Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hekate86

Ile macie za sobą nieudanych związków?

Polecane posty

Gość eveveveaqdqd
2 nieudane

Gość z nutką..
2 razy zaręczona ??? :( i co se nie udało ?

Gość dzazga
ja jestem w takim jednym dlugasnym wczesniej tez mialam jeden i z niego owoc;) a tak to przelotne znajomosci:P

wszytko, oswiadczyny przyjęłam, bo nie potrafiłam po prostu zwyczajnie odmówić;)

Gość z nutką..
Zależy też kto ile ma lat ;-) Ja 31. Kilka przelotnych romansów do 18r.ż. Jeden związek długoletni nieudany ,drugi związek zakończony ślubem .

z nutka masz rację, w większości nazwałabym to romansami, nie związkiem. W sumie wcześniej nie patrzyłam na to przez taki pryzmat:) Dziekuje kochana:)

Gość z nutką..
Chyba tak :-) A co się dzieje,że Ci się związki rozwalają ?

W sumie trafiam na idiotów, ale też szybko się nudzę, nie potrafię się zaangażować, wszytsko olewam i wolę się spotkać ze znajomymi. Seks dla mnie mógłby nie istnieć

Gość szczęśliwa kobieta i matka
ani jednego, mam 47 lat, 26 w małżeństwie, 3 dzieci w wieku 16, 19 i 21 lat

Gość z nutką..
Może nie odkryłaś jeszcze uroków sexu ? Ja tak naprawdę zaczęłam czerpać przyjemność z sexu dopiero ok.26-27 r.ż przy moim teraźniejszym mężuCzyli jakieś 10 lat od rozpoczęcia współżycia.

Czy kobiety, które od początku mają tego samego faceta nie żałują , że nie mogą mieć porównania? Zazdroszczę wam, naprawdę. Też chciałabym mieć normalnie. To dla mnie życiowa porażka

brakiem seksu? Nie musisz miec z tym probelmów;) Wystarczy znalezc odpowiednia osobe, albo zwroc sie do ex chłoapka

Gość z nutką..
Dla mnie sex zawsze był ważny ale nie mogłam być blisko z kimś od tak poznanym. Przespanie się z kimś na jedną noc nie wchodziło u mnie w grę. Jak już facet to do przytulania :-)

1 związek: 4 lata 2 związek: 2 miesiące 3związek: 3 miesiące 4 związek: 1 miesiąc 5 związek: 3 miesiące 6 związek: 3 lata

no ale wlasnie sie rozstalam dosc niedawno i boje sie, ze seks z sex to jednak nie ulatwi odkochania sie ;) A do przypadkowego seksu sie nie nadaje, nie kusi mnie to :)

Gość gwiazdzista kobietka
mam 31 lat 2 zwiazki 2 letnie z hakiem(w sumie trzy piewszy sie zaczął jak miałam 15 lat i trwał równiez ponad 2 lata) i jeden 8 letni Teraz "Prawie "sama