Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nibyrodzeanierodze

niby zaraz rodze, a tu nic

Polecane posty

Gość nibyrodzeanierodze

termina mam na 15 sierpnia. Drugi z usg na 21 sierpnia. A tu nic. Ani mi czop nie odszedł, ani zadnego plamienia. Skurczy przepowiadajacych chyba tez nie mam bo tylko przez jakis czas twardznieje mi brzuch w ciagu dnia i tyle. Na ktg skurcze maksymalnie 20 %. to chyba jeszcze to troche potrwa, prawda? Zanim zaczne rodzic...

Gość aguś24
Witaj autorko :) Ja będąc w ciąży codziennie byłam zmuszona chodzić do szpitala na kontrolne ktg , w dniu w którym zaczął się poród z rana również o 9 rano jak zwyczaj kazał było ktg i nic cisza jakieś tam malutkie skurcze więc spacerkiem do domu wróciłam . a wieczorem poczułam delikatny ból pleców który promieniował na podbrzusze co się potem okazało to poród o 24 trafiłam na porodówkę o 6.15 mały już był ,rodziłam 6godzin :) dodam że poród był dla mnie za skoczeniem bo planowo na 13 a urodziłam 4 tak więc wszystko możliwe , mi też wody nie odeszły ani czop ,powodzenia

Gość nibyrodzeanierodze
up

Gość niuu
nie powiedziane -ja w dniu porodu usłyszałam że nic sie w zasadzie nie dzieje a tu ledwo parę godzin minęło i zaczął się poród. Nie ma reguły. Trzeba czekać.