Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sam nie wiem co mi jest

Uczucie guli w gardle, powiększone węzły chłonne :/

Polecane posty

Od tygodnia mam uczucie jakby coś mi siedziało w gardle tak jakbym miał gastroskopię non-stop. Najczęściej ucisk przemieszcza się do żołądka, przy tym ucisku kiedy się pojawia mam straszne zawroty głowy. Do tego od trzech dni pobolewa mnie pod pachami, gdzie prawa pacha jest powiększona. Od paru lat mam refluksa i przepuklinę rozworu przełykowego. Niestety nie dbam przyzwoicie aby leczyć te choroby (od dwóch lat napoje energetyczne, cola w pracy). Ale ostatnio dużo osób u mnie w pracy choruje ze względu na klimatyzację i w sumie najbardziej w pracy zaczyna mnie uciskać w gardle konkretnie w przełyku. Ponad miesiąc temu miałem badania krwi, gdzie lekarz powiedział, że wyniki miałem rewelacyjne. Ale to było miesiąc temu, mogło się wszystko zmienić, bo zaczynam wkręcać, że to może być białaczka, bo przy niej też ma się uciski, bóle węzłów chłonnych... a lekarz dopiero może mnie przyjąć za tydzień :/

Gość 4tototo
idz do lekarza może to rak lepiej zbadaj sie

Ale miałem miesiąc temu miałem badania krwi, które wyniki były rewelacyjne. A lekarz mnie przyjmie ale dopiero w czwartek :/

Gość johny walkie
Nie no nie strasz człowieka, że rak. To są efekty siedzenia w klimatyzowanych pomieszczeniach a także nie leczenia refluksa....

Zapomniałem napisać, że moja temperatura to 36,6 stopni czyli wszystko w normie.

Gość a wy jak myślicie
Masz typowe problemy z tarczycą ot co. Tylko te węzły chłonne mnie zastanawiają....