Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nietypowa_kobieta

chyba jestem dziwna

Polecane posty

jestem kobieta ale na ogół nie lubię innych kobiet. drażni mnie ich małostkowość, zazdrość, złośliwość, skłonność do robienia intryg i obsmarowywania za plecami... za to męzczyzn uwielbiam i nie przeszkadza mi nawet, że nie są monogamiczni, zreszta dobrze to rozumiem

Gość usunac jedyna rada
ja tak mam dokładnie,,, faceci ogólnie są fajniejsi , nie są tacy drobiazgowi, przede wszystkim można z nimi porozmawiać o pasjach i poważnym życiu( nie ze wszystkimi oczywiście). Baby co stwierdzam z przykrością , raczej ograniczają się do ciuchów , gotowania, chłopa i takich pierdół , a i obgadywania tzw przyjaciółek i koleżanek

Gość Ciekawie mówicie
Również muszę stwierdzic, że bardzo często nie rozumiem kobiet i nie mam z nimi o czym rozmawiac.

Cięszę się, że nie jestem sama z takim wrazeniem. Dokładnie- faceci na ogół są fajniejsi i bezproblemowi, za co bardzo ich lubię. Do tego zabawni i dzieki nim nie jest nudno.

Gość usunac jedyna rada
tak , niestety tak jest, aczkolwiek nie jestem do końca pewna czy to kwestia płci czy polskiej mentalności. Polki wygrały niechlubmy ranking na najbardziej agresywne kobiety Europy w internecie, coś w tym jest,,

Gość ten lub ten podobne
tez tak mam, przez to nie mam zadnych przyjaciolek/znajomych, sama jestem kobieta

ja nawet nie odczuwam potrzeby posiadania przyjaciółki. Za to lubię kolegować się z mężczyznami. Co do kobiet mam dwie fajne kolezanki i to mi wystarczy.

Gość usunac jedyna rada
no ja też się smieje że moje najlepsze przyjaciólki to faceci.Ta tak zwana "przyjaciólka" z jej inicjatywy ciagle ma jakieś problemy, ze tak wyglądam , a jkie mam ciuchy, te damskie licytacje są załosne

Gość usunac jedyna rada
film wymiata, pierdolnik xd.czy tez macie wrażenie , że relacje damsko -damskie są podszyte ciągłą rywalizacją o wygląd, faceta itp? Natomiast żadna nie licytuje się w kwestii samodzielnych osiągnięć typu wykształcenie , zarobki etc.

Gość konkIawe
tak...też mam wrażenie, że jedyna rada to usunąć...