Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadlam z krzesla ze smiechu

CO MEZCZYZNI SADZA O WAS -Z FORUM PSYCHOLOGIA HAHA

Polecane posty

e: Mężczyzni, co myślicie o grubych kobietach ??IP: *.pl Gość: neutron 26.05.02, 00:45 zarchiwizowany Pytasz sie o zdanie mężczyzn na ten temat to wiec powiem ze grubsze kobiety moga byc owszem bardzo mile, inteligentne moze mi sie z nimi fajnie rozmawiac, żartowac itp. ale zeby mi sie podobaly w sensie pociagaly fizycznie ooooo toooo nieeeee.... wogóle mi sie nie podobaja kobiety choc troche grube bo to dla mnie znaczy ze taka osoba po pierwsze nie uprawia wogóle sportu a po drugie zaniedbuje swoje cialo jak dla mnie jest to kwestia dbalosci o siebie po prostu... Ja po prostu wole kobiety normalnie wyglądające bez faldów tłuszczu i trzecich i czwartych podbrudków...

Re: Mężczyzni, co myślicie o grubych kobietach ??IP: *.pl Gość: neutron 26.05.02, 21:17 zarchiwizowany no tak piani napisalas post w stylu hej kobiety nie przejmujcie sie mozecie siedziec w domu żreć slodycze, oglądac durne seriale, i wylegiwac sie na kanapie bezczynnie calymi dniami i patrzec jak rosnie wam sadelko, jak pulchnieje ciałko ktore nigdy nie mailo okazji poznac co to wysilek a i tak zlapiecie super przystojnego faceta ktory bedzie z wami chodzil za reke i bedzie z tego dumny ... a te kobiety co uprawiaja jakis sport chodza na aerobik jezdza na rowerze biegaja do tego zwracaja uwage na to co jedza aby nei jesc swinstw to sa po prostu glupie ... :-))) a z tego wszystkiego to najglupsi sa faceci polaczkowie co sobei ubzdurali ze im sie podobaja tylko szczupłe kobiety ...

........ale kłamiesz.Rozumiem,ze chcesz się usprawiedliwić...ale powiedz szczerze,nie wolałabyś być jednak ładną szczupłą laską.No przyznaj się sama przed sobą.

Gość wheidfhw
nic odkrywczego.

Po pierwsze zadziwia mnie to ze przechodzimy z jednej skrajnosci w druga skrajnosc bo albo ktos jest gruby albo "wieszakiem",chuderlakiem pasztetem a czy nie mozna po prostu wygladac normalnie ??? bez fałdów tłuszczu? miec wysportowane cialo tak aby zawiazywanie butow nie sprawialo problemow:-))) Po drugie jak mozesz przeczytac an forum fitness silownia wcale nie przyczynia sie do chudniecia a wrecz przeciwnie jej skutkiem jest budowanie masy :-))) aby chydnac trzeba uprawiac cwiczenia aerobowe Po trzecie dlaczego mowisz tu o jednym listku salaty i jakis mordęgach na silowni a nie mowisz o tym zeby byc po prostu aktywnym i nie obzerac sie bez sensu niestety prawda jest taka ze znakomita wiekszosc osob grubych wogole nie uprawia sportu ! kompletne zero sportowe ... nie wiedza co to znaczy dac sobei porzadnie w kosc ... pobiegac 2-3 godziny w sloncu grajac w kosza, pochodzic caly dzien z plecakiem po gorach, pojedzic pare godzin w łikend na rowerze ale tak zeby przejechac kilkadziesiat kilometrow a nie w tempie spacerowym, przeplynac na basenie 1,5 km w polgodziny a potem sie dziwia ze niec nie jedza a tyją ? jak sie jest leniwym to tak jest i tyle ! i na koniec jedna prawda : być grubym to żaden problem każdy moze byc gruby jezeli sie zaniedba w jedzeniu i aktywnosci ale zeby byc szczupłum i sprawnym to trzeba sie juz postarac !!! Do neutronaIP: *.swietochlowice.dialup.ineti

