Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisi keczczcccz

suchosc pochwy,niechec do seksu?

Polecane posty

Gość sisi keczczcccz

co robic ?jak sobie pomoc -zele itp niewiele daja -mam juz tego dosc!!! pomozcie

Gość slislingii
zrobic badania hormonalne i zobaczyc czy nie brakuje estrogenow. moze masz zle proporcje hormonow, za duzo progesteronu. ja przy zaburzeniach hormonalnych mialam suchosc i libido rowne zeru. moze byc tez niedoczynnosc tarczycy, wiec zrob tez badania na tarczyce. na suchosc polecam feminium, zeby ochronic sie przed podraznieniami. przed infekcjami, ktore przy suchosci czesto towarzysza lacibios femina.

Gość Betty Q
Jesli zazywasz tabsy anty to niestety tak działają. Spróbuj moze provag zelu nawet 2x dziennie i lubrykantów, mnie to pomogło. A najbardziej jak odstawiłam tabsy, od razu czlowiek inaczej sie czuje :)

Gość Malana
Ja mam ten sam problem... :( zazdroszczę kobietom, które problemów z libido nie mają. Moje jest zerowe... :(:(:(

Gość agula8
a żeli durexa próbowałaś? bo niemożliwe że jest po nich sucho, tn provag żel tez nawilża ale raczej na dzień a nie do stosunku(moim zdaniem).A może popracujcie nad dłuższą i ciekwasz grą wstępną-dla kobiety to wazne.