Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna9999

Błagam

Polecane posty

Gość Anna9999

Prosze o jakąkolwiek pomoc finansową jestem w cięzkiej sytuacji mam dwójkę dzieci na utrzymaniu. Błagam każdy grosz się dla mnie liczy. Wiem, że bywają rodziny jeszcze biedniejsze od mojej ale gdyby ktoś chciał nas wspomóc przyjmę każdą kwote.

Gość trgvrtfgvrt
skąd jeste?

Gość Anna9999
Z Siedlec

Gość uwaga oszustka!!!!!!!!!
Anna z Będzina ( czasami podaje miejsce zamieszkania inna ale w pobliżu) Wyłudzała już nie raz pieniądze na kafe. Dziewczyny jej wysyłały paczki żywnościowe i inne rzeczy typu pampersy, kaszki itp Wyłudza kasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anna9999
Ja nie wyłudzam pieniedzy naprawde sa one mi potrzebne. Jezeli ktos moglby mnie wspomoc bede bardzo wdzieczna.

Gość Anna9999
Nie stać mnie na bieżące wydatki na prawde potrzebuje wsparcia

Gość po Osi Czasu
a może by tak szanowna Pani Anna raczyła ruszyc cztery litery i poszła do pracy? a ojciec dzieci? pracował w mleczarni i utopił sie w maślance ?

Gość Anna9999
Pracuje ale tylko sprzątam i dużo nie zarabiam nadal brakuje mi na opłaty ojciec dzieci wyjechał i ne mam z nim zadnego kontaktu

Gość po Osi Czasu
alimenty na dzieci dostajesz? co robisz(poza żebractwem) by polepszyć byt swój i dzieci?

Gość Anna9999
Nie dostaje przepraszam ale jezeli nie możesz mi pomóc to dziękuje za wypowiedzi....

Gość po Osi Czasu
niewygodne pytania,prawda? dziwne,ze nie dostajesz alimentów chociażby z FA mogła bym pomóc,ale nie wzbudzasz we mnie krzty zaufania

Gość Anna9999
Dostaje zasilek jako matka samotnie wychowujaca dzieci ale to rowniez nie wystarcza no trudno jesli mi nie wierzysz.

nie ma sensu jej pomagać... Było tu już tyle topików z nią w roli głównej.... Nazywa się Anna B. lub G. bo czasami zmieniała 1 literę nazwiska Mogę wysłać kopie jednego topiku, ale jest bardzo dużo czytania... poza tym tutaj wszyscy ją już znają... Ktoś nawet dowiózł jej żywnośc a przyszedł po nią jakiś facet i nawet nie podziękował.... 15:39 ancia27 bardzo proszę dobrych ludzi o pomoc , jestem samotn mama dwóch synków w wieku dwa latka i 7 latek, brakuje nam praktycznie na wszystko ojciec dzieci nas zostawil z dnia na dzien, liczy sie kazda złotowka

Gość tak mialo byc
bezczelnosc...

Gość Anna9999
Przepraszam ale to nie moje

najlepsze jest to, że ona pojawia się tutaj co jakiś czas i prosi o kasę i inne rzeczy, a nowe osoby się nabierają...

Gość Anna9999
Masz dowody ze to ja?

Gość po Osi Czasu
skoro dostajesz dodatek jako matka samotnie wychowująca dzieci to ojciec dzieci jest NIEZNANY bądz jesteś WDOWĄ innej opcji nie ma

tak to ty i nie ściemniaj, że nie :o jesteś na tyle bezczelna żeby wyłudzać tutaj co kilka miesięcy bo myślisz, że o tobie zapomnimy? dziewczyny ci chciały pomóc, spisywały rzeczy które mogą ci się przydać, jedne wysłały żywnośc, drugie chemie. a przyszło co do czego to wyszło na jaw, że zwykla leniwa baba, która woli wyłudzić od ludzi z dobrym sercem niż wysłać swego gacha do pracy :o

Gość Anna9999
gacha do pracy nie wysle zarobi grosze a potem w nocy w lozku sil nie ma

Być może i jest oszustką gdyż mam znajomą która ma podobny koniec nr konta. Nie wiem czy to ta sama Anna ale ta też była z Będzina

Gość UWAŻAJCIE- TO OSZUKANICA!
Wiele czytałam na jej temat,potrafila nabrać mnóstwo osób,co chwile zmienia adresy i numery konta.Ludzie nie pozwólcie się oszukać! Nie dajcie sie nabrać!!!! Taka @jeszcze ma tupet tutaj się pokazywać.Trochę sprawa ucichła,to znów zaczęła od nowa naciagac ludzi.Franco do roboty!?!

Raz Będzin, raz Sosnowiec...

Gość gdzie sa moderatorzy?
ile razy jeszcze napiszesz autorko te same zebranske klamstwa??? przestan wyludzac kase i rzeczy, dosc juz tego na kafe:O:O:O:O

Gość dajcie link do tamtego
tematu

tamten temat został niesety usunięty :o