Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockmanka

Partnerzy w związku powinnni być tacy sami czy totalnie różni?

Polecane posty

Gość rockmanka

Witam Was :) Mam pewien problem, sama sobie nie potrafie z tym poradzić a przyjaciele nie potrafią patrzeć na to obiektywnie. Poznałam chłopaka, a własciwie nowo upieczonego kumpla z zespołu. Znalismy się wszystcy w zespole dosyć długi czas, lecz z wokalista nie miałam zbyt dobrego kontaktu bo cały czas był z dziewczyną. Nasza paczka jest bardzo żywiołowa, kochamy się napić, iść na koncert, wyszaleć się. Ostatnio na wyjeździe bliżej poznaliśmy się z wokalistą i odkryliśmy że jesteśmy zupełnie tacy sami, i mamy trochę do siebie słabość. Chłopak stwierdził, że jestem totalnym przeciwieństwem jego dziewczyny i także go do mnie ciągnie. Tydzień przed wyjazdem jego dziewczyna z nim zerwała, chłopak był załamany, pocieszaliśmy go a tydzien później, na wyjeździe zachowywalismy się jak para, zapomnieliśmy o wszystkim. Teraz gdy przyjechaliśmy nie wiemy co robić, co z tego będzie, oni byli ze sobą dwa lata, bardzo się kochali a z drugiej strony jestem ja..Co o tym myślicie? Pomóżcie, całuski!

Gość rockmanka
Prosze pomóżcie, bo sytuacja jest troche poważna.. nie chcę znowu się zakochać i zostać zraniona, po ostatnim odrzuceniu minął rok i dopiero niedawno się pozbierałam :(

Gość nennen
co to pytania w temacie to zalezy.. jak chcesz miec spokoj, wygode, wrecz nude- powinni byc tacy sami a jak chcesz przezyc przygode zycia, namietnosc, szal- totalnie rozni

Gość rockmanka
Chodzi o to, że jestemy tacy sami, ale nigdy sie ze soba nie nudzimy jako przyjaciele, jesteśmy szaleni i bawimy sie życiem. A jego była jest osobą bardzo spokojną, wręcz nudną, delikatną kobietką .. ja znowu szalejącą nastolatką .. jaki związek ma większy sens?

Gość Tacy sami
To zależy jacy- jeżeli jedno i drugie nastawione jest na narzekanie jakie to życie nudne i szare, czytanie niezrozumiałych dla nikogo książek przy kominku - to się razem zanudzą. Jeżeli są postrzeleni-tak pozytywnie- będą się uzupełniać i nigdy się nie znudzą- bo będą sobie nawzajem urozmaicać zycie, każde będzie miało jakiś pomysł na spędzenie czasu, będą lubili się pośmiać, powygłupiać, poimprezować...jak tu się nudzić? Znowu jeżeli chodzi o różne charaktery to zależy w jakim stopniu są one różne. Flegmatyk na bank zwieje od ciągle śmiejącej się wariatki- bo nie zniesie jej tempa. Znowu uśmiechnięta , pełna zycia ale stonowana romantyczka romantyczka moze sie swietnie dogadać i uzupełnić z imprezowym chłopakiem- on ją trochę "rozbuja" a ona go stonuje:) Ale wydaje mi się ,ze to jak się ludzie dogadują zależy od nich samych- na ile jedno potrafi się dopasować do drugiego i tyle:)