Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia12459

Najgorzej odejść i żyć dalej....

Polecane posty

Gość Asia12459

Pogodzić się ze stratą kogoś na kogo stawialo się wszystko, kto znaczyl tyle :( I zrozumieć że nie byl Ciebie wart. Jak? No Jak!

Gość joannaanana
chcesz to walcz o niego

Gość Asia12459
Facet uważa że ma mnie dość. Mimo przeproszenia, obietnic nie oddzywa się. Dalej walczyć?!

Gość joannaanana
a co sie stalo ?

''2 razy się nie pcha w ten sam związek... bo jaki sens jest czytać dwa razy tą samą książkę wiedząc jakie będzie zakończenie... '' ja 2 jak nie 3 razy pchałem się w ten sam, i zawsze kończyło się tak samo... zdradzała oszukiwała i kłamała w oczy... pierdoląc że się zmieni...

Gość tu chyba nie ma o co
walczyć... Współczuję Ci i zachęcam - weź się w karby, pokaż mu, że i bez niego życie jest piękne.

Gość Asia12459
Zdaje sobie sprawe z tego że jestem okropna maruda! Ale nie jestem chyba aż taka zla. Kocham go, wiele dla niego poświecilam, Wiele razy dawał mi szanse i prosil żebym nie marudzila. Ale pewne rzeczy trzeba poprostu tolerować. To nie zdrada! No a kiedy pojechalam za granice do pracy przy kłotni rozpetanej przez niego powiedzial że to koniec, ma mnie dość i nie chce już ze mną być. Tydzień nie mam z nim kontaktu.....

Gość -WeroNICKa
A ta praca za granicą to tak tymczasowo czy raczej na stałe? Może on nie umie i nie chce być w związku na odległość?

Gość Asia12459
Praca tylko na wakcje. On sam pracuje za granicą i widujemy się tylko na weekendy. Nie robil mi problemow o to że jade. Myśle że problem jest gdzie indziej. Czy można jednego dnia mowić komuś że się go kocha a drugiego rozstac i twierdzic że nicc się nie czuje? W dodatku rozstać przez tel i z takiej perdoly?

Gość -WeroNICKa
Przepraszam, że drążę temat, a czy jego praca za granicą jest tymczasowa czy raczej na stałe? Może rzeczywiście nie w tym problem, ale może on już miał dość takiego życia i związku "na weekendy"? Jeśli chodzi o to, że przez telefon i z powodu pierdoły - - ta pierdoła mogła być kroplą, która przepełniła czarę. A że przez telefon, to pewnie dlatego, że nie chciał z tym czekać do czasu, aż się spotkacie, bo to - jak rozumiem - jeszcze trochę czasu by do tego upłynęło. A jeśli chodzi o to, czy można komuś mówić, że się kocha, a następnego dnia, że nic się do niego nie czuje - - to trochę bardziej złożone, a przyczyn tego może być kilka. Może znalazł sobie kogoś tam, gdzie pracuje i już od pewnego czasu chciał zerwać, ale nie wiedział, jak to zrobić? I dlatego mówił, że Cię kocha, bo grał na zwłokę, a tak naprawdę już od dawna nic do Ciebie nie czuł. Ale mogło być tez zupełnie inaczej. W złości mówi się różne rzeczy, nawet takie, których tak naprawdę się nie myśli. I może w złości powiedział, że nic do Ciebie nie czuje, a teraz tego żałuje i nie umie przyznać się do błędu? Choć tak właściwie moim zdaniem nigdy, nawet w złości, nie powinno się tak mówić, jeśli się rzeczywiście kogoś kocha.

Gość marabka
hym przezylam wlasnie cos takiego, jednego dnia wyznawal mi miłość, tak sam z siebie a na drugi dzien....sie pogubił:( masakra