Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytammmmmmmm

Czy małe piersi mogą się podobać?

Polecane posty

Gość ja pytammmmmmmm

Witam, zastanawia mnie jedna rzecz, jestem posiadaczką małych piersi - 75B, niektóre staniki zdarzało mi się kupić w rozmiarze A, są one jednak dosyć ładnego kształtu, bo są okrągłe i jędrne. Zastanawia mnie jednak to, czy małe piersi w ogóle mogą się podobać.. Osobiście wolałabym mieć większe, ale cóż, taka natura, operować się nie będę;) Dodam, że generalnie jestem dosyć atrakcyjna, mam ładną twarz, jestem szczupła, mam długie zadbane włosy. Jednak te piersi mi dosyć przeszkadzają, zawsze się nakręcam, że pewnie każdy facet woli większe itd. Co sądzicie? Proszę o kulturalną dyskusję, bez obrażania kobiet zarówno z dużymi, jak i z małymi piersiami;) Chodzi mi tylko o to czy są faceci, którzy konkretnie w małych gustują, czy takie mogą się podobać lub czy skoro nie mam akurat tego, to mogę nadrobić resztą wyglądu;)

tak, możesz, jak byś wrzuciła zdjęcie to bardziej można to zobrazować, ale i tak taka kobieta może się nam podobać, może masz ładne włosy lub oczy lub coś innego co będzie zwracać naszą uwagę

Gość to Ci zazdroszcze
bo ja mam dosc duze i czasami mi to przeszkadza. Ale tylko mnie. Zawsze podobaly mi sie mniejsze i sama sobie tez sie podobalam kiedys, po dzieciaczku mi sie tak porobilo. Faceci sa rozni, Ty masz sie sobie podobac i tyle, nie patrzec na to co komu

ładna buzia to podstawa jesli chodzi o wygląd, włosy długie, bardzo duży plus :) Ale nic nie zastapi poczucia humoru i pogody ducha która wpływa na odbiór danej osoby :) i waży na jej ogólnej ocenie atrakcyjności :P

Gość ja pytammmmmmmm
Owszem, uważam, że zwracam uwagę innymi cechami wyglądu, wszyscy zwracają uwagę na moje oczy, bo są jasne i ładnie się komponują z ciemnymi brwiami, a przy tym mają zawsze taki lekko przymrużony, jakby przyćpany wyraz:P haha:P Mężczyźni mówią, że erotyczny:D Ale chodziło mi o to czy w ogóle są faceci, którzy z założenia uważają, że mniejsze są ładniejsze, fajniejsze, że konkretnie w takich gustują:>

Gość ja pytammmmmmmm
No inne kwestie to wiadomo:D Czasem ktoś może nam się na początku nie podobać, a jak się okaże, że ma świetne poczucie humoru, sposób bycia, jest inteligentny, rozmawia na ciekawe tematy, to nagle wygląd schodzi na dalszy plan i odpływamy na jego punkcie:D

Gość jagódka-niebudka
zgadzam się z kinky regge. najważniejsza jest osobowość zarówno u kobiety jak i u faceta

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - czyli uważasz, że buzia jest w wyglądzie najważniejsza? że jeśli twarz jest ładna, to już połowa sukcesu?:D A jesteś kobietą, czy mężczyzną?:>:P

zapewne znajdą sie amatorzy małych biustów, jak masz symetryczne to pozytywnie :P i tez kształt sutków jest ważny. Ja tez tak mrużę oczy :P Jak narkoman.

Gość ja pytammmmmmmm
prawik kafee - ona według mnie nie ma małych piersi:P:P Moje są podobne, ale chyba niestety trochę mniejsze:D Tzn, że jestem skończona?:P:P

Jestem facet, z włosy na klata :P i maczuga w ręku :P Ale z gatunku wymarłego prawie "flegmatikus romantikus" Wiec moje zdanie nie oddaje znadnia całej popkultury współczesnych idiotów :) Na twarz patrzę ciągle, więc dobrze jak ładna. Na piersi tylko wieczorem, czasem rankiem. W południe tez sie zdarzy :P Ale podkreślam ze prawdziwy mężczyzna głównie patrzy pod kątem charakteru, by pod włosami coś jednak było. Porządna zona i matka :)

Gość wodzu!
moja kobieta ma maly biust ale mnie to strasznie kreci. On ma kompleksy ale ja kocham jej piersi i ja owczywicie. A pozatym jest piekna i cudowna kobieta. Ja to mam szczescie:D

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - kształt sutków? A jakie Tobie się podobają?:D Jak narkoman.. heh, dobre porównanie, ale coś w tym jest:P Też zawsze wyglądam jak bym już coś piła albo paliła:P A jak faktycznie wypiję, to oczy mi znikają:P Są takie dwie kreseczki hahaha;p

prawik kafee problem sie zaczyna gdy kobieta ma klatke piersiową ktora przypomina tors faceta rozmiary AA itd ..""""" Jak nie robi z tego kompleksu i jest sympatyczna to nie problem. Za to często ma płaski brzuszek :P i jędrny tyłeczek :P Coś za coś :classic_cool:

