Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaseeebam

Chce to zakonczyc

Polecane posty

Gość aaseeebam

Chce, chce. Chce tp urwac, zakonczyc raz na zawsze. Tem smutny i przykry w tej chwili zwiazek, to co po nim zostalo. On zdradzil, dwa razy, ja sama nie wiem, odeszlam, on dalej niby kocha, po roku od momentu jak sie dowiedzialam, to dalej sie widujemy. Nie moge sobie ulozyc zycia przez niego, nie da sie. Probuje, ale on o wszystkim i wszystkich wie, kontroluje mnie. Teraz zaczelam go klamac, nie mowic o niektorych rzeczach, a on udaje obrazonego, ze niby to ja go zdradzam. ROZUMIECIE TO? ZDRADZIL MNIE, OSZUKIWAL, DOWIEDZIALAM SIE, DALEJ SIE Z NIM (IDIOTKA, KRETYNKA ITD.... WIEM) WIDUJE, a on mi urzadza sceny jakies????????????? JAKIM KUR.. PYTAM PRAWEM. :((((((((((((( cHYBA ON TO MUSI ZAKONCZYC RAZ NA ZAWSZE, BO JA EJSTEM CHYBA W TYM WYPADKU ZA MIĘKKA. NIE POTRAFIĘ, KIEDYŚ ZA BARDZO GO KOCHAŁAM...

Gość lfisfnlsnnfskl
Może szukasz nowego mężczyzny? :)

Gość BobekSkrobek
znajdziesz tutaj tysiace , ale to tak jakbys szukala w rynsztoku

Gość aaseeebam
szukam, ale nie tutaj, to pewne ;/ to jest forum, a nie biuro matrymonialne. W kazdym badz razie, mam metlik w glowie :(

Gość lfisfnlsnnfskl
Tutaj też można poznać fajnego faceta, naprawdę :)

Gość BobekSkrobek
musisz zdac sobie sprawe z tego ze ludzie z natury to gowno . Tak gowno . Wcale nie sa inteligetni , Inteligetne sa jednostki Ktore kieruja tym gownem. I musisz sobie tak sama odpowiedziec sobie , przyznac sie przed soba , przed nikim innym . Czy Ty tez jestes tym gownem ? Czy jestes zwyklym plebsem bez zasad i reprezntujesz soba nic . Konsumpcyjny czlowiek ktory nic nie wnosi do społeczenstwa . Jesli tak jest . Musisz to zaakceptowac . Minie czas Ty go zdradzisz . On znow Ciebie , Tak zyje 80 % ludzi . Kazdy sie zdradza na potege . Bo takim gownem sie urodziło niestety .

Gość aaseeebam
Wiesz, nie chce być takim gównem. Długo byliśmy, teraz juz mialoby byc 7 lat. Rok temu się dowiedzialam. Pol roku sie nie widzielismy, pisal do mnie ciagle. Niby wyrzekł się jakichś nałogów. Niby pokazywał jak to kocha - sranie w banie. Ale ja mu już nie wierze. Jestem z nim, widuje czasem, gadam itd - przepraszam - z braku laku, bo nie mam nikogo, bo sie przyzwyczailam, bo go lubie (czasem, gdy sobie nie przypomne), bo dobrze sie dogadujemy... i moge tak wymieniac. Ale przychodza dni, ze brzydze sie i jego i siebie.A siebie chyba najbardziej. Dlatego wiem, ze to nie ma sensu. Zadnego jebanego sensu. Ale nie mam nikogo oprocz niego, bo tak sie zlozyly okolicznosci ( nie bede tlumaczyc) ale zostal mi tylko on. No i chcialabym to skonczyc, ale nie moge. Wyszlam teraz z kims. Ze znajomymi, nie powiedzialam mu o tym. A on mi urzadzil awanture i zrobil ze mnie kurwe idiotke i nie wiem, co jeszcze. GDZIE JA TYLKO NA PIWO WYSZLAM ;/

