku.

Gość marianna pe *
jedz 1000 kcal

Stosuję tą dietę od 16 lipca i schudłam 10 kilo :) więc raczej mi się to udało w 4 tygodnie. Zaraz pewnie padną wyzwiska, jak sobie zniszczysz życie, jak i ja, lecz powiem tyle, że czuję się świetnie, jestem lżejsza, i mam ochotę na dużooo rzeczy :) Powodzenia :)

Gość p8p9p7
a co jesz na tej diecie? wszystko w ramach tych 500 kcal? czy omijasz jakies produkty?

Gość p8p9p7
gratuluje!

nie jem ziemniaków, chleba, masła, zastąpiłam to pieczywem wasa, chrupkim. jem dużo owoców, warzyw. np wczoraj: śniadanie: brzoskwinia obiad: troszkę piersi i surówka z marchwi plus jabłko kolacja: jabłko dziś: śniadanie: brzoskwinia obiad: pałka z kurczaka kolacja: jogurt naturalny tylko woda mineralna oczywiście :P piję od 1 - 2 kaw dziennie, z jedną łyżeczką cukru plus 2 łyżeczkami mleka 3,2 % bo skończyło mi się 0,5 ;)

Gość p8p9p7
a liczysz dokładnie te kalorie? ja miałam dzis zaczac kopenhaska , co myslisz o niej ?

Gość p8p9p7
a wiatmninki jakies zazywasz? jakie? ja musze cos dzis zaczac jestem po kawie z 1 łyzeczka cukru

Gość p8p9p7
ateraz ile wazysz? bo data wazenia jest pare dni temu , dalej waga leci wdół?

Tylko, że tam masz jadłospis a ja sobie kupuję i jem co chcę :) Nie czuję się głodna - najgorszy był pierwszy tydzień. Liczę kalorie, kieruję się tą stroną: http://www.ilewazy.pl/ . a można wiedzieć ile ważysz? i jaki masz wzrost? dodatkowo jeżdżę dwa razy dziennie na rowerku stacjonarnym po 40 minut a później ćwiczenia, brzuszki, przysiady i takie tam inne proste.

Gość p8p9p7
nie mam jakiejs nadwagi ale chciałam zmniejszyc zoladek i spłaszczyc brzuch mam 170 a waga to 62.5 kg

Gość p8p9p7
te 4 kg mogłoby spasc no boje sie ze jak nie mam okreslonej diety co jesc itp. to na kaloriach zjem lody i inne łakocie ( no w ramach kalori .,, ale wtedy dieta moze nie zadziaalc _

Gość p8p9p7
wiem i dlatego nie wiem co zaczac

No tak nie popatrzyłam na nick, myślałam, że to Ty chcesz schudnąć 10 kilo hehe :) To ja całkowicie odrzuciłam słodycze, a witamin nie biorę, z czego w środku września mam isc na badania więc zobaczymy :P

Gość p8p9p7
ja sie zastanowie jeszcze :) dzięki za rady