Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadlam z krzesla ze smiechu

NIE LUBIE WAS BO JESTESCIE TEPE--NIE ZE GRUBE ALE TEPE

Polecane posty

Gość spadlam z krzesla ze smiechu

zamiast pocwiczyc poskakac pobiegac poplywac to jestescie kika lat na bezefektownych dietach a chuj wam w grube dupska lochy--ofcourse niemiecki fetyszowski chuj :P

Gość wheidfhw
popieram choć nie popieram wulgarności i złośliwości autorki na "spaślaków" i innych mam wyjebane zasadniczo nie budzą u mnie żadnych emocji choć radzę im z dobrego serca uprawiać sporty zamiast czytać dukana srukana :classic_cool:

Gość do o co jej chodzi??
autorka to pewnie dieta slim fast , wkurwia się bo jej koktaile nie idą a jest gruba i oszalała :P

Gość Autorka ma racje
Nie chudniecie wcale !!!! Jestescie bezmozgowa masa tluszczowa!!

Gość Autorka ma racje
I te wpisy o kompulsach anoreksji niecwiczeniu Posrane jestescie Kto cwiczyl rano ??? Nikt kurwa

Gość Autorka ma racje
I te wpisy o kompulsach anoreksji niecwiczeniu Posrane jestescie Kto cwiczyl rano ??? Nikt kurwa tylko wpisy zjadlam paroweczke ....

Gość hahaha lachane
a grube sie bulwersuja haha te topiki zostana usuniete ale nikt nie usunie waszej nadwagi !!!!!!!1 hahahhaha a same sobie nie poradzicie paszczury

Gość hahaha lachane
i piszecie o bezdomnych zulach srulach-hahahah dajcie argument bo to co piszecie to jakas gnojowka jest-bezsensowne tlumaczenie grubych loch wygoogujcie na youtubie sa motywacje jak schudly laski na cwiczeniach nie dietkach glodoweczkach kopulsikach zawsze bedziecie grube alr to nic bo w przyszly roku przed wakacjami te same osoby beda zakladac te same durne topiki ''10 kg w tydzien do wakacji dieta ojaca popie**oluszki start'' hahahah zalosne paszczury

Gość Autorka ma racje
Bezmozgie masy tluszczowe :)

Gość prawd a jest taka
ze od lat 60tych 'naukowcy' wymyslaja nowe cudowne tabletki/koktajle i inne cuda na kiju, ktore maja za zadanie pozbycia sie nadwagi a otylosc wciaz jest i rosnie! bo zamiast mniej zrec i wiecej sie ruszac siedza taki spaslaki w domu, zera na potege i machaja tylko paluchami na klawiaturze a potem spodziewaja sie, ze super dietki-cud z kolejnych stron w necie sprawia, ze w porzeciagu miesiaca beda wygladac jak modelki :O ile ja sie naczytalam i nasluchalam jak to laska jest na kolejnej diecie-cud, 3 dni je tak jak powinna i pocwiczy a 4 zezre ciastko bo przeciez urodziny, bo oslabla, bo jedno mozna bo bla bla bla cwiczyc juz nie bedzie bo zmeczona, bo nie ma sily, bo sie nie chce, zreszta przeciez jak sie po sklepach przejdzie i mieszkanie sprzatnie to wystarczajace cwiczenia sa... i w efekcie waga zamiast chocby stanac to rosnie bo zre dalej to co zarla i znowu placz, ze ona nei moze schudnac :O

Gość nastepne topici beda
do andrzejek schudnac 10 kg do sylwestra 10kg - start! schudnac 10kg do waqlentynek na wiosne dieta by wygladac super! i znowu wakacyjne odchudzanie przyszlych modelek na miare Anji Rubik :D

Gość z tym ruszaniem się to prawda
Dieta cud bez ćwiczeń a najlepiej cud tabletki na schudnięcie , tak tylko potem co ze skórą i ciałem a no pretensje ,że mało jędrne do całego świata , kiedyś miałam taką pannę na mieszkaniu co to się wiecznie odchudzała tylko ,że akurat mi żarcie z lodówki znikało z prędkością światła a na teksty ,że powinna się ruszać i trochę poćwiczyć stwierdziła ,że jakby miała kasę to by nic sie nie musiała ruszać i wyglądała by co najmniej jak Madonna, a ja jestem głupia ,że się ruszam bo ona tak nie robi, że też takie idiotki chodzą po świecie .Dołączam się do bojkotu grubasów bo jakoś nigdy nie była otyła i jak się nie pilnowałam to mi ew. kilka kilo przyszło i mimo leczenia sterydami i takiego typu lekami nigdy waga mi nie skoczyła do monstrualnego poziomu a nawet mam niedoczynność tarczycy za sobą i wtedy też nie byłam monstrualnie otyła jak większość tutaj. Grubasy to osoby uzależnione od jedzenia a głównie od słodyczy i lnie śmierdzące co 100m do sklepu jadą samochodem , moi znajomi tak robią ...rodzeństwo grubasków , każde powyżej 100 kg.

Gość z tym ruszaniem się to prawda
Dieta cud bez ćwiczeń a najlepiej cud tabletki na schudnięcie , tak tylko potem co ze skórą i ciałem a no pretensje ,że mało jędrne do całego świata , kiedyś miałam taką pannę na mieszkaniu co to się wiecznie odchudzała tylko ,że akurat mi żarcie z lodówki znikało z prędkością światła a na teksty ,że powinna się ruszać i trochę poćwiczyć stwierdziła ,że jakby miała kasę to by nic sie nie musiała ruszać i wyglądała by co najmniej jak Madonna, a ja jestem głupia ,że się ruszam bo ona tak nie robi, że też takie idiotki chodzą po świecie .Dołączam się do bojkotu grubasów bo jakoś nigdy nie była otyła i jak się nie pilnowałam to mi ew. kilka kilo przyszło i mimo leczenia sterydami i takiego typu lekami nigdy waga mi nie skoczyła do monstrualnego poziomu a nawet mam niedoczynność tarczycy za sobą i wtedy też nie byłam monstrualnie otyła jak większość tutaj. Grubasy to osoby uzależnione od jedzenia a głównie od słodyczy i lnie śmierdzące co 100m do sklepu jadą samochodem , moi znajomi tak robią ...rodzeństwo grubasków , każde powyżej 100 kg.