Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nadaję do związku

Mój chłopak pije....wejdźcie proszę....

Polecane posty

bo ... jak sama napisałaś pracuje po kilkanasicie godzin i chce się zrelaksować mój maż tez pracuje dużo i bywa że wieczorami wypije 4 piwa czasem razem butelkę wina ja sama często po pracy piwko żurawinowe

Gość deserkowa
wiec z tym piwiem też może. czasem jest tak, że niedpija tego piwa, zasypia ze zmęczenia;/

Gość qwerty;
malinkowa malineczka nie uważam tego za normalne, ale skoro to nie postępuje, to po co mam się przejmować

Gość brygida_dzida
Można być przewrażliwionym jeśli twój luby ma/miał w rodzinie alkoholików, np. ojca, brata. Też bym się bała czy nie podzieli ich losu...

Gość deserkowa
jego tata nie żyje, nie wiem czy pił. a oprócz tego nie ma alkoholików.

Gość deserkowa
odezwiecie się jeszcze? :)

Gość deserkowa
zapytam na pewno dziś.:) ale z drugiej strony wiem, że przeżywał bardzo śmierć ojca, a było to kilka lat temu, więc był już dorosłym facetem, wiem, że miał z nim dobry kontakt, więc hmm. no nie wiem.

Gość gryka88
Mojego też nie żyje - też pił. Poniekąd to się przyczyniło do.. Jego starszy brat...szkoda gadać. Oczywiście myślałam, że to nie wpłynie na niego samego, ale teraz mam obawy... Chyba coś w tym jest.

Gość deserkowa
yhym, nie no, mam nadzieję, że nie. odezwie się ktoś jeszcze? podzielcie się swoim zdaniem proszę :)

Gość ggggghhh
dziewczyno to jest alkoholizm! nawet jedno piwko codziennie to jest juz uzaleznienie. alkoholikiem nie nazywamy tylko osoby ktora upija sie do nieprzytomnosci albo sie gdzies szlaja po knajpach dzien w dzien.

Gość deserkowa
hmm, to peeełno na świecie alkoholików w takim razie.

Gość urs--
" 19:39 [zgłoś do usunięcia] ggggghhh dziewczyno to jest alkoholizm! nawet jedno piwko codziennie to jest juz uzaleznienie. alkoholikiem nie nazywamy tylko osoby ktora upija sie do nieprzytomnosci albo sie gdzies szlaja po knajpach dzien w dzien" tak, tak, wszystko to alkoholizm :o