Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek tempaczek

club idiotow kafeteryjnych

Polecane posty

Gość koziolek tempaczek

Chiejka wszystkim idiotom, ktorzy zdaja sobie z tego sprawe I tym, ktorzy o tym nie wiedza. Tutej powstanie nasz klub, bendziemy sie tu wymieniac doswiadczeniami, pomagac sobie zablysnonc w wirtualnym swiecie I takie tam rozne. proponuje tez maly rankindzek najwiekszyk idiotow. mam dwie propozycje od siebie MIEJSCE 1 prawik MIEJSCE 2 bezdomna I bezrobotna Miejsce 3 Ja we wlasnej osobie.

Gość koziolek tempaczek
czyz nie jest idiotyzmem , ze sam sobie sie spuszczam do buzi?

Gość koziolek tempaczek
za to sam sram sobie do ryja

Gość koziolek tempaczek
Bo ja wiem czy idiotyzmem? Bardziej bym nazwala to taletem. Tagze mogie pogratulowac Ci koziolku

Gość koziolek tempaczek
No no to juz podwojny talet! Nasienie, kal, wszystki wlasnymi narzondami zrobione. Jestes bardzo uzdolniony!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Ale co, koziołek sam sobie gratuluje :P

Gość koziolek tempaczek
Od razu z gory mowie, ze kazdy kto sie tutej wypowie jest idiota. Nie to, ze obrazam, tylko oszczegam z gory, zeby potem nie bylo, ze tylko ja glupia. nie wstydzcie sie swojej glupoty, ujawnijmy sie!

Gość ujawniam sie ja idiotka
🖐️

Gość koziolek tempaczek
Tak to moze wyglondac, ze jjestem tutej sama, ale nie. Jest nas miltum, ogrom, cholota, tabun, armagiedon, zaglada.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Ok.jestem głupia ,że to czytam.

Gość koziolek tempaczek
Witaj, milo ze dolonczylas. Moze zdradzisz nam jak przejawia sie twoj idiotyzm. Co zrobilas, ze zaslynelas na tym forum I jake kroki dalej w tym kierunku prowadzisz?

Gość koziolek tempaczek
Ale chyba sie tym nie przejmujesz I tymi debilami co omijaja nas szerokim lukiem?

idiotyzm namber łan: weszłam na to forum idiotyzm namber tu: wchodzę tu nadal od kilku już lat 🖐️

Gość koziolek tempaczek
My idioci powinnismy byc z siebie dumni, ze poza nasza glupoota (choc to wcale dla nas nie problem) nie mamy zadnych innych probblemow. Tak jak te zdradzone panie, albo mamy z zielona kupka, ewentualnie nastolatki zakochane w dziesieciu na raz. zycie dla nas jest piekne, potrafimy sie dobrze bawic w kazdej sytuacji.

Gość koziolek tempaczek
Ja od paru miesiecy, ale nie zapowiada sie na to bym w najblizszym czasie miala Was opuscic. Dobrze sie tu bawie, czuje, ze jestem Wam tutej potrzebna.

Gość Cze Fielka! Poka Tzytze.
Po tym tradycyjnym powitaniu ja sie melduje sie. :) Jem kupe! Jezdem :classic_cool:

Gość koziolek tempaczek
I co juz po klubowiczach? Tylko tyle z Was mialo odwage wstompic do klubu? A gdzie reszta przyglupow? Zeby cos stworzyc potrzeba przynajmniej ze pienciu! Bendziemy tworzyc wspolnie prowokacje, nikt madry tu nie wejdzie, wiec nikt nie bedzie wiedzial. Spiski, podstepy a do tego dobra zabawa. ktos sie na to pisze?

Gość koziolek tempaczek
O siemanko kolezanko, smacznego :-) cyce pozniej pokaze, bo tera w robocie jestem to nie bende sie obdarzac.

cale kafe to banda idiotow, czyli my stanowimy taka idio-elite? :D

Gość koziolek tempaczek
Co proponujesz przyjacioleczko? Moze jakis nowy temacik dla szukaczy wrazen? Jakas zdrada czy cus. Albo dramacik maly, wypadek, cud, problem z glowa, nastepnie znaleziony paragon w marynarce, potem wybaczenie zdrady bo chory, a na koniec wielkie cierpienie panny gdyz ciagle mysli o tym jak jej maz ruchal jej sasiadkie.

a moze jak zjesc rzadka kupe widelcem?

Gość koziolek tempaczek
Tak, my tutej jestesmy elito, smietanko kafeteryjno, kiedys przyjdzie taki dzien ze jak my wkroczymy na ten teren to wszyscy bendo nas traktowac jak bogow, guru, bedziemy jak jakis odlam.

Gość koziolek tempaczek
Teoretycznie temat dobry, ale w praktyce bendzie gorzej, gdyz malo czytelnikow jada kupe widelcem, w zwiazku z tym malo osob bendzie potrzebowalo odpowiedzi na to pytanie. Dlatego czytelnikow bendzie garstka.

Gość koziolek tempaczek
To musi byc temat obok ktorego nikt nie bedzie potrafil przejsc obojetnie, temat, ktory poruszy kazde serce.

moze o tym, ze mlodej mamie dziecko wyslizgnelo sie z kocyka?

Gość koziolek tempaczek
Moze taki? kochanka opisuje swoja sytuacje, podaje duzo szczegolow dotyczacych jej chlopa, opisuje niektore zachowania zony, nie wyraza sie o niej dobrze, do akcji wkracza zona, pyta skad jest kochanka, okazuje sie ze tosamo miasto, dochodzi do konfrontacji, leca ostre slowa, czytelnicy sie wtracaja, dopinguja jednej badz drugiej, akcja toczy sie miesiacami, zona straszy rozwodem, kochanka sie cieszy, potem zona mowi ze nie da rozwodu, kochanka dostaje szalu. Do akcji wkracza maz, wyzywa je od idiotek I ze na forum publicznym piora swoje brudy, ze obydwie maja gowno w glowie zamiast mozgu itd.

Gość koziolek tempaczek
O ja bym to o tym dziecku wtracila do klotni kochankowo malzenskiej, ze maz obwinia zone za to ze dziecko upuscilla.

Gość koziolek tempaczek
To co klubowiczki dzialamy cos? Acha mam jeszcze do was prosbe, mozecie mowic do mnie jakos tak lepiej. Cos w stylu Pani wladco, albo nasza krolowo, ewentualnie bogini seksu?

Gość Cze Fielka! Poka Tzytze.
W ramach chwalenia się debilizmem, wczoraj dojebałam do gara :classic_cool: Z rana se wyszłam se wsiadłam do samochodach bo do pracy trza jechać se pojechałam na stacje żeby se zatankować se podjechalam do dystrybutora z olejem se zatankowalam do pełna a mam benzyniaka i jeżdżę już osiemnaście lat se poszłam zapłacić se musiałam lawete wzywać :D by mi w warsztacie instalacje przeplukali :classic_cool: se pojechałam do pracy :D jezdem prawdziwa elita kafe :classic_cool:

Gość koziolek tempaczek
Hihi I pewnie jeszcze masz blond wlosy? Musze Ci pogratolowac bos bystra heheh