Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzec :(

moje zycie sie wali

Polecane posty

Nic mi sie nie udaje..od dziecka mam tylko pod górke... Walczylam,staralam sie to przetrwac,ale ilez mozna dostawac ciagle po dupie? Wlasnie sie dowiedzialam ze moj facet keci z jakas 17-sto latka (mamy po 27) Kolejny facet ktory zlamal mi serce... Nie mam juz sil... Nie mam ochoty juz zyc :((((

Jeśli facet jest niskiego wzrostu, ma 27 lat i kręci z 17-latką to grozi mu za to prokurator!! Ale jeśli jest wysoki (a napewno ma więcej niż 170 cm) to nic mu nie zrobią, nawet jakby z 15-tką kręcił!

Musze isc chyba do psychologa bo juz nie wyrobie naprawde...nawet nie mam dzis z kim porozmawiac bo kazdy juz cos robi i nie ma czasu...a mnie az sjreca z bólu :((( Wiem ze nie tylko ja cierpie, zycie jest niesprawiedliwe

Ja też nie mam z kim pogadać. Siedzę sama w domu i piję bo mam dosyć. Nic mnie nie cieszy kompletnie. A faceci tylko patrzą jak wykorzystać Twoje zaufanie. Doszłam do wniosku, ze jest to mój pierwszy i ostatni związek. Więcej facetów nie będzie.

drugi facet mnie tak puscil kantem...drugi ktorego kochalam i z ktorym bylam w powaznym zwiazku :( Jestem chyba prze beznadziejna...

To jest mój pierwszy facet. Jesteśmy razem 6 rok. Dla minie zostawił swoją byłą. Nie wiem co się z nim stało. Nie mieliśmy przed sobą tajemnic.

Gość gvghvgh
hjhjjkh

czy psycholog moze wypisywac recepty na jakies leki antydepresyjne?? za dwa tyg mialam z nim jechac na wakacje-tkwilam w pracy tylko z ta mysla...teraz zostane sama w domu :(

Gość adsa
ehhh zycie :(

Gość Malosolna
ja mam podobny problem...siedza wlasnie sama....pije cole, bo alko nie mam...a z checia bym se w tych czterach scianach upila...wyjechalam dla niego za granice, a nawet na szacunek nie zasluguje :( 3maj sie i badz twarda....wiem, ze to nie latwe, ale nie ma wyjscia.

Gość n1980
dziewczyny życie nie kończy się na facetach:) macie teraz czas dla siebie wykorzystajcie.wiem że nie jest to takie proste ale uwierzcie że żaden facet nie jest wart waszych łez

Gość chce umrzeć :(
Moze nie jest wrat,ale nie potrafie sobie poradzic z tym bólem:( prawie w ogole nie spalam, a jak zasnelam to snilo mi sie ze jest ok-a to uczucie kiedy dochodzilo do mnie ze to tylko sen to masakra :(