Gość jagódka-niebudka
autorko za bardzo się przejmujesz, jak ktoś ma poukładane w głowie to zwraca uwagę na charakter i osobowość. ten kto leci na wygląd to pustak najczęściej. ładna buzia dużo daje - to fakt, ale jak ktoś niewiele sobą reprezentuje też nie pomoże

ja pytammmmmmmm Masz oczy obserwatora, analizujesz wszystko :) to uwodzące spojrzenie przejawia inteligencje :P Zależy od charakteru dziewczyny. Nie przykładam dużej wagi do wyglądu. Kocham nature i lubie naturalne piękno. Tzn. krzywe zęby, fałdka na brzuszku i pryszcz na tyłku :P chce miec zwykłego człowieka a nie lalkę :)

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - z włosami na klacie.. Serio?:D:P Bo jak tak, to super:P;) A w jaki sposób oceniasz rozmowę z kobietą? Liczy się dla Ciebie ilość i jakość tematów jakie z nią poruszysz? Czy możecie rozmawiać o pierdołach, ale ważne, żeby interpretowała to co do niej mówisz, zgodnie z tym co Ty byś chciał, żeby słyszała? Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:D O takie zrozumienie, nadawanie z kimś na tej samej fali, że jak np. wyrażasz jakąś opinię, to druga osoba tak dokładnie wie o co Ci chodzi, nie przeinacza Twojej wypowiedzi i tak dogłębnie czuje jej sens? Czy może musi się wykazać wiedza ogólną, zaczynasz mimowolną odpytywankę z różnych dziedzin a jak nie daj Boże czegoś nie wie, to minus? ;)

Gość ja pytammmmmmmm
prawik kafee - no Ewa to akurat ma wielkie piersi:P Jak dla mnie to aż za wielkie, ale to rzecz gustu;)

Gość ja pytammmmmmmm
jagódka-niebudka - nie przejmuję się w takim sensie, że myślę o tym dzień i noc, nie mogę spać, nie mogę jeść i nie nawiązuję przez to żadnych kontaktów z facetami:P To raczej było zwykłe pytanie o preferencje, taka ciekawość:D Owszem jest to jakiś tam kompleks, bo wiadomo, że człowiek najlepiej chciałby być ideałem i zawsze się czegoś dopatrzy:P Ale nie jest to na tyle silne, żeby nie móc przez to normalnie funkcjonować;) No ale dzięki za wypowiedź, miło przeczytać to, czego gdzieś tam podświadomie lub nawet świadomie oczekiwałam:D:P

Gość fsdfsdfsafsfg
dokladnie z malymi piersaimi jest jak z malym penisem. wszyscy wola wieksze penisy i piersi ale potrafia tez sie zakochac w tych z mniejszymi :)

Hę ? :P Ma być sobą, jestem obserwatorem i patrze na jej nie werbalne sygnały. Ona opowiada ja słucham, nie oceniam pod względem wiedzy. Każdy ma jakąś. Lubie słuchać o waszych smutkach, co was boli. Kocham emocje, jak sie żalicie z jakąś pierdółką to słodkie. Nie kryjecie sie z emocjami :) to w was lubie. No i lubie patrzeć na mimikę twarzy ona dużo mówi. Cenie sobie szczerość. Jestem elastyczny dostosowuje sie do tematu rozmowy. Ma nie byc nudno i ma być wesoło, gadać o głupotach lubie i o filozofii :P różnie :) Zależy od nastroju.

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - a ile masz lat?:> A przykładasz dużą wagę do tego co kobieta studiuje, gdzie pracuje teraz lub gdzie planuje w przyszłości?:>

Gość ja pytammmmmmmm
:D

Gość ja pytammmmmmmm
A jeśli kobieta jest nieśmiała trochę i wyczuwa się u niej lekki brak pewności siebie? Takie wiesz, uciekanie wzrokiem od czasu do czasu, kierowanie go w dół, a przy tym uśmiech i takie tam:P Przeszkadza Ci to, bo lubisz pewnie siebie babki, które wiedzą czego chcą, czy kręci, bo masz ochotę się taką zaopiekować?:D

Życie nie zawsze układa sie po naszej myśli :) Studia, jak z pasji to dobrze. Teraz moda na przedłużanie młodości poprzez studia... One nie nauczą Cie jak żyć. Tylko wyszkolą w jakiejś dziedzinie i wrzucą do oceanu pełnego rekinów :P i z tankowcami dziurawymi jak ser. W tym kraju sie nie opłaca studiować :) Ocenianie ludzi po papierku jest przejawem zaściankowości i debilizmu :P Nic nie zastąpi empatii :) Przyszłość planuje będąc sama, potem ja sie pojawiam i planujemy razem :D Lat 22, and ju ?

Gość ja pytammmmmmmm
24, ale wyglądam na 18:P Nawet raz mi się zdarzyło, że podrywał mnie 18 latek, który myślał, że ja mam 16:P:P

Kobiety niezależne :D jak trędowate, nie tykam. W gruncie rzeczy każdy facet chce mieć taką małą ciapę do przytulenia by móc poczuć sie bohaterem takiej małej fajtłapy :) To słodkie, a facet ma być jak marmur. Kobieta jak lotos :P