Mam koleżankę, która doprowadziła się do naprawdę katastrofalnego stanu, ok. 30 kg nadwagi, albo i więcej. I też zawsze uważała, że nie jest w stanie się odchudzić - bo taka przemiana materii, bo nie da rady ćwiczyć, bo nie ma czasu itd. Aż przypadkiem poznała trenera z siłowni i on ją przekonał, że warto i że się uda. Ustawił jej dietę i program ćwiczeń - zaczynała od dosłownie 2-3 powtórzeń w serii, bo tusza i brak kondycji nie pozwalały na więcej. Ale stopniowo, stopniowo - rozkręciła się, a pierwsze utracone kilogramy zachęciły ją do walki. Obecnie jest lżejsza już o 20 kg - i walczy dalej. Na siłowni wszyscy ją podziwiają - bardziej niż te chude młode kozy - im łatwiej, ona naprawdę musiała wykazać się samozaparciem, przy tej nadwadze i wieku prawie 40 lat. Teraz sama przyznaje, że nic więcej tylko obżarstwo i brak ruchu doprowadziło ją do takiej nadwagi. Ludzie prowadzą siedzący tryb życia, potem wstają do biurka, wsiadają w samochód, jadą do domu, siadają przed telewizorem i jedzą. A potem idą spać. Żadna, nawet najszybsza przemiana materii temu nie da rady. Re: do neutrona

REASUUJAC TYLKO NIEMIECCY FETYSZYSCI WAS PRAGNA HAHAHA ALBO ZWYROLE-POCWIARTUJA WASZE CIALA SIEKIERA JAK WAS WYRZNA zapierdalac na silownie lochy

Gość 3123123123
ale dlaczego uwazasz, że ktos co przebywa na dziale diety jest gruby??? Przeciez podejrzewam, że srednia wagowa tu jest nizsza nic gdziekowliek indziej, jak komuś zalezy na wadze i stosuje diete to jest raczej szczupły, odchudzac czasem musi się kazdy zwłaszcza w starszym wieku... Sama wchodze tu b. często i wazę 54 kg więc nie wiem o co ci chodzi, tępa istoto

Gość o co jej chodzi??
o to że sama gruba jest i schudnąć nie może, a jej język świadczy o głębokiej depresji i chorobie pychicznej do tego wniokuję że jest samotną gimnazjalistką i ćpiunką niech żyje gimogówno

wypierdalaj :P pisze do grubasow :) one tu siedza juz po 2-3 lata i one wiedza o kim mowa jak nikt cie nie pyta to nie szczekaj burku obeszczany won!!!!!!!!!!!11

jak kts dba o cialo to chodzi na fitness i siedzi na dziale fitness jak ktos sie glodzi i truje tabsami to siedzi tu a ja jestem od tego zeby je obrzac----proste jak jebanie ale co wy tam mozecie wiedziec naloznice niemieckich fetyszystow :P

Gość o co jej chodzi??
na prwdę musisz mieć niezłe problemy psychiczne....

gimgowno to w was kamieniami rzucalo ;p i wyzwiskami obsypywalo i plulo na was w szkole ale wy nie chudlyscie tylko zarlyscie czekoladki z zau hahah a teraz placz i trzesace sie faldy tfuuuuuuuuuu grubasy zasrane

Gość grube sie bulwersuja
bo one myslaly ze mezczyzni ich pragna hehehehhehehe

Gość o co jej chodzi??
puknij się w głowe kobieto i zacznij się leczyć zanim zabijesz kogoś tacy ludzie jak ty są niebezpieczni dla społeczenstwa no i przykro mi że istnieją takie marginest jak ty

Gość o co jej chodzi??
dietko slim fast naprawdę musiałaś duuuużo przytyć żeby tak się wyżywać ogarnij się

niebepieczna to jest otylosc a jak kurwo jedna zaslabniesz na ulicy i upadniesz na mnie???? zebra polamiesz mi w najepszym wypadku jestescie niebezpieczne hahaha a wy myslalyscie ze mezczyzni was pragna hahahha

Gość o co jej chodzi??
a i z takim podejściem do życia nie licz że jakiś facet na ciebie spojrzy kiedykolwiek nie licz że będziesz miała normalne życie na poziomie... chłopy na budowie i pijaki są kulturalniejsi od ciebie

