Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek tempaczek

club idiotow kafeteryjnych

Polecane posty

Gość ktoś ,.
jak ci nie odpowiada to zawsze możesz odejść na inne " powazne" forum i nie czepiaj się

Gość koziolek tempaczek
Witam ponownie, na przywitanie chcialabym, abyscie zaspiewali mi piesn:. lubu dubu, lubu dubu niech nam zyje prezes klubu. zlapmy sie za dlonie, wirujmy wokol siebie, spiewajmy piesni chwalebne, alleluja prezesie, alleluja!

Gość koziolek tempaczek
Witam ponownie, na przywitanie chcialabym, abyscie zaspiewali mi piesn:. lubu dubu, lubu dubu niech nam zyje prezes klubu. zlapmy sie za dlonie, wirujmy wokol siebie, spiewajmy piesni chwalebne, alleluja prezesie, alleluja!

Gość Eugienia Wykurwista
:)

Gość vipami w tym klubie
powinny byc lejdi low, czkawka, dżenifer, prawatywa, psp i proszek do prania. wiekszych idiotek swiat nie widzial 🖐️

Gość koziolek tempaczek
Hola hola, wypraszam sobie. Jako prezes I zalozyciel tego klubu, uwazam, ze ja powinnam zasluzyc na miano najwiekszego idioty, zwazywszy na to, zem FIEL.

Gość koziolek tempaczek
I czym Twoim zdaniem te w/w prostaczki zasluzyly sobie na takie miano? Tym, ze jedna chwali sie bogactwem, a reszta nawet nie iem czym sie zajmuje. Uwazam, ze jestes niesprawiedliwa, gdyz to ja dzieki mojemu talentowi zdobylam slawe. I zaznaczam, ze nie jestem popularna na kafeterii, ale rowniez w regionalnej gazecie, bo to wlasnie tam publikowano moja tworczosc.