Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś.

Jestem śledzona przez komputer - ciagle mam takie wrazenie.

Polecane posty

Gość Ktoś.

Wiem, że to idiotyczne, zalatuje nawet chorobą ale od jakiegoś czasu mam wrażenie, że jestem śledzona podczas korzystania z komputera - i mam tu na myśli jakąs niezidentyfikowaną osobę która zna moje IP i obserwuje kazdy moj ruch w internecie. Wpadłam w jakąs paranoje, ilekroc napisze jakis temat na forum zastanawiam, się czy nie czyta mojego postu. Kiedy włączam kamere zastanwiam się czy mnie nie widzi. Wiem, totalny obłęd. Wszystko zaczelo sie około 2,3 miesiace temu kiedy złapałam trojana, który zniszczył wszystkie moje pliki na dysku. Jakiś czas pożniej kolejny trojan. Potem dziwna sytuacja z kamera, podczas rozmowy glosowej na skypie w pewnym momencie samoistnie wlaczyla mi sie kamera (ikony na skypie wskazywaly, ze jest wyłączona a mimo to, właczyl sie obraz). Wlaśnie w tym okresie kiedy to sie wszystko dzialo nie mialam zadnej ochorny antywirusowej. Postanowiłam wiec zainstolowac antywirusa i kolejna ale juz tym razem nieudana proba ataku trojana. Choc mam tego antywirusa ciagle czuje sie jak pod obserwacja! Zastanawiam sie czy nie zwariowalam.

Gość hhhff
odłącz kamerke i mikrofon od kompa na wszelki wypadek, będziesz miała spokój

Gość przed nami
nie uciekniesz. wiemy o tobie wszystko

Gość JanMarianKowalskizaa
i wykorzystamy to przeciwko Tobie

Gość chmmmmmmmmmm
ja już 2 razy trafiłam na wątki opisujące to co robię bezwiednie siedząc przy kompie (takie tam smieszne przyzwyczajenia). Ale mam to gdzieś :D

Gość ffyhrr4ddccxds
Ja też mam takie wrażenie od kiedy w dzienniku zdarzeń znalazłam ostrzeżenia MRxSMB. Na jednym z fór kom0puterowych przeczytałam, iż one oznaczają że ktoś szpieguje mój komputer. Czy to prawda?

Gość dddddddddddddh
weź się wyprostuj bo cycki słabo widać

Gość HakckMe
Ech. Autorko tematu podaj adres email. Moze byc tymczasowy.

Gość HackMe
Pomoge. :D

Gość Ktoś.
a moją pusię widać?

Gość psychowan
zgadza się, śledzę cię przez komputer i widzę co robisz ,nigdy tego nie wykryjesz , wielki brat czuwa

Gość szacunkiem
widziałem jak srałas dzisiaj rano,mało kibla nie rozsadziło ,ty masz sranie ......

Gość nie znam sie na technice
ale po mailu moze cie ktos namierzyc,kiedy sie logujesz ,gdzie zaglądasz i nawet jak tu sa Twoje wpisy wiem to z autopsji wiec masz racje

Gość powiem ci tylko tyle:uważaj
co mówisz i co piszesz i do kogo;)

Gość dalekkooo dalekoooo
ja tam ma daleko w de... jak ktos chce niech sobie sledzi,to tylko swiadczy o niedojrzalosci,ze nie potrafi sie stawic czoła problemom jestem wolną osobą,i bede mówila i robiła na co mam ochotę,i nic mnie nie bedzie ograniczało,a i autorce radzę olac swoje obawy:)

Gość dziwna bardzo jesteś
dzięki trojanowi facet ma dostęp do twojej kamerki ale też wszystkich loginów na pocztę, facebooka, do sklepów internetowych, zna numer karty kredytowej, może archiwizować twoje rozmowy przez komunikator i ma pełną kontrolę nad wszystkimi plikami na twoim komputerze jeśli ci to nie przeszkadza to jesteś dziwna

