Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydzieckonalata

Czy dzieci dają szczęscie?

Polecane posty

Gość antydzieckonalata

Kochane mamy! Powiedźcie czy jesteście szczęśliwe że macie dzieci? Nie woleliście być same? Bez problemów, obowiążków? Żałujecie że matkujecie?

Gość brese
nawet te które żałuja i tak sie nie przyznaja do tego

Gość Dzieci jak każdy element życia
mają dobre i złe strony

Gość antydzieckonalata
Bo dużo koleżanek mi mówi że co do dziecka nie ma się co śpieszyć. I chyba mają rację.

Gość KONTRABANDA
żeby sie nie spieszyć w sensie podjąć decyzję o posiadaniu dzieci świadomie ? - bo tak to rozumiem . Jestem jak najbardziej za :)

Gość marcelina :::::
Jak wyszłam za mąż od razu staraliśmy się o dziecko. Kilka lat niestety nie wychodziło:( A jak już pojawiło się nasze upragnione maleństwo ,byliśmy najszczęśliwszymi ludzmi na ziemi. Jest różnie ,raz dobrze ,raz zle,jak to w życiu. Mi dzieci dają szczęście❤️

Gość takajednaaa
Dla mnie to najwieksze marzenie by je miec ale jest wiele kobiet ktore nie chca, kazdy zyje jak chce.

Gość antydzieckonalata
Ale co w macierzyństwie takiego fajnego? pieluchy, karmienie, rozstępy po ciąży, krzyki dziecka i brak kasy. Co daje to szczęęsice?

Gość mni daja wielkie szczescie i
absolutnie nie załuje. I nie rozumiem, dlaczego ktos moglby sie do zalowania nie przyznawac na anonimowym forum - gdzi kazdy sie zali- ze nie ma pracy,ze facet rzucil itd - dlaczego niby w sprawie dzieci mialby ktos sciemniac?

Gość KONTRABANDA
jeśli rodzicielstwo to dla ciebie tylko kasa i pieluchy to może szczura sobie kup ? albo złap =- będzie taniej :D

Gość Dobrawka88
tego się nie da opisać, moja 2letnia córka, gdy się do mnie sumiechnie i przytuli tymi małymi łapkami, to az serce rośnie. Nie odczujesz tego, czytajac, pytajac innych, tego się nie da przekazac.

Gość antydzieckonalata
a co za darmo karmisz dziecko a pieluchy to sobie szyjesz?

Gość mni daja wielkie szczescie i
antykolata - pieluchy to raptem rok, a dzieci ma sie przez cale zycie. Czy twoja mama cierpi z powodu twoich pieluch? a nie zaprzeczysz,ze jestes jej dzieckiem:)

uśmiech dziecka kiedy pierwszy raz powie mamo owszem masa nie przespanych nocy ale ... ja najbardziej się rozczuliłam kiedy mi syn powiedział mamo kocham cię jesteś najlepsza na świecie nie zrozumiesz bo nie masz dziecka a zaznaczyłam że świadome bo z musu nie da sie kochać nawet bezbronnego dziecka

Gość marcelina :::::
I nikt tak nie powie jak dziecko....mamo tocham cie, jak stąd do tosmosu:D

Gość takajednaaa
Ja wlasnie wiele razy czytalam, ze kobieta zaluje, ze urodzila.. na wielu forach, zala sie ze sobie zmarnowaly zycie, ze sie do tego nie nadaja.

Gość wefefe4fe3
nie chcialam miec dzieci, jednak [przypadek sprawił inaczej i jestem z tego rada bo swiadomie pożegnałabym sie z czymś co jest najpiękniejsze na świecie

Gość mnie daja wielkie szczescie i
no wlasnie , jesli ktos zaluje, to o tym pisze na forum - no bo czemu nie? ale ile takich watkow sie zdarza? !!Wystarczy przeleciec posty na macierzynskim. Oczywiscie, jak sie ma dziecko nie z tym czlowiekiem, nie w tym momencie -itd - pewnie mozna zalowac. Jednak wiekszosc kobiet decyduje sie urodzić swiadomie.

niektóre przerasta to ile trzeba poświecić że nie można być wolnym wyjść kiedy i o której sie chce no ale ....

Gość KONTRABANDA
dzieci jak każda dizedizna życia powodują zmęczenie , zwykłe zmęczeni . Kolki , choroby , brak snu - wszystko to powoduje ,ze czasami mamy dość . Ale tylko czasami :)

Gość mnie daja wielkie szczescie i
dziewczyny, czy wy naprawde planujecie zyc tylko przez rok,dwa - skoro piszecie ze strachem o kolkach, pieluchach i zupkach? przeciez to tylko moment zycia . O tym sie bardzo szybko zapomina.

Gość KONTRABANDA
ponadto małe dzieci w końcu - na szczęście albo nieszczęście - przestają być małymi dziećmi i już inaczej zycie biegnie :)

ja się nie bałam macierzyństwa wiedziałam że całe cukierkowe nie będzie kolek nie było bolesnego ząbkowania też za to przeszliśmy batalie z gronkowcem złocistym który do dziś daje znaki po sobie

Gość KONTRABANDA
napisałam o kolkach i chorobach jako jednym z aspektów życia młodej mamy mogących wywoływać zmęczenie i rozdrążnienie .

Gość kapitalnieno
Mi daje szczęście. Czasami mam dosyc, bo teraz zaczeła chodzic i nie rozumie jeszcze slowa "nie". Czasem jestem wykonczona. Ale jak np. za dlugo spi, albo nie widzialam jej przez jakis czas to tesknie za nia jak wariatka :P PS> to bylo swiadome rodzicielstwo

to u mnie zmęczenie materiału dochodzi z nadmiernego gadulstwa mojego syna :D reszta to pikuś