Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona343

Jestem 28letnia singielka - czy jest jeszcze jakas nadzieja na

Polecane posty

Gość ona343

spotkanie normalnego, wartosciowego faceta bez bagazu w postaci dzieci czy skrzywionej psychiki?

Gość co masz na myśli pisząc
o skrzywionej psychice? A jeśli będzie normalny, wartościowy facet z tym, że będzie prawiczkiem to będzie miał szansę u Ciebie na coś poważniejszego? Niestety większość kobiet skreśla wielu fajnych chłopaków/facetów tylko z tego powodu.

Gość ona343
Facet, ktory w wieku 28+ jest prawiczkiem ma na pewno jakies problemy ze soba, ale z gory nie skreslam takiego czlowieka, bo roznie sie zycie uklada.

Gość what is love
a jeśli jest samotnikiem to też ma szansę?

Gość ona343
Samotnikiem majacym problem z nawiazywaniem kontaktow z ludzmi, siedzacym caly czas w domu? To raczej mi nie odpowiada

Gość napisz pogadamy
mcslevin@wp.pl

Gość ona_2587
Skoro masz takie wymagania, to cóż się dziwić, że jesteś sama. A Ty co sobą reprezentujesz?

Gość taki se facet lat 30 gbhytds
ty masz lat 28 więc ja ciebie też podejrzewam o skrzywioną psychikę skoro jesteś wolna z automatu miło ci? :) wypatrujesz o ludzi problemów ze sobą czyli sama masz takie problemy, tysiąc kompleksów i żali, sama masz bagaż więc o czym tu mowa? coś podejrzewam że ładna nie jesteś i to jest problem

Facet który jest prawiczkiem w wieku 28+ nie ma problemów ze sobą, a widać, że nie przejmuje się modami na inicjację w wieku -16 i myśli jak ja, że kocha się tą jedną i że nie ma czegoś takiego jak wielka miłość. Miłość jest, albo jej nie ma.

Gość co masz na myśli pisząc
ona343 Powiem Ci z własnego doświadczenia choć nie mam jeszcze nawet 22 lat. Mając lat 21 zacznę studia na kierunku w którym chcę się rozwijać i pracować. Idąc na studia to one są dla mnie priorytetem gdyż by pracować tam gdzie chcę potrzebne jest wyższe wykształcenie więc to zdobycie wykształcenia jest dla mnie priorytetem a nie szukanie sobie dziewczyny w wieku 26 prawdopodobnie skończę studia więc do tego czasu raczej na 100% będę prawiczkiem. Więc w tym wieku jak widzisz można być prawiczkiem wystarczą inne priorytety w życiu niż tylko zaliczanie panienek. Wystarczy uważać, że seks tylko z miłości i w związku, mieć inne priorytety i nie znaleźć kobiety, która by to zrozumiała, zaakceptowała.

Gość ona343
Jestem aktualnie sama, bo zakonczylam kilkuletni zwiazek, mysle wiec, ze z moja psychika wszysko ok, chociaz mam teorie, ze kazdy ma jakies tam odchyly:P

Gość prof. H.
singielka to kobieta polująca na biznesmana z kasą ! A tych w czasach kryzysu nie ma zbyt wielu.

Gość what is love
to że ktoś jest samotnikiem to nie znaczy ze ma problemy z nawiązywaniem znajomości tylko po prostu nie lubi dużej ilości znajomych

Co masz na myśli pisząc: wiesz, też tak chciałam, że studia, kariera, potem mężczyzna i dziecko... W wyniku mojej głupiej polityki, czuję się jak wdowa

Gość ona343
what is love, nie mam nic przeciwko introwertykom, ale nie chcialabym byc z kims, kto unika kontaktow z nowymi ludzmi, nie chce np, podrozowac, woli siedziec w domu.