Gość 3123123123
to jakaś komletna debilka, ciekawe skąd sie takie biorą.... :p Co do tego braku ruchu u osób otyłych to tez jeden w wielkich mitów, ruch jak wynika z ostatnich badań tylko podkręca apetyt : http://nowadebata.pl/2011/11/18/leniwe-odchudzanie/ u mnie się to sprawdziło tez, jak wiczyłam co dzień b. intensynie wazyłam ponad 10 kg więcej niz teraz, po prostu ruch czasem niemiłosiernie podkręca apetyt i co z tego ze spalimy więcej jak orgaznim woła o jedzenie

Gość o co jej chodzi??
ogólnie nie wiem co jesteś wyrzutkiem z domu dziecka niekochaną flądrą?? nie ośmieszaj sie na forum

Gość o co jej chodzi??
poza tym dziewczyno nie masz życia co cię obchodzą inni ludzie???? miałam gdzieś Twoje wypowiedzi ale teraz po prostu mnie Cię żzal naprawdę żal... i jak możesz obrażać te kobiety co Ci zrobiły??? weź się lepiej do poprawek przez wakacje poucz bo będziesz kible jedynie myć z takim zachowaniem

motywuje was lochy do chudniecia :) a wy zamiast pomyslec--no kurwa fakt jestem gruba to nie zaraz mnie atakujecie nigdy nie schudniecie a mezczyzni z was kpia tak samo jak ja :)

Gość o co jej chodzi??
widzę że szykujesz mega długą wulgarną odpowiedź - nie wysilaj się nie zrobisz na mnie tym wrażenia jedyne co pragnę Ci uświadomić to to t=że na leczenie psychiczne nigdy za późno i może jakiemuś dobremu psychiatrze uda się wyciągnąć cię z tak wrednego chaqrakteru

Gość o co jej chodzi??
a ps ty kpisz sama ze siebie :D przykro mi że ok 15 letnia młodzież w tym kraju tak się zachowuje jak ty...

Gość o co jej chodzi??
i wiedz że obrażasz na tym forum kobiety duuużo starsze od Ciebie którym należy się szacunek nie mówię o sobie mam 20 lat i mam gdzieś czy będziesz mnie obrażać ale te kobiety co Ci zrobiły jakaś pulchniejsza dziewczyna ci chłopaka odbiła?? naucz się nie obrażać jak coś masz inne zdanie niż ktoś to grzecznie próbuj konwersować a nie na beszczelną dziewczynę z pod burdelu się robisz zastanów się i proszę pomyśl trochę nad sobą

Gość hahaha lachane
jak gruba dziewczyna mogla komukolwiek odbic chlopaka !!! jestescie nienormalne idzcie sie odchudzac

Gość hahaha lachane
same pomyslcie nad soba-wasze zycia sa zmarnowane i nie zaslugujecie na posiadanie cial skoro je doprowadzilyscie do takiego stanu

Gość dzielę się od czasu wiedzą
heh ale nie wszystkie tutaj są grubasami , są dziewczyny co mają kilka kilo nadwagi i sa takie co chcą z wagi normalnej zejść do wagi idealnej a potem to utrzymać, ja np chcę utrzymać wagę i co? sam fakt ,że tutaj czasem zaglądam i podpowiem coś dziewczynom świadczy o mnie ,że jestem zapasionym grubasem ? weź się lecz chora babo, poszukaj diety na regenerację mózgu chociaż wątpię ,że go masz :P może mieszasz psychotropy z alkoholem , wiesz jakie to niebezpieczne?

Gość do o co jej chodzi??
pewnie dieta slim fast się mści , bo wysmiewają jej koktaile i nikt nie kupuje tego syfu ściemniara :D

Gość hahaha lachane
i piszecie o bezdomnych zulach srulach-hahahah dajcie argument bo to co piszecie to jakas gnojowka jest-bezsensowne tlumaczenie grubych loch wygoogujcie na youtubie sa motywacje jak schudly laski na cwiczeniach nie dietkach glodoweczkach kopulsikach zawsze bedziecie grube alr to nic bo w przyszly roku przed wakacjami te same osoby beda zakladac te same durne topiki ''10 kg w tydzien do wakacji dieta ojaca popie**oluszki start'' hahahah zalosne paszczury