Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nadaję do związku

Mój chłopak pije....wejdźcie proszę....

Polecane posty

Ja juz sama nie wiem co mam myśleć... pracuje po kilkanaście godizn dziennie. Codziennie po pracy wypija piwo, dwa. Jak ma wolne to czasem 4 a czasem 1, różnie. Jak pije kilka to nie że siada i jedno za drugim, tylko np jedno jak obiad gotuje, za 2h kolejne, a wieczorem załóżmy też ze dwa. Czy mam powód do zamartwień?:( Czy ja przesadzam? Bo szczerze musze przyznać, że no czasem potrafię zrobić taka awanturę, że głowa mała, całe osiedle mnie chyba słyszy. a czasem, siedzę z nim cały dzień, on wypije 4 ja 2 i luz. super czas spędzamy.

Gość Dobrawka88
przesadasz, moj maz tez tak sobie podpija w domu i nie uwazam go za alkoholika albo, za pijaka. Gorzej jakby sie menelił gdzies po knajpach lub chuj wie gdzie

no właśnie, z tego co tak obserwowałam po znajomych parach to faceci tez tak maja. w sumie faceci 3 moich koleżanek też pracują tak jak mój, w tej samej branży i też sobie tak popijaja. ale ja się boję, że on jest uzależniony, że coś, że dnia bez piwa nie umie wytrzymać. i kłotnie są przez to straszne :( on czasem nawet po pracy, w sensie na koniec dnia wypije z kolegami jedno, a w domu drugie i nie powie o tym pierwszym, dipiero się przyzna jak go przycisnę następnego dnia na przykład. i potem mówi, że nie mówi mi, bo wie, że się bedę denoerwować, że będzie niepotrzebna awantura itd.

no ale to na prawdę coś złego? po tylu h pracy piwo wypić?

Gość brese
tak to jest tragedia ,znajdz sobie takiego co nie pije a ma dopiero zamiar

rany, nie może nikt ze mną po ludzku porozmawiać? popatrzeć obiektywnie? a nie żarty sobie robić;/

ale to nie jest żadne upijanie się, żadne coś negatywne. denerwuje mnie to dla zasady, bo dużo niefajnych rzeczy po alko widziałam.

myszka83, przeszadam bo? możesz proszę podać argumenty :)

taaa? poważnie tak napisała? :) hehe :)

Gość Dobrawka88
dziewczyno nie przesadzaj i drecz chlopa przychodzi najebany z pracy? Lazi upija sie? Czy wypija sobie w domu, przy tobie? to chyba o czyms swiadczy

Gość deserkowa
hmm, no to jednak jest różnica. mój nie jest ani alkoholikiem ani nierobem tymbardziej :)

Gość Dobrawka88
nie drecz*

Gość deserkowa
no nie, nigdy najebany z pracy nie przyszedl, po pracy se z kolegami czasem pija, jedno, czasem dwa, czasem w ogóle. i potem w domu, czasem jedno, czasem dwa, czasem w ogóle. w domu też go najebanego widziałam może z kilka razy, ale to albo impreza wspólna czy tam cos. raz bylo coś takiego, że się napił, ja darcie jak cholera, to poszedl na piwo z kolega i wtedy sie najebał;p

Gość Bo to się tak zaczyna
Od jednego piwka,potem 2-3,czy 4,a potem połówa obowiązkowo.Skąd ja to znam! Jeżeli będziesz spolegliwa to zobaczysz co będzie pózniej!Tak właśnie zaczyna sie alkoholizm.Ale widzę że niejedna z Was nie widzi w tym nic złego? W takim razie nie mamy o czym rozmawiać! Same przejrzycie na oczy jak będzie za pózno!

a po co? tak dla relaksu pewnie, co? no wiec wyobrazcie sobie, ze faceci tez sie luba relaksowac, zwlaszcza po dniu harówy w robocie. a tak btw rozumiem jakby sie upijał wódą z koleszkami po robocie i wracal najebany, ale piwo? heloooł! w dawniejszych czasach piwo stanowilo nawet do 1/3 kalorii przyjmowanych dziennie. gdyby nie ono, bylo by wiecej chorob i syfu bo proces jego produkcji zajebiscie oczyszcza wode. piwo jest zdrowe! ma witaminy, elektrolity.

Gość qwerty;
przesadzasz, pewna osoba w mojej bliskiej rodzinie pije codziennie średnio po 6-7 piw od prawie 25 lat :)

Gość opppppppp
DO AUTORKI! U MNIE BYLA TAKA SAMA SYTUACJA, ALE JA POSTAWILAM ULTIMATUM ALBO JA ALBO BROWARY-WIEC WYBRAL MNIE-POZWOLILAM MU PIC DWA RAZY W TYGODNIU MAX:) INACZEJ WYHODUJESZ SOBIE ALKOHOLIKA..

Gość będzie tylko gorzej
będzie tylko gorzej...mój też zaczynał od 2-3 piw, dziś (10lat później) piw jest 8, a czasem zamiast browara jest 0,7 w drinkach...i sam nie uważa żeby robił coś niestosownego. Alkoholizm???no jest na świecie, ale na pewno nie u niego :(

Gość deserkowa
no ja też właśnie mam takie coś, że mnie to irytuje;p ale to tak trochę chyba przeszkadzam;p bo np mam takie coś, że nie lubię gadania w stylu: zrobię to, pójde tam, kupię to, załatwię to i nie robienia tego. np, kupiłabym sobie nowy tel, kilka dni o tym myslę, obejrzę kilka na necie, kilka w sklepach i nic nie kupię i zapominam o sprawie;p i owszem robię tak często, w przeróżnych sytuacjach, odchudzanie, siłownia, kupienie nowych butów, założenie lokaty w banku, znalezienie nowej pracy. i mój facet też tak ma i ja się notorycznie na niego o to dre;d że pierdoli bez sensu a nie robi nic;p czyli generalnie wiem, że umiem być tak jakby niesprawiedliwa;p