Gość what is love
myślisz że oni tylko w domu siedzą, sami nigdzie nie jadą, albo nie potrafią nawiązywać znajomości? nie nawiązują bo uważają że te osoby nie mają nic ciekawego do powiedzenia w dłuższej perspektywie czasu, nie zaprzątają sobie głowy głupotami, bo ileż to można słuchać o ilości wypitego alkoholu na ostatniej imprezie czy kto z kim stukał sie w wc

Gość Leśny Włóczykij
ona343 Wydajesz mi się kobietą o ciekawej osobowości i chciałbym sprawdzić czy intuicja mnie nie myli. Napisz na gg 1578832. Może dowiesz się czegoś co Cię zainteresuje :)

Gość kobieta któa w wieku
28 lat jest starą panną to też nie jest szczyt normalności :classic_cool: taki damski 28 letni prawiczek. Nawet jak seks uprawiała to co z tego? Najlepszy czas na dzieci już mija a ona sobie nie radzi z życiem i syngluje :O🖐️ weź się nad sobą zastanów zanim zaczniesz się czepiać innych :P

Gość uciekaj od prawiczków!!!!!!
kobieta któa w wieku - masz nieźle nasrane w głowie!! Ograniczone myślenie to aż od Ciebie bije:O Co to kurwa za porównanie autorki do 28letniego prawiczka? Przecież pisała, że była w długoletnim związku, czyli pewnie od niedawna jest sama. Czyli do chwili bycia w związku było z nią wszystko ok, a w momencie gdy związek się zakończył to stała się nienormalna?:o Jak można żyć w takim zaścianku?:o Współczuję Ci Twojego wąskiego świata, wąskich horyzontów myślowych, tego , że nie potrafisz wyjść poza schemat, tego , że świat jest dla Ciebie czarny albo biały i nie ma nic pomiędzy:o Poza tym od kiedy 28 letnia kobieta to w tych czasach nie jakaś stara panna, tylko normalny człowiek, któremu tak się życie poukładało i jak najbardziej ma bogate perspektywy znalezienia sobie faceta, żadnych przeszkód nie widzę. A co do tych prawiczków to już najbardziej rozpierdalające, jak się wzajemnie pocieszacie, wmawiacie jeden drugiemu jak to normalne, że nadal nimi jesteście i oczywiście psioczycie na tych co już nie są, bo przecież ludzie dzielą się tylko na kurwiarzy i prawiczków a pomiędzy to oczywiście nic nie ma:o Autorko nie słuchaj tych dewotów, emerytów emocjonalnych i frustratów! Jeśli ktoś jest prawiczkiem w tym wieku, to owszem, JEST Z NIM COŚ NIE TAK, TO NIE JEST NORMALNE!! I choćbyście teraz nie wiem ile tekstów puszczali o tym jak to był wasz wybór, srata tata, to sami dobrze wiecie, że jesteście prawiczkami, bo nie udało wam się znaleźć kobiety, a skoro wam się nie udało, to ewidentnie macie problem z nawiązywaniem kontaktów, jakaś nieśmiałość, kompleksy, mały członek czy Bóg wie co jeszcze, ale na bank jakiś problem jest. Nie wierzę w to, że nie odczuwacie popędu seksualnego i żyjecie sobie ponad to w imię idei:o Prawiczek = koniojebca, który nie potrafi stworzyć relacji z drugim człowiekiem, stworzyć związku. Autorko nie pakuj się w to, bo potem będziesz musiała takiego kogoś wszystkiego uczyć i nie chodzi mi tu nawet o seks, chociaż też trzeba będzie wszystko pokazać:o, ale przede wszystkim nauczyć współżycia w związku, budowania relacji. Taki koleś nie będzie umiał mieszkać z kobietą, nie nabył odpowiednich nawyków wcześniej, nie będzie wiedział jak rozwiązywać konflikty w związku, jak rozmawiać, nie będzie znał potrzeb emocjonalnych kobiety, ani nawet własnych, bo wszystko będzie dopiero odkrywać:o Także głowa do góry, faceci też kończą związki w tym wieku, także na pewno jeszcze kogoś znajdziesz. Dbaj o siebie, bądź pewna siebie i nie wybieraj na siłę, bo to najgorsze co możesz zrobić. A z tych ludzi co się wypowiadali wyżej to się śmiej, bo serio żyją w zaścianku psychicznym:D

