Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryystekk24

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość kryystekk24

Natrafiłem na to forum poprzez link z google. Szukałem jakiegoś kobiecego forum. Otóż zastanawia mnie jedna rzecz. 2 lata temu wygladalem jak przyslowiowy Kowalski 175 wzrostu 60kg ważyłem dziewczyny prawie wogóle nam mnie nie zwracały uwagi. Postanowiłem sie wziaść za siebie i zapisałem sie wtedy na siłownie ułozyłem sobie diete nie którzy sie wtedy nawet ze mnie śmiali. Teraz obecnie mam fajna wysportowana sylwetke waze 87kg krata na brzuchu, fajna klata, łapa 40cm. Dziewczyny można powiedziec same do mnie zagaduja na fejsie znajome z gimnazjum z liceum słodza mi ze ciacho jestem itp. na ulicy tez wiedze ze zerkaja wzrokiem i sie uśmiechaja, Byłem kiedyś z znajoma bliska nad woda widziałem jak na mnie patrzyła. I powiedziecie mi teraz dziewczyny ze wyglad sie nie liczy, jak byłem chudy jak patyczak zadna kompletnie nic na fejsie nie napisała zadna sie za mna na ulicy nie ogladneła a o uśmiechu to mogłem pomazyc teraz odkad mam fajan sylwetke wszsytko sie zminiło o 360 stopni dziwcyzny zaczeły sie same garnać do mnie. Powiedzie mi włąsnie dlaczego każda kobieta mówi ze wyglad sie nie liczy

Gość cruel
hehe to jest akurat prawda sam widze po swoim przykładzie ,

opis p[rzecietnego kowalskiego tez daleki od prawdy. niestety wiecej jest panow z dobrze rozwinietym miesniem piwnym, niz patyczakow:O

Gość mode
dobrze zbudowany facet budzi szacunek:) w oczach innych samców