Gość karty nie posiadam
nie płace przez net nic nic specjalnego nie ma w moich skrzynkach poczt ani na fejsie kamerki nie uzywam z komunikatora nie korzystam jesli ktos az tak mnie inwigiluje to powinien zadac sobie pytanie po co to robi ale jesli sobie chce to niech to robi nie mam nic do ukrycia

Gość dziwna bardzo jesteś
mając dostęp do twojego komputera może też popełniać przestepstwo za jego pośrednictwem, przykładowo pobieranie pedofilskich treści (jesteś punktem końcowym i do ciebie zapuka policja), robienie zakupów z kradzionych kart kredytowych, pisanie obraźliwych trści na forach itp .......napradę głupota nie boli ale tylko do czasu

Gość karty nie posiadam
to nie jest tego typu osoba,wiec sie nie obawiam chce tylko miec nadzór nad moja osoba chyba:)? kiedys bardzo bylam zakochana w nim,i moze to jest przyczyna

Gość fghjkdw23g23df
Ogarnij się lepiej zawczasu. NIe tłumacz sobie dokonywania przestępstwa na Twoją szkodę(tym właśnie jest włamanie na twój PC, sieć wifi, zainstalowanie wrogiego oprogramowania)- zakochaniem. Tylko przestępca i psychol takie rzeczy może zrobić. Nikt o czystych intencjach względem Ciebie tego nie będzie robił, do głowy mu nie przyjdzie taki preceder. RAz , że narusza Twoją prywatność, 2- popełnia przestępstwo. Nadzór nad Tobą- a co Ty 5 latką jesteś, żeby jakiś psychol pilnował Cię, czy przypadkiem nie chodzisz po sex- stronach?

Gość Samanta z Opola
A ja wiem dlaczego masz takie wrażenie. Łazisz po jakiś stronach które nie powinny być przez ciebie oglądane to i zbudziłaś zainteresowanie. A co trojanów to może zainwestuj w program anty wirusowy. Tylko że wtedy nie będzie już oglądania dziecięcej poeno.

Gość HackMe
program antywirusowy? Pewnie moze sie przydac. Chociaz nie masz pojecia ile trojanow pieknie sie maskuje :). Jezeli ktos sie uprze, antywirus nigdy nie wykryje jego programu. Ostatnio modny jest polimorfizm.

Gość ok pytanie mam///
Czy śledzenie jest możliwe jedynie po podłączeniu kompa do sieci, czy także, przy odłączonym necie, zablokowanej sieci wifi?

Gość HackMe
Po odlaczeniu od internetu atakujacy traci dostep do twojego pc. Po podlaczeniu, ma znowu dostep.

Gość HackMe
Sram se do ryja

Gość HackMe
Myslisz ze jestes zabawny gimbusowy podszywie? :D

Gość Ktoś - autor
"dziwna bardzo jesteś" przecież po tych "trojankowych atakach" zrobiłam skanowanie. "fghjkdw23g23df Ogarnij się lepiej zawczasu." Po ostatnich wydarzeniach zainstalowałam antywirusa! To co mam jeszcze zrobic! "HackMe" a Ty w czym chcesz mi pomoc? Mam pytanie, jeśli jakims cudem ktoś miał dostęp do mojej kamery to czy po skanowaniu i rzekomym usunięciu trojanow, no i po zainstalowaniu antywirusa - ktoś nadal moze miec dostęp do kamery?

Gość za dużo tego przerobiłaś
jasne, że tak

Gość za dużo tego przerobiłaś
nie ma programów które wykrywają wszystko

Gość MakeHigh
Ktos- No skoro sama nie wiesz w czym mam ci pomoc, to mam to gdzies. to good luck, i milego podgladania. PS. Ciekawe czy jestes akurat w moim botnecie, bo mam 769 polakow...hm.