Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 02111111111111300

Mam dość bycia prawiczkiem :((

Polecane posty

Gość 02111111111111300

25 lat i nadal nic :(

Gość 02111111111111300
wstydze sie i boje

Gość omkonmi
a czego sie wstydzisz?

Gość Ja jestem nieco młodszy
i też jestem prawiczkiem jednak na pewno nie pójdę do agencji czy nie skorzystam z jakiś stron internetowych- erotycznych. Uznaje seks tylko w związku i z miłości jeśli nie spotkam kobiety, z którą będę mógł być w związku to zostanę prawiczkiem do śmierci.

Gość 02111111111111300
Sebastian Bleisc - tez tak kiedys myslalem, ale teraz wiem ze zyje sie tylko raz..nie bede czekal jak jakis poyebany k...atol na dziewice :O nie mam oporów ruchac sie z prostytutką, praca jak kazda inna, żony codziennie dają dupy w zamian za ''opieke'' finansową i uczuciową. Pewnie prędzej czy pozniej tam pojde ale wstydze sie rozebrac przed kobietą, nie wiem od czego zacząc, powiedziec jej wprost - przyszedlem sie rozprawiczyc, licze na to ze ty sie wszystkim zajmiesz ?:D

Gość nawet może być lepiej
PannaS prostytutka też człowiek, zrozumie Prostytutka zrobi coś czego nie zrobi już chyba żadna "normalna" kobieta - zaakceptuje to.

Gość khnibn ojdcs
i co mlody pobzykales cos juz? :D

Gość hajjjnukkoo
pindola se strzepnij -tylko o seksie myslicie a robic nie ma komu, jest komedia 40 letni prawiczek-moze byc to 40 tki poczekla jesli wczesniej sie nie ozenisz?

Gość Pokiereszowany
hajjjnukkoo, czy ty na głowę upadłeś? Inicjacja seksualna w wieku 40 lat? Kiedyś w takim wieku to się dzieci do szkoły średniej posyłało albo do bierzmowania, albo nawet na studia. A ty tu pitolisz o pierwszym razie. Pomyśl sobie, jak to musi wyglądać. Dla mnie rozprawiczanie 40-latka to jak seks z inwalidą. Może następnym razem, zanim zasiądziesz do pisania, najpierw wytrzeźwiej? "Tylko o seksie myślicie, a robić nie ma komu" - brawo! Tekst a la Ferdek Kiepski. Znasz autora tematu, wiesz co w nim siedzi, że się wychylasz? Poziom twojej wypowiedzi pozostawię bez komentarza. Zresztą czego się spodziewać po kimś, kto za wzór innym chce stawiać głównego bohatera "niesamowicie ambitnego" filmu pt. "Czterdziestoletni prawiczek".

Gość gość
Wolę telefoniczny seksik,korzystam z http://www.seksik-telefon24.pl/ bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę