Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydzieckonalata

Czy dzieci dają szczęscie?

Polecane posty

Gość ppppppikuska
ja wpadlam, jestem samotna mamusia i wcale nie żałuje, owszem czasem jest ciezko ale gdy patrze jak ma córcia rośnie, gdy mówi mi kocham cie mamusiu to nie zamieniłabym tego za zadne skarby!!

Gość mnie daja wielkie szczescie i
konrabanda- oczywiscie, zgadzam sie z toba, mlode mamy bywaja znuzone >Dlatego myślę, ze na pytanie w tytule najlepiej odpowiedzą mamy, ktore przeszly przez wiecej faz życia swojego dziecka - od dziecinstwa do dorosłości, nie tylko niemowlęctwo. Dziewczyny do 30tki moga raczej odpowiedziec na pytanie - "czy m a l e dzieci daja szczescie" , a to mocno zawęza temat.

Gość KONTRABANDA
to takich mam tutaj można ze świecą szukać :)

kontrabanda- nie koniecznie trzaba szukac na kafeterii - wystarczy spytac mamy, ciotki, babcie. Ja jestem taką mama i musze powiedzic, ze radość z dzieci rosnie w postepie geometrycznym do ich wieku . Gdy są dorosłe - to juz tylko odcinanie kuponów:).

Gość KONTRABANDA
co do pociechy w postępie geometrycznym to i zmartwienia też tak rosną w myśl porzekadła - małe dizeic - mały k łopot -duże dzieci -.... :D

ee, jak sie odpowiednio przyłozysz , nie musi byc porażka, raczej sukces. Tak jak i w kazdym innym temacie:) . Nic za darmo, niestety.

Gość KONTRABANDA
ile lat maja twoje dizeci ?:)

już robią doktoraty...

Gość lala po mamie
Tyle że po ciąży pewnie jesteście grube i brzydkie i wasi meżowie mają kochanki, temu tylko dzieci wam zostały które was kochają bo dajecie kase i rozpieszczacie. wtedy dziecko powie wam byle jaki komplement byleby kase wysępić.

Gość dzieci niczego nie dają ani
nie zabierają... bo nie są niczyja własnością :O szczęście to jest umiejętność, której samemu się trzeba nauczyć ...

Jestem baaardzo szczęśliwa będąc mamą. Dziś dostałam wspaniały prezent od mojej córeczki - narysowała mnie i siebie na małej karteczce :) Często na spacerze zrywa mi kwiaty, ciągle się przytula i mówi, jak bardzo mnie kocha ... Bezcenne!

Gość KONTRABANDA
mój najstarszy własnie skończył studia - ten rok jak określił chce przebimbać :) i nikt nie przeliczy na pieniądze łzy w oku jego ojca kiedy zobaczył dyplom syna .

kontrabanda - no wlasnie:)

Gość a potem pójdą w świat
i będziecie zgorzkniałe że dzieci mają własne życie a wy im tyle czasu poświęciłyście... niby czemu teściowe są takie zaborcze i zazdrosne ? właśnie dlatego że wydaje im się że im ktoś krzywdę robi gdy im się "odbiera" dorosłego synka

Gość KONTRABANDA
czemu miałabym być zgorzkniała czy zaborcza ? Moje dzieci śą moimi dziećmi nawet jak zamieszkają na drugim k końcu świata i zawsze będziemy się kochać :) smutne dzieciństwo i młodość przez ciebie przemawia ?