Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hekate86

Ile macie za sobą nieudanych związków?

Polecane posty

32 lata, obecnie mezatka i dziecko Przed mezem mialam 6 nieudanych zwiazkow, dwa razy rzucilam ja.

o widze, ze ktos podobny do mnie, tez 6 zwiazkow:) Jestes szczesliwa teraz? Moze mi tez sie uda;)

tylko jeden, takie dobre 5 lat pewnie bylo nie licze szkolnych milostek i ''chodzenia'' kiedy sie jeszcze pisalo do siebie listy i przekazywalo je ''chlopakowi'' przez kolezanke, to byly czasy :P

Gość gwiazdzista kobietka
23:27 [zgłoś do usunięcia] dominik1000 ''Teraz "Prawie "sama'' Rżniesz się z kolegą bez zobowiązań? mowa tu o związkach a nie o pieprzeniu idioto!!!

Gość iza 8686
związek tylko jeden od trzech lat - za rok ślub ale takich przelotnych 3 miesięcznych romansów to miałam koło 10 wiesz ja studiowałam we włoszech więc facetów i randek to miałam na każde skinienie palca

Gość iza 8686
o leniwa umbryjka znowu na forum kiedy ty pracujesz i zajmujesz się dzieckiem

''ale takich przelotnych 3 miesięcznych romansów to miałam koło 10'' Rozumiem, że z każdym szłaś do łóżka?

Ja mam za sobą jeden udany związek, ale sama zerwałam, bo goniłam za karierą i bałam się, że nie będę miała pracy i znajdę go, albo znajdę innego podobnego. Później zrozumiałam co straciłam...

Gość iza 8686
jasne że tak

Gość szczęśliwa kobieta i matka
Czy kobiety, które od początku mają tego samego faceta nie żałują , że nie mogą mieć porównania? Zazdroszczę wam, naprawdę. Też chciałabym mieć normalnie. To dla mnie życiowa porażka Odpowiem za siebie. Nie żałuję, bo nie mam porównania, ale z opowiadań moich koleżanek o ich pożyciach wnioskuję, że w moim małżeństwie sex jest ok - w każdym razie oboje usilnie nad tym pracujemy, aby nie wdarła się w nasze małżeństwo monotonia. Nasza obopólna miłość nam w tym pomaga, a dzieci są kwintesencją udanego związku.

szczęśliwa kobieta i matka, pewnie zaczniesz doprawiać mężowi rogi po 40-stce. Każda kobieta, któa nie puszczałą się za młodu, robi to na starość.

Gość a czy macie za sobą
jakies udane związki? ja mam 2 udane 1 nieudany

Gość a czy macie za sobą
u mnie akurat ten nieudany zakonczył sie slubem ,tzn zakonczył sie udany a zaczął sie nieudany wraz ze slubem