Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adio

Czy to normalna dziewczyna?

Polecane posty

Gość adio

Spotykaliśmy się o ile to mozna było nazwac spotykaniem przez 7 lat a ona cały czas miała chłopaka mi mówiła że nie jest z nim. a kłamała do samego konca robiła jakies jazdy jek ja gdzies szedłem ze znajomymi a ona pojechała na wakacje z tamtym. Jeszcze dzien przed tym jak jechała chciała sie spotkac ze mną. jak mozna byc taka osoba zakłamaną!!

współczuję!normalną ją raczej nazwać nie można,więc nie masz czego żałować.Głowa do góry,bo niejedna fajna wolna dziewczyna jest na świecie:)

Gość dsad
nie, to odbiega od normy.

Gość adio
widziałem ja z nim teraz strasznie sie ch...wo czuje ze tak mnie potraktowała normalnie czuje sie jak szmata zepsuty ze ktos tam mógł zrobic.. przed tym wyjazdem chciała sie zobaczyc jeszcze a wiedziała ze na drugi dzien jedzie. i wieczoremnapisała smsa ze podjeła decyzje ze ona ma sowje zycie ja swoje. że docenie moze wtedy co straciłem.

Gość kasiullaggg
Szkoda czasu na taka dziewuchę:)

polowa facetow tak samo robi, tylko sie nigdy do tego nei przyzna

Gość adio
Ja neistety jestem normalny i dlatego to co zrobiłą nie miesci mi sie w głowie...

Gość Audi a1
może trzeba było jej powiedzieć coś typu chce z tobą chodzić, wtedy by wiedziała że spotykasz się z nią nie jak z koleżanką i że o coś ci chodzi. 7 lat bezsensownego spotykania się? to nie jest normalne. Nic nie proponowałeś to się nie dziw teraz.

Gość adio
Wł8asnie proponowałem zebysmy byli razem zebysmy wzieli slub niestety ona cały czas spotykała sie z tamtym a ja byłem tylko zabawka