Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokka

Bardzo sie zawiodlam

Polecane posty

Gość Lokka

Dwie najwazniejsze osoby w moim zyciu , bardzo Mnie zawiodly a sa to Moj Ojciec i moj chlopak z ,ktorym jestem podnad rok . Mieszkam od 3 lat w Anglii , ucze sie tutaj , pracuje .. Mój ojciec jest okropnym materialistą ,i jedyne co go interesuje sa pieniadze , moja mama i najmodlsza siostra, ktora ma 9 lat. Codziennie przez 2 lata zapierniczalam ciezko ,chodzialam na 3 godziny do szkoly i na 8-10 godzin do pracy dzien w dzien... Mojego ojca to w ogole nie obchodzilo bo mialam juz 18 lat wiec dla niego to oznacza , ze musze pracowac jak kazdy , okej rozumiem to wszystko . Placilam mu za czynsz , w domu czulam sie raczej jak współlokator a nie jak rodzina ale co w tym wszystkim jest najgorsze to 2 tygodnie temu zwolnilam sie z pracy ze wzgledu na szkole , bo zaczynam nauke na pelen etat i mialam nadzieje ,ze sie jakos to ulozy ,ze ojciec zrozumie ze chce dalej sie ksztalcic . Niestety nie... Powiedzial mi najgorsze slowa jakie moglam od Niego uslyszec : Mozesz isc do burdelu ale masz pieniadze przynosic do domu , Boze na prawde do konca zycia mu tego nie wybacze ... A moj chlopak ... Powiedzial ze On nic nie moze zrobic bo On idzie na studia i ze musi mieszkac w domu i ze sie ze Mna nie wyprowadzi . tak bardzo mnie zawiódl , do tej pory nie wiem co zrobic ... \TO TAKIe okropne , w glowie mi sie to nie miesci jak Oni tak mogli

Gość Lokka
Moze ktos to przeczyta, ale na prawde jest mi troche lżej ,,,,

Gość Lokka
Niech On idzie na te studia , ja bym nie poszla do szkoly bym pracowala tak jak dalej to robie , ale jak on mogl mnie tak po prostu z tym zostawic ....

Ciężko masz, daj sobie z nimi wszystkimi spokój i zajmij się tylko pracą, bo co innego zrobisz ? Jest coś takiego jak obowiązek płacenia alimentów dopóki dziecko do bodajże 24, czy 26 r.ż. się uczy...

ha ha ha ha ha i to jest najlepszy dowód na to że młode kobiety powinny się wiązać z facetami starszymi od nich, po studiach, zarabiającymi i mogącymi je utrzymać kiedy one się kształcą. Ale ty oczywiście - wielka miłość do rówieśnika .. głupia jesteś i dobrze ci tak.

Gość dofinansowanie od rzadu
.

Gość pyzka56
jak nie mogłam znalesc pracy to mój powiedział że mam wyrdalać z domu bo on nie będzie mnie utrzymywał. a na żarcie ma zarabiac dupą. przykre, ale prawdziwe.

wyprowadź się z tego chorego domu czym predzej :O wynajem akademiku jest tani, a na rok akademicjki mzoesz postrac sie o dotację na meiskzanie w akademiku do uczelni (z racji ze jestes bidna)

Gość sciema, w uk jest dofinansowan
ie od rzadu PROWO