Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paolapaulap

ZA TYDZIEN WYCHODZEZAMAZ DLAPIENIEDZY- czy mozna tak zyc?

Polecane posty

Gość Paolapaulap

?

Gość Ghchh
Napisz coś więcej

Gość Paolapaula
A. Zrobi dla mnie wszystko jest we mnie szaleńczo zakochany, a ja udaje że go kocham tak naprawdę kocham jego pieniądze, status, pozycje, wystawne życie.....

Gość efgr
a kim on jest, milionerem?

Gość cóż ...
Przykre.. :(

Gość Paolapaula
A. Jest bardzo zamożny nie będę pisać ile ma zer na koncie. Czy kiedyś go pokocham?

Gość Ghchh
Gdzie teraz jesteś i co robisz robicie?

nie, nie pokochasz, co najwyżej się do niego przyzwyczaisz. To max co możesz osiągnąć w związku. Będziesz nieszczęśliwa, a i te pieniądze, wystawne życie Ci zbrzydnie, spowszednieje i będzie taki moment, w którym sobie powiesz: oddałabym to wszsytko by kochać i być szczęśliwą. Może będziecie mieli dziecko, ale dziecko będzie widziało niekochających się rodziców, coraz częściej się kłócących, nie mogących znaleźć porozumienia. Przy odrobinie szczęścia Twoje małżeństwo skończy się nim urodzi się dziecko

Gość Paolapaula
chce to wszystko przemyśleć..... Wybrałam się sama do kawiarni i myślę nad swoim życiem..........

Gość starodupcew
wychodz gupia i sie nie stresuj. bedziesz wiedla u jego boku letkie zycie i dostatnie bedziesz miec buciki ze sloniowej skory albo krokodylej a do seksu se znajdziesz mlodego , ktoremu elegancka dupa w pantofelkach z wezowej , krokodylej lub sloniowej skory zaimponuje

Gość Tytanor
Gdzie go poznałaś?

Gość Paolapaula
A. Jest hiszpanem. Ma polskie korzenie

Gość nieźle będzie jak on
godzinę przed ślubem wyskoczy z intercyzą :D :D :D

Gość Paolapaula
On mi się podoba i to bardzo. jest przystojny mądry, szanowany. Jednak nie czuję z nim tego co z M. Kiedy się całujemy nie jest mi tak dobrze jak z nim.

Gość smutne.....
no cóż, jedni kupują sobie skarpetki, a bogaci Hiszpanie takie polki jak Ty. Będziesz tylko kupionym towarem, który jest łądnie opakowany i tyle

Gość Paolapaula
Moje życie po ślubie bardzo się zmieni..... Wyjedziemy z polski , tak sobie myślę, że może wtedy z daleka od wszystkich i wszystkiego zapomnę o uczuciu do M. I pokocham A?

Gość smutne.....
jakbyś miała go pokochać, to już by się to stało i uczucie do niego wymazałoby dawne miłosne roterki

Gość Paolapaula
Skończyłam prawo. Bardzo dobrze sobie radzę mam własny samochód i ładny apartament... Jednak ja zawsze chciałam od życia więcej... To nie jest tak że nie mam nic . Do wszystkiego co doszłam zawdzięczam swojej ciężkiej pracy i nauce

a tak na poważnie: -Naoglądałaś się dziewuszko w dzieciństwie "zbuntowanego anioła" "lus Marii " i podobnych pierdół- to i w głowie wielkie gówno i piszesz durne prowokacje na KAFETERII a ludziska durne, nie dużo bardziej mądrzejsze od Ciebie wierzą i doradzają - żałosne moja droga, żałosne kochani NICZYM BRAZYLIJSKA TANIA TELENOWEL, ALE JAKŻE BANALNI SĄ LUDZI , KTÓRYCH TO KRĘCI :D

Gość Paolapaula
A bardzo mnie kocha ma do mnie pełne zaufanie. tylko to inne życie nie mogę się oprzeć....

Gość Paolapaula
Nie przeczę moje życie trochę przypomina brazylijskie seriale... Jednak taka jest moja rzeczywistość

Gość maniooo ciekawskiii =)
Myślę, że dobrze by ci zrobiła lektura "Pani Bovary" i "Anny Kareniny" ;)

Gość smutne.....
to skoro chciałaś zawsze więcej od życia, to się o to postaraj własnymi siłami i pracą to osiągnąć a nie tyłkiem i łądną buzią. Taka z Ciebie ambitna osoba a idziesz na taką łatwiznę, mając gdzieś to, że oszukujesz faceta i mocno go krzywdzisz. Zachwoujesz się jak mała niedojrzała dziewczynka: Ja chce miec więcej i za wszelką cenę muszę mieć, bo mnie sie należy. No cóż, dla Ciebie bardziej liczy się mieć niż być i wyglada na to że ejstes wyrachowaną materialistką. mieć, mieć, mieć ...tylko to sie dla CIebie liczy. starszna pustota :(

Gość starodupcew
a nie dorobilabys sie wiecej jako luksusowa prostytutka? no chyba ze ten hiszpan to stary slepy emerytowany torreador

Gość kafeobserver
w czym twoje małżeństwo będzie różniło się od sponsoringu?

Gość starodupcew
i dlatego udalo sie Tobie go uwiesc. bo urode masz nienachalna

Gość Paolapaula
Nim poznałam A. Miałam u mam do tej pory fajne życie drogie ubrania kosmetyki zagraniczne wczasy. Jednak moje dotychczasowe życie to nic w porównaniu z tym co jest w stanie zapewnić mi A.