Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudy jak MARCHEWKA

Dlaczego rudy facet ma prawie zerowe szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

Gość rudy jak MARCHEWKA

mam do was pytanie dziewczyny tak jak w temacie jestem rudy mam 193 wzrostu dość opalony sylwetka atletyczna lekko muskularna czarne brwi i zarost . Z charakteru to ciepły , troskliwy , romantyczny , wierny , pracowity , kulturalny , szarmancki , elegancki , mam bardzo niską samo ocenę . Nie jestem typowym rudzielcem jak widać a i tak mam 0we szanse u dziewczyn prawdę mówiąc to miałem tylko jedną dziewczynę w wieku 14 lat i straciłem ją przez jednego gnojka , po upływie czasu robi u rodziców w firmie i nie potrafi mi teraz spojrzeć w oczy Ma pecha może myślała że już się więcej nie spotkamy ... ale nie po to pisze I na tym się skończyło a mam już 19 :/ Jeśli jakaś dziewczyna chce pogadać niech piszę moje gg 434 108 58 Za leży mi na waszej o pini .

Gość Lech Wałęsa
synu, na wszystko przyjdzie jeszcze pora

Gość Bronisław Komorowski
zgadzam sie z przedmówcą

Gość leash
Kiedy do was w koncu dotrze,ze brak powodzenia nie ma nic wspolnego z waszym wzrostem,kolorem wlosow czy oczu??To juz jest nudne:/

Gość rudy jak MARCHEWKA
Morze macie racje ale tak już 2 wesela ostatnio byłem sam teraz 4 klasa tech studniówka i wiele innych ... ale nie po to za łożyłem temat

Gość Donald Tusk_
morze to jest głębokie i szerokie analfabeto

Gość kokosch
a dokuczali ci w dziecinstwie z powodu włosów? jezeli tak to mysle że przez to straciłeś pewność siebie i to jest główną przyczyną że masz teraz trudności:o

Gość Antoni Macierewicz
ale i tak powołamy komisję śledczą do wyjaśnienia tej sprawy

Gość rudy jak MARCHEWKA
a z czym ?? jak zawsze słysz tylko coś w stylu nie bo jesteś rudy .albo masz fajny charakter i wszystko okej ale te włosy . wyjaśni co masz na myśli bo jak widać do mnie nie dotarło

Gość Lech Wałęsa
Prosze sie nie udzielac w tym wątku panie Macierewicz. Żegnam pana

Gość Incorporated_:D
Tym razem to znowu Ty?? :D :D :D :D

"antyczna figura, lekko muskularna (...)ciepły, romantyczny, szarmancki, elegancki(...)Mam niską samo ocenę" Właśnie widać jaka niska samoocena (tak, to się pisze razem). Powtarzam do znudzenia- bycie prawiczkiem/nieposiadanie dziewczyny w wieku 19/21 lat to nie frajerstwo. Frajerstwem jest martwienie się z tego powodu...

Gość justin bibber
to może przefarbuj włosy?? brwi masz czarne to bedzie pasować! rób coś a nie siedz i narzekaj!

Gość leash
Moze wypada zmienic otoczenie?Pare lat juz zyje na tym swiecie I nie slyszalam o odrzuceniu z powodu wlosow:D Nie wiem,mozliwe,ze jestes mameja, ciepla klucha,natretnym rzepem,desperatem,nie masz poczucia humoru ani zainteresowan.Nie znam Cie.Kolor wlosow jako argument mozesz sobie darowac.

Gość Donald Tusk_
moze mam dla ciebie rozwiązanie młody człowieku. Moja córka Katarzyna zgodziłaby sie pójśc z toba na randkę (oczywiście nie za darmo ;) Czy byłbyś zainteresowany, dodam że jest ona nieprzeciętnej urody.

Gość rudy jak MARCHEWKA
liczę na waszą pomoc może jakąś dobrą radę nie NA KRYTYKĘ bo bez niej już mam od kilku miesięcy konkretnego dołka i brak chęci na co kolwiek i przed wszystkim brak chęci do życia

Gość Jarosław Kaczyński..._
Tusk!!! Nie kłam, Katarzyna nie zgodzi sie na takie ustepstwo nawet za majtki od Chanel, daruj sobie. Autorze, ostrzegam cie! to jest spisek i wszyscy sa w to zamieszani i zadna komisja tu nie pomoże, niestety :(

Gość Anna Sobecka
ekskomunikę na tego wiedźmina nałożyć i egzorcyzmy odprawiać, takiego sie kijem nie tyka! rudy to kolor szatana

Gość Bronisław Komorowski
Jarku, zpokojnie fszystko jest pot kątrolą. Pogatam z Donkiem, bydzie dopsze :)

Gość panienka ra
Aż zaklnę: Psiakrew, naucz się pisać. Nie masz chęci na cokolwiek, a nie co kolwiek? Widocznie obracasz się w towarzystwie tłumoków, które blondynek też by nie wpuściło "bo za głupia", zmień otoczenie, bo inaczej zawsze będziesz zakompleksiony.

Gość Kamil Durczok
czy ja dobrze słyszałem? szykuje sie kolejna afera!! Tomek jazda z ta kamera tylko uważaj na ten jebany przerywnik który jedzie z góry. filmuj!! ale bedzie afera na nastepny tydzien

Gość rudy jak MARCHEWKA
1 róża . NIE MARTWI MNIE BYCIE PRAWICZKIEM 2 Lesh nie jestem ciepłą kluchą jak to nazwałeś itp 3 daruj sobie poznanie mnie z córką za kasę bo jeżeli curka ma coś po tobie to nawet gdyby była modelką to była by nic nie wart .!!!!!!

CÓRKA, NA LITOŚĆ BOSKĄ CÓRKA, NIE CURKA! To świetnie, ale jak będziesz dalej się obracał w towarzystwie rasistów włosowych to nic nie wskurasz. Czy Murzynowi uda się być przyjacielem rasistów?

Gość Hanna Gronkiewicz-Waltz
Prosze państwa prosze o spokój, Panienko Różo czy wydaje sie Pani ze porównywanie koloru włosów do koloru skóry jest na miejscu?

Gość wstyyyyyyyyd
WSKÓRASZ NA LITOŚĆ BOSKĄ ! kogoś poprawiasz a sama nie umiesz pisać. ale wstyd !!!!!!!11

Gość rudy jak MARCHEWKA
a ZAPOMNIAŁEM DODAĆ jestem DYSLEKTYKIEM WIĘC DARUJCIE SOBIE MNIE PO prawiać bo ja o tym wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz myślę że to był zły pomysł zakładać tu temat BO WIĘCEJ TU DEBI**LI a nie żeli ludzi NA POZIOMIE

Gość Tomek65
dysleksja, dysortografia dyskalkulia to wszystko sprowadza sie do jednego DysMózgia