Gość TulioDeMelo
" Prawiczek = konioj**ca, który nie potrafi stworzyć relacji z drugim człowiekiem, stworzyć związku. Autorko nie pakuj się w to, bo potem będziesz musiała takiego kogoś wszystkiego uczyć i nie chodzi mi tu nawet o seks, chociaż też trzeba będzie wszystko pokazać , ale przede wszystkim nauczyć współżycia w związku, budowania relacji. Taki koleś nie będzie umiał mieszkać z kobietą, nie nabył odpowiednich nawyków wcześniej, nie będzie wiedział jak rozwiązywać konflikty w związku, jak rozmawiać, nie będzie znał potrzeb emocjonalnych kobiety, ani nawet własnych, bo wszystko będzie dopiero odkrywać" Większych glupot dawno nie czytałem!!!Zacznijmy od tego,że od kiedy miarą człowieka jest posiadanie lub nie dziewictwa? Teza o tym,że prawiczek nie będzie wiedzial jak mieszkać z kobieta,bo nawyków nie ma...Boże...od kiedy to seks uczy nawyków i przygotowywuje do wspólnego mieszkania?? Nie będzie wiedział jak rozwiązywać konflikty w związku?A to rozwiązuje się je przez seks? Nie mam siły czytać takich bzdur ;-)

Gość Ale Wy macie nasrane tym
seksem już nie dzielicie nic w innych kategoriach. Prawiczkiem można przestać być bardzo łatwo np. przez zamówienie pani na odlotach itp czy w agencji czy to w klubach . Jeśli ktoś potrzebuje więzi emocjonalnej czy miłości do uprawiania seksu gdyż uważa, że seks do czegoś zobowiązuje i należy go uprawiać gdy związek między ludźmi jest na wyższym poziomie. Bycie prawiczkiem czy dziewicą nie jest dziwną rzeczą oznacza, że nie znalazło się odpowiedniej osoby. Jednak w dzisiejszym świecie większość ludzi nie kocha się a rucha jak zwierzęta bez więzi emocjonalnej bez uczuć. Dochodzimy do tego, że 18 letni prawicy i dziewice odczuwają wstyd z bycia prawiczkiem czy dziewicą. Zepsucie świata pogłębia się przez co to co jest normalne jest traktowane jako dziwne.

Gość buah haha hah
rozwodnicy to NIE a panienka same jest odpadem po nieudanym związku ale żałosna pipka :D

Gość Wielki Elektronik
to taki prawik nie ma prawa bytu, bo nawet nie potrafi normalnie egzystować w świecie, nie potrafi rozwiązać problemów między ludzkich w pracy czy na innej podobnej płaszczyźnie życiowej

Gość ja tez 28letnie singlewoman
Ja sama mam 28 lat i nie przeszkadzałby mi 30letni prawiczek, dlatego nie rozumiem ciebie autorku. Prawdę mówiąc to wolałabym 30letniego prawiczka, który po prostu szanował kobiety i czekał na tą właściwą, niż 30letniego ruchacza trzech związkach co już ostro ruchał i każda mu się znudziła, bo raczej taki co miał tyle bab to wartościowy nie jest. Rownie dobrze ktos moglby powiedzieć, że ty masz problemy ze sobą jakieś z psychiką skoro masz 28 lat i jeszcze nie masz męża i dzieci.

dokladnie jak ktoś wyżej napisał to ty też jesteś już zużytym odpadem skoro mialas faceta i spalas z nim przez iles lat.

Gość Wielki Elektronik
no patrz, tak jak i Ty

Gość Wielki Elektronik
singlewoman a mnie byś chciała?

mnie nikt nie ruchal przez wiele lat :) nie, mam juz chlopaka

Gość Wielki Elektronik
jak byś mnie chciała to ja też bym Ciebie chciał