Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytammmmmmmm

Czy małe piersi mogą się podobać?

Polecane posty

Gość ja pytammmmmmmm
Aha, no to cieszę się, bardzo podobają mi się Twoje odpowiedzi:D Pytam, bo w obecnych czasach często słyszę jak ludzie pierwsze co to o studia pytają, a jak ktoś powie, że np pedagogikę studiuje, to taki pojazd po nim. Tak samo przez net, pierwsze pytanie to od razu co studiujesz i co robisz na co dzień, rzadko ktoś zagada w jakiś bardziej niekonwencjonalny sposób, rozpocznie rozmowę na temat poglądów na jakiś temat itd.

Gość ja pytammmmmmmm
164cm, a Ty?:D

Patrze po swoich znajomych i widzę co studiują.... :D :D :D :D Co oni robią na takim kierunku ? :D Pierwsze roczniki są najgorsze, potem zaczynaja rozumieć ze gówno im to da :)

Gość ja pytammmmmmmm
Ciemny brąz, a co , już myślałeś, że mnie kojarzysz z reala? Czy może moje odpowiedzi i pytania są tak hmm.. głupiutkie, że stereotypowo dopasowałeś je do blondu?:P A może nie chciałeś tak wprost pytać o mój wygląd, więc żeby nie było to podjąłeś taką bardziej okrężną drogę?:D

Gość ja pytammmmmmmm
Nie o wszystkich studiach można powiedzieć, że gówno dadzą:P To zależy co studiujesz i ile robisz w trakcie, czy coś robisz w ich kierunku,czy zdobywasz jakieś doświadczenie już przed znalezieniem konkretnej pracy, czy też poszedłeś, żeby nie było, że siedzisz w domu:D A Ty studiujesz?:D

Gość aniluapka
Ja mam 65D (odpowiednik 70B). Do tej pory nosiłam 75B ale okazało się,że mam źle dobrany stanik:P Mi się moje piersi podobają. Kiedyś miałam kompleks ale dziś jestem znich zadowolona - jędrne, krągłe, nie obwisłe po zdjęciu stanika. Mężowi sie też podobają - jest wielbicielem małych piersi - jego poprzednie dziewczyny też miały niewielkie biusty. Twierdzi,że biust który mieści sie w dłoni jest najlepszy;) Moja siostra (20 lat) ma duży biust. 70E. Imponujący. Ale tylko do momentu gdy zdejmie stanik- wiszą jej. A co będzie za 10 lat????? Zapamiętaj,że duże piersi nigdy nie sterczą tylko wiszą - prawo natury i działanie grawitacji. Z każdym rokiem gorzej. I gdy ty mając powiedzmy 35 lat będziesz miała dalej krągłe piersi w tym samym miejscu to kobieta z duzym bisutem bez stanika już nie będzie wyglądała atrakcyjnie.

Nie są głupie :) Tylko przez koleżanki które mają podobny wzrost co ty... one maja blond kolor włosów :) Nie oceniam ludzi po wyglądzie. A jasny odcień włosów kojarzę z filigranowymi dziewczynami po prostu. Jeszcze napisz mi skąd jestes i dam Ci spokój..... może... :P Studiuje życie :P Oficjalnie nic, puki co :) Psychologia, socjologia, ciekawe kierunki, dużo dają. Wiedza praktyczna która stosuje sie na co dzień.

Gość ja pytammmmmmmm
aniluapka - no fakt, staram się tak pocieszać:D Chociaż jaki młody facet myśli o tym co będzie za 10 lat, jak wtedy będą wyglądać piersi danej kobiety:P A jak to możliwe, że wcześniej nosiłaś B, a teraz D? Może ja też mam inny rozmiar:P Zaraz się okaże, że też powinnam mieć D:D:P

Gość aniluapka
Słuchaj przez parę lat nosiłam 75B i myślałam,że jest ok:P Potem skorzystałam z porady brafiterki i okazało się,że mam 65D ewentualnie od biedy 70B. Nie masz pojęcia jaka jest różnica! O wiele lepiej biust wygląda w nowym rozmiarze - BEZ PORÓWNANIA!!! Teraz widać,że mam fajne cycki;)

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - skąd jestem.. Zaczynam się bać, że może jednak znamy się z reala i zaraz się wyda:P:P To może najpierw napisz skąd Ty jesteś:P A dlaczego nie poszedłeś na studia? Np na jeden z wymienionych przez Ciebie kierunków, skoro uważasz je za ciekawe i przydatne w życiu:)

Gość ja pytammmmmmmm
aniluapka - to może też powinnam skorzystać z takiej porady:D A gdzie tak poprawnie Cię zmierzyli? W sklepie z bielizną, czy jak?:D

Gość aniluapka
W salonie z bielizną. Zaproponowano mi zmierzenie i dobranie rozmiaru. Kobieta od razu powiedziała,że napewno nie nosze 75B:D Miała rację;)

Bo nie mam matury :) Nie znamy sie na pewno :) Bo nie znam żadnej 24 latki z ciemnymi włosami :) o twoim wzroście :P Jestem z Wro .

Gość ja pytammmmmmmm
aniluapka - już się zmierzyłam:P Fajna stronka:D Dzięki;)

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - a dlaczego nie zdawałeś matury? Uważasz, że nie przyda Ci się w życiu?:> Wro- czyli Wrocław? Nawet nigdy nie byłam, tzn byłam ale przejazdem, a to nie to samo:P Ale słyszałam, że piękne miasto:D

Gość ja pytammmmmmmm
podnoszę:D

Gość ja pytammmmmmmm
Widzę, że temat chyba umarł:(;(

Nie przejmuj się piersiami. Jeżeli masz ładną buzię to już należysz elitarnego grona. Ale to, że masz 24 a wyglądasz na 16 to jakoś nie wierzę.

Gość hgfc
Szczerze to mnie najbardziej podobają się piersi w "umiarkowanym" rozmiarze. Duże balony wyglądają wulgarnie, nawet jak masz bluzkę zapiętą pod samą szyję. Najlepsze średnie i małe. ;) Oczywiście to kwestia gustu, więc posiadaczki dużych biustów - bez urazy. :P

Gość ja pytammmmmmmm
robak123 - napisałam, że wyglądam na 18, a jeden 18latek mnie podrywał, bo myślał, że jestem młodsza od niego, ale to nie znaczy, że wszyscy inni też tak myślą:P Poza tym zawsze, ale to zawsze pytają mnie o dowód, także chyba muszę bardzo młodo wyglądać. Dlaczego nie wierzysz? Mam drobną figurę i twarz z rodzaju dziecięcych:P

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - a o czym chciałbyś ze mną porozmawiać prywatnie?:D

Gość ja pytammmmmmmm
kinky reggae - a dlaczego nie chcesz tutaj?:P

A robisz coś specjalnego, że tak młodo wyglądasz, jakaś dieta, picie soku z gumijagód itp ?

Jestem tutaj 2 lata i nie chce zeby głąby zbyt dużo o mnie wiedziały, A temat wykształcenia jest prywatny w moim mniemaniu. Jak nie chce to nie pisz... Twoja strata.... :P

Gość ja pytammmmmmmm
Piję sok z gumijagód, zgadłeś:D

moja nauczycielka z ang. tez jest filigranowa, ma 35 lat a mam ochotę ją porwać do muzeum i wstawić do gablotki pod tytułem Ideał subtelnej Kobiecości"