Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona343

Jestem 28letnia singielka - czy jest jeszcze jakas nadzieja na

Polecane posty

Gość kupowłaz 333
jej poprostu chodzi o to,ze jezeli koles nie spal z kobieta= nie mial dziewczyny= nigdy nie byl w stalym zwiazku= jak 16-sto latek ktory ma pierwsza dziewczyne i dopiero zaczyna odkrywac co to znaczy byc z kims. Moze koles sobie radzic z innymi ludzmi, miec 1000 znajomych ale o byciu w powaznym zwiazku nie da sie ukryc- nie ma zielonego pojecia. Jezeli laska ma 28 lat, miala partnera to sadze ze ona juz wie jak to jest i czego oczekuje od faceta. Jezeli np. sex jest dla niej wazny, to sorry ale pojscie do lozka z prawiczkiem co mu nie staje, bo taki zestresowany, konczy po minucie i nawet nie wie jak dotknac kobiete, a ona kiedy ledwo sie rozgrzewa musi juz ochlonac bo on juz skonczyl i dodatkowo musi go uczyc od 0 no to hmmm... Nie sadze, ze byloby to cos fajnego. Nie mowi ona, ze prawiczek to jakis niedorozwoj ale tylko,ze jednak ma juz jakies czekiwania co do faceta, co w tym zlego? Jak idziesz do sklepu to wolisz, zeby towar byl juz ustawiony na polkach a nie sam go najpierw ukladac a dopiero potem kupowac, tak samo i ona, chce miec juz FACETA a nie dziecko, ktore trzeba nauczyc "chodzic"

Gość szambonórrrrr
nie czaje tego calego oburzenia wsrod prawiczkow, ze dziewczyna, ktora chce miec doswiadczonego faceta jest jakas jeb... Albo teksty, ze jak ktos juz z kims spal to jest zuzyty? Tylko umyslowy niedorób moze cos takiego powiesziec. Co, to kazdy z was mial tylko 1 partnera i tak jest do konca zycia? Jest ci z kims zle, ale siedzisz na sile, bo jak bedziesz mial drugiego to bedziesz zuzyty? To oczywiste, ze kazda kobieta i kazdy mezczyzna, ktory zaznal dobrego sexu woli doswiadczonego w tych sprawach niz jakas klode co sie wstydzi majtki zdjac i lezy w bezruchu

Dlatego nigdy nie przyznawać się do tego, że nigdy nie miało się laski. Kłamać, zmyślać a jak baba nalega to z liścia w pysk.

Gość i678678
"ale pojscie do lozka z prawiczkiem co mu nie staje, bo taki zestresowany, konczy po minucie i nawet nie wie jak dotknac kobiete," Przesadzasz i to ostro " i dodatkowo musi go uczyc od 0 no to hmmm... Nie sadze, ze byloby to cos fajnego." Każdy kiedyś się uczy to to lepiej przed ich pierwszym razem niech facet idzie na serie spotkań z panią z agencji i tam się nauczy? "chce miec juz FACETA a nie dziecko, ktore trzeba nauczyc "chodzic" " Prawiczek to też FACET z tym, że nie uprawiał seksu. Chodzić trzeba się nauczyć seks jest umiejętnością wrodzoną brak tylko techniki a technika przychodzi z doświadczeniem.

Gość plazmex
taaaa i tanie gadanie o tym, ze jestem prawikiem bo mam inne priorytety, najpierw studia blablablaaaa. To tylko zalosne usprawiedliwienie zyciowego pecha ze jeszcze sie nie spotkalo tego/tej jedynej. Na bank taki koles marzy o sexie i dalby sie pochlastac, zeby nie musiec juz kazdego wieczoru pod prysznicem meczyc swojej reki. A swoja droga- po studiach? A czy jedno przeszkadza drugiemu? Mozna miec kobieta i studiowac

Gość Wam to już od tego seksu brak
jakichkolwiek innych priorytetów w życiu nie każdy prawiczek ciągle myśli o seksie. Są osoby co chciały by poważnego związku a nie przygodnej zabawy.

