Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty 42

ale kobiety są glupie i naiwne

Polecane posty

Gość żonaty 42

wystarczy wam powiedziec ze z zona sie nie uklada i juz pchacie sie do lozka do tego pare zapewnien ze jeszcze z nikim nie bylo nam tak dobrze, tak dobrze na sie nie rozmawialo i i inne tanie bajery ...wy naprawde jestescie naiwne i glupiutkie :D

Gość sersaest
jestem kobieta i nie rozumiem takich idiotek ktore ida z zonatym do wyra

Gość wheidfhw
no ja nie wiem kto się puszcza z żonatym :O ja bym się brzydziła. nie wiem co tu ma naiwność czy głupota do rzeczy ale to w chooy niemoralne i obrzydliwe. i upokarzające. pozdro

Gość panna leniwiec
a czemu zaraz "idiotek" moze kobieta też chce się dobrze zabawić i jest jej na ręke, ze facet ma rodzine (wiec sie nie uczepi jak rzep i nie będzie chciał związku)

Gość panna leniwiec
nie ma to nic wspólnego z naiwnością czy z głupota

Gość żonaty 42
czasem popijajac piwko wchodze tu zeby sie pobrechac :D a tu jakas idiotka pisze: "zakochalam sie w zonatym, on tez mnie kocha do szalenstwa, w lozku cudowny i zapewnia ze dla mnie zostawi zone" buahahahahahahahaha

Gość sersaest
idiotek bo ja bym nie potrafila wywinac takiego numeru jakiejkolwiek kobiecie za pare tanich komplementow , zabawiac sie moge z niezajetymi

Gość panna leniwiec
no ale jakiego numeru. Facet chce odmiany i tyle, nic w tym dziwnego tylko czyta przyjemnosc

Gość sersaest
sa ludzie i ludzie ,niektorzy bez zadnych zasad moralnych

Gość wheidfhw
autorze, przecie to prowokacje są. dlatego mają najwięcej postów nie zaczaiłeś tego a komuś wyrzucasz głupotę i naiwność XD

Gość żonaty 42
panno leniwiec rozumiem Cie i masz calkowita racje zdarzaja sie kobiety, ktore wychodza z zalozenia ze seks z zonatym to cudowny, niezobowiazujacy seks i chwala im za to ale sa idiotki, ktore wierza ze my je kochamy i zostawimy dla nich zone...

Gość żonaty 42
i to jest taka rada dla tych wszystkich idiotek MY WAS NIE KOCHAMY ALE MUSIMY TAK POWIEDZIEC ZEBY WAS WYDUPCZYC!

Gość sersaest
skoro chce odmiany mógl sie nie zenic i nic nie obiecywac , dla mnie chwila przyjemnosci a skad wiesz jak jego zona to zniesie? moze go naprawde kocha? wyleje tony łez, ja potrafie sie dobrze bawic nie robiąc nikomu swinstw ale wiem po swoich koelzankach ze takich dziewczyn jest malo ;) leca na tanie komplementy lub jezscze maja satysfkacje bo czuja sie lepsze od żon, dla mnie to załosne i tyle

Gość panna leniwiec
ale sam musisz przyznać, ze ktoś je tego nauczył i mówi im takie głupoty. Ja, osobiście trzymam się od takich facetów jak najdalej. Lubię jasne i konkretne sytuacje. a co do zasad moralnych, które jak mniemam odnoszą sie do mojej osoby powiem tylko tyle, ze już od dawna w w Europie i w Polsce swingowanie jest na czasie, więc uprawianie seksu z kimś inny niż małżonek nie uważam za niemoralne. Niestety kobiety w Polsce mają zaściankowe podejście do wielu spraw, więc ich mężowie szukają przygód.....

Gość panna leniwiec
to, ze facet idzie do łózka z inna kobietą nie oznacza, ze nie kocha żony. Dlaczego kobiety nie potrafią tego zrozumieć. Jak będzie chciał zostawić żonę to zrobi to i niekoniecznie dla innej

Gość ja tez taka specyficzna jestem
to glupia kobieta pisze, a wy sie nakrecacie ze facet:D:D

Gość sersaest
co innego kiedy np partnerka jest przy tym i oboje maja ochote na trójkacik czy czworokacik a co innego zdrada nawet nie porównuj tego ;)

Gość panna leniwiec
no tak, ale polskie żony w wiekszości nie chca slyszec o 3

Gość sersaest
ja sie nie nakrecam :D próbuje poznac punkt widzenia tych puszczalskich kobiet ja bym nie potrafila przespac sie z zonatym czy wejsc z nim w jakikolwiek filtr za plecami zony , dla mnie to jest jakis total ;D wiem po swoich kolezankach jak potem przezywaja ze zona to kurwa to tamto to sramto wchodza w jakies intrygi , jakies awantury na miescie ...:D "to, ze facet idzie do łózka z inna kobietą nie oznacza, ze nie kocha żony. Dlaczego kobiety nie potrafią tego zrozumieć. Jak będzie chciał zostawić żonę to zrobi to i niekoniecznie dla innej" co mnie to obchodzi? j a nawet nie chcialbym isc z zonatym do łozka ze wzgledu na to jakim jest człowiekiem

Gość sersaest
no to skoro sie ozenil z taka która nie chce o tym slyszec jej i jego sprawa , ja w czyjs zwiazek nie bede wchodzic z butami

Gość sersaest
dodam ze nie jestem jaka stara cnotka tylko 21 letnia dziewczyna , mam za sobą przygody z dziewczynami i chlopakami :D

Gość panna leniwiec
no jak masz 21 lat to jeszcze bardzo chyba nie znasz zycia pogadamy za 10 lat:D

Gość szxzsxzz
taaa, koleś pomarz sobie

Gość ale checa ze chochocho
Ja tez nie rozumiem kobiet (sama jestem kobieta). Jak mozna isc do wyra z zonatym czyt. zuzytym towarem jak tyle wolnych chwastow na calym swicie :-) Przeciez taki co ma zone to jest jak obsrany kibel. Uzywany!!!!!!!! bleeeeeeee

Gość gość
zgadzam sie