Gość szopen popen
"ale pojscie do lozka z prawiczkiem co mu nie staje, bo taki zestresowany, konczy po minucie i nawet nie wie jak dotknac kobiete," - nie przesadzam, przezylam. Ona tu mowi, ze z kolesiem jest cos nie tak i MA RACJE. Jest wielu ludzi, ktorzy nie maja zadnego doswiadczenia w tym wieku i nikt nie powie, ze to normalne. Wymowki typu- ma pecha sa zalosne. Jezeli jestes normalnym czlowiekiem, potrafisz nawiazywac kontakty to nie ma szans, ze przed 30 jeszcze nie mialo sie ani 1 dziewczyny. KAZDY zakochuje sie czy zuracza przed 20 z 10 razy, a jezeli z tych 10 zadna nie wypalila, to cos jest nie tak z kolesiem, ze go zadna nie chce. A im pozniej tym gorzej, koles popada w kompleksy, boi sie kobiet, zamyka w sobie. Nastolatek ma prawo nie wiedziec gdzie jest lechtaczka, ale w wieku 28 lat jednak czegos sie juz wymaga. Pierwszoklasista dopiero uczy sie czytac, ale od 18_sto latka wymaga sie juz znajomosci jezyka obcego, na kazdej plaszczyznie tak to dziala. Jest czas na nauke, a jezeli ktos zaczyna z takim opoznieniem to musi sie liczyc, ze moze nie sprostac wymaganiom kandydaki

"nie każdy prawiczek ciągle myśli o seksie" Nikt ciągle nie myśli o seksie. Przestańcie już pierdolić w tym temacie bo zęby bolą od czytania waszych 'mądrości'. Gwoli wyjaśnienia - jak ktoś ma ok 30 lat i nie miał nigdy panny to znaczy: a) pedał b) patałach c) aseksualny Ja jestem dumnym przedstawicielem kategorii /b/ Laski mają mnie w dupie i tyle.

Gość prawda jest taka że z dośwaidc
zenia w seksie z prawiczkami prawiczek to ci cipe zajedzie do krwi. Bo się od lat masturbuje i twoja cipka będzie mu dawała tylko łagodne bodźce. WIęc będziesz miała 10 orgazmów pochwowych zanim on w ogóle dojdzie.

Gość bryndzia493067
Nie kazdy prawiczek mysli o sexie???? Czlowieku czy slyszysz samego siebie??? Do jasnej ... poped plciowy to jest natura ludzka i nikt i nic nie jest w stanie tego powstrzymac, chocby mial zajecie na 24h nie ma opcji, zeby nie byl napalony i nie myslal o sexie. Nawet podczas snu mu staje jak mu sie cos przysni. Kazdy mysli o sexie, tylko niektorzy sa jeszcze niedojrzali i oklamuja samych siebie ze tak nie jest, albo im tego nie potrzeba i czkaja na ta wlasciwa. Ale skoro czeka 30 lat to jest z nim cos nie tak. Jezeli ktos kto uprawial sex nadal twierdzi, ze nie mysli o nim to znaczy, ze mial ch... partnera i nie przezyl dobrego ru..

"A im pozniej tym gorzej, koles popada w kompleksy, boi sie kobiet, zamyka w sobie" I tym lepiej dać sobie spokój i odpuścić. Po co człowiek ma się stresować i idiotę z siebie robić? Nawet clownowi w cyrku płacą za wygłupy. Wczoraj w nocy tak chyba pierwszy raz od 6 miesięcy nie mogłem oka zmrużyć bo myślałem o takiej jednej pannie co mnie w dupę kopnęła a jakbym był mądrzejszy to bym ją olał i zmartwienia nie miał.

Gość benbenek66
prawik mnie zajedzie?? buahahah jemu zwiednie podczas zakladania prezerwatywy bo taki bedzie zestresowany. A po sekundzie skonczy bo taki napalony, jezeli juz mu stanie. I nikt nie mowi, ze po 30 to pedal albo aseksualny. Poprostu niedoswiadczony i z problemami.n

"Poprostu niedoswiadczony i z problemami.n" A problemem jest brak doświadczenia - paragraf 22.

Gość zawsze możesz odlecieć
na swoim bombowcu do szwecji i poderwać 2 biseksualne blondynki :classic_cool:

Gość benbenek66
nie, problemem jest to, ze przez 30 lat nie byl w zwiazku z kobieta, a brak doswiadczenia to tylko skutek, ktory wiadomo jakie ma konsekwencje

Gość Ale wy jedziecie na głupich
stereotypach w dodatku mężczyzn kategoryzujecie jako: 1. ruchacz 2. patałach-prawiczek 3. aseksualny można być tym normalnym i nie znaleźć kobiety z którą łączyło by go coś więcej niż fajne ciało a chyba zgodzicie się, że do związku jest potrzebne coś więcej niż tylko pożądanie fizyczne?

Gość skoczygolas
pozostaje tym osobnikom znalezc taka sama panne i zeby razem sie uczyli, bo nie sadze ze zadnej paly babie bedzie sie chcialo pokazywac gdzie sie wklada

Gość nie, nie zgodzimy się
bo najaktywniejszy okres poszukiwania partnerek dla męzczyzn do 18-29 lat. Taki jest fakt naukowy 🖐️

a ogolnie to pierdolenie bo sex to nie jest żadna sztuka której się trzeba uczyć latami. Wystarczy miec kawałek mózgu.

"można być tym normalnym i nie znaleźć kobiety z którą łączyło by go coś więcej niż fajne ciało" Na randki i seks to wystarczy. Czasem to aż nadto. "a chyba zgodzicie się, że do związku jest potrzebne coś więcej niż tylko pożądanie fizyczne?" Już widzę tych 16, 17, 18-latków co chcą związki tworzyć. Pewnie jeszcze oświadczą się podczas pierwszego razu. Jezu Chryste ...

Gość brodacz- alfoąs
czytac ze zrozumieniem. Nikt tu nie mowi, ze tylko pociag sie liczy. Ale jest mega wazny. Po raz 1000 powtorze to co tu padlo juz z 5 razy. Ktos kto w wieku 30 lat nie mial dziewczyny jest hmm cos z nim nie tak. I nie wazne co kogo z kim wiaze, czy sex, czy przyjazn, czy 10 innych rzeczy. Bo kogos kto nigdy nikogo nie mial- nigdy z nikim nic nie polaczylo

"pozostaje tym osobnikom znalezc taka sama panne i zeby razem sie uczyli' Ja bym nie chciał mojej rówieśniczki (28 lat) na pierwszą dziewczynę równie zielonej jak ja w tych sprawach. Podobają mi się dziewczyny tak z 10-8 lat młodsze a te w moim wieku są dla mnie tak atrakcyjne jak kurz na półce.

ale pewnie miał kolegów, koleżanki, znajomych :O🖐️ to nie był jakiś ufol-socjopata :D. Wysnuwacie teorie z dupy o tym ile to trzeba związków przechodzić żeby się nadawać. Totalna bzdura. Albo masz coś w głowie i umiesz żyć z ludźmi, to sobie resztę dopracujesz w locie, albo jesteś beton oszołom i pieprzysz o "aryjskich dziewicach i kurwach co uprawiają sex analny"

Gość Również singielka...
Mam 28 lat i też jestem sama. Dlaczego? Bo tak się potoczyło moje życie: mam kilka związków za sobą i całkiem zdrową psychikę. W ogóle nie rozumiem jak można oceniać ludzi, na podstawie ilości partnerów seksualnych?! Sama dziewictwo straciłam w wieku 27 lat... Tak. Dosyć późno... Cały czas czekałam na wielką miłość. Cierpliwości mi brakło i spróbowałam, jak to smakuje... Cóż, brałam pod uwagę to, że mogę nie spotkać swojego księcia, a umierać jako dziewica też nie chciałam...;) Ale wierzę, że gdzieś tam, daleko, jest moja druga połówka, i czy jest prawiczkiem czy miała kilku partnerów, nie ma to kompletnie znaczenia. Ważne jest to, że jak już się odnajdziemy, seks będzie uprawiać tylko ze mną!

"Bo kogos kto nigdy nikogo nie mial- nigdy z nikim nic nie polaczylo" Mnie połączyło tylko za kiepski byłem. Zostałem zaszufladkowany jako ramię do wypłakiwania się zanim się zorientowałem.

Gość lafirynda997
ludzie!!!!! uprawiajcie dziki sex dopoki nie padniecie!!!!! Nie ma nic przyjemniejszego!!!!!!!!!!!!!!! Nie tracic czasu na jakies rozmyslania, jaki to ja jestem beznadziejny tylko dupe w troki i na poszukiwania!!! Nawet pies musi sobie od czasu do czsu ... Ludzie maja to samo!!! A wiec szukac, znalezc i sexowac sie!!!!!!!!!

"mam (...) i całkiem zdrową psychikę." Wariaci zawsze tak twierdzą :D

Gość Barker
Ja sobie wolę zwalić pod wasze posty na kafe:D

Gość nchhdbe66
To znajdz sobie 10 lat mlodsza i NIEDOSWIADCZONA, albo doswiadczona tez bedzie ok bo mlode to jeszcze nie maja wymagac zbyt duzych i taka na pewno Ci nie wyskoczy z tekstem, ze nie "umiesz z laska mieszkac itp"

"A wiec szukac, znalezc i sexowac sie!!!!!!!!!" Ale po co w takim wieku i w dodatku bez doświadczenia? Ja tam sobie fajne miejsce znalazłem aby skończyć ze sobą zamiast latania jak kretyn za pannami co mnie i tak w dupie mają.