Gość BobekSkrobek
Po pierwsze nie możesz go oszukiwać . Musisz mieć na tyle odwagi żeby powiedzieć idę z znajomymi . Ja najdłużej bylem 3 lata w związku . Kobieta mnie niby nie zdradziła niby . Ogólnie to mnie zdradziła . Po tym jak się dowiedziałem , niby się zeszliśmy , Ona tez mi truła itp itd . Wróciłem bo nikogo nie miałem , Mialem to samo , niby bylo ok ale to juz nie to samo ,i przychodzily momenty gdy jej sie brzydziłem .Skonczyło sie to tak samo istnie . Coraz mnie spotkac , coraz rzadziej , przez tydzien sie nie odzywaliśmy i Wymarło i bardzo dobrze .Nie mam teraz do niej zalu ale byla z niej mloda wioskowa kurewka . Tepa dzida niestety

Gość BobekSkrobek
A to ze nie masz nikogo to sie nie martw . W zasadzie to dobrze , i nie powiniem byc tekst ze tak wyszło . Bo na boku nikogo nie powinno sie miec w zwiazku . Pamietaj pol swiatu tego kwiatu

Gość BobekSkrobek
a i jeszcze jak jestes ładna .To znajdzie faceta w 5 minut . A jesli nie jestes nie martw sie , wiekszosc ludzi nie jest

Gość aaseeebam
Wiesz, kochalam go jak szalona - mialam problemy rodzinne, to on mi noz w plecy wsunal, chcial mnie zostawic i mnie wtedy zdradzil (o zdradzie wtedy jeszcze nie wiedzialam, dowiedzialam się dopiero po 3ch latach - o zgrozo - od tego zdarzenia). Gdy sie dowiedzialam, zareagowalam oczywiscie jak zareagowalam - szok, zal, bol itd A potem przyszlo cos gorszego. Otrzezwienie, jestem sama - nie mam nikogo, bo kretynka poswiecilam czas dla tego idioty i on stal sie calym moim swiatem. Mam ochote zrobic cos sobie, bo juz nie moge tego wytrzymac.

Gość BobekSkrobek
bitch please . Robieniem sobie nic nie wskórasz , w tym momencie gadasz jak jakieś gówno . A jeśli nim jesteś to , to zaakceptuj . Słuchaj kocha sie roznych dziwnych ludzi . I to normalne , jak czlowiek kocha to wmawia sobie ze ta osoba taka nie jest i widzi swiat zatruty miloscia niestety . Moze on to zwykly plebs . Sam tez kochałem taka , jak szalony . Teraz wiem ze to lipa A jesli sie dowiedzialas po 3latach to niezle musialo Ci to zryc baniaka ze ten caly czas to bylo oszustwo . Wiesz moze taki typ jebaki jest poprostu z niego , mam takich znajomych podja na balety najebia sie jak szmata , poruchaja nawet nie pamietaja i wracaja do swoich kobiet twierdzac ze sa najcudowniejsze na swiecie

Gość aaseeebam
Ładna nie ładna, jeden chuj za przeproszeniem. Nigdzie nie chodze, to w dupie chyba sobie kogoś znajdę. Spotykalam się z takim jednym, ciagle bylam monitorowana, przez tamtego, oceniana, ten chlopak byl oceniany... po prostu szał. Poznalam innego, tak oo nic powaznego, do pogadania - to juz koniec swiata, bo ja z kims wyszlam... jak moglam. Szkoda tylko, ze kiedy to ja zawsze siedzialam w domu i sie widywalam z nim albo tylko z kolezankami, a on latal po imprezach i jakos sie mna nie przejmowal, A teraz nagle ogarnela go wielka milosc do mnie. Bardzo chetnie znalazlabym sobie kogos i kopnela tego w dupsko. Ale boje sie, ze jak zrobie to juz teraz to zostanę sama, jak palec, bez nikogo, juz na zawsze. A sama nie potrafię być - taki typ debila, musi być ktoś obok, bo szału dostaję :(

Gość BobekSkrobek
a stara jesteś ? ile masz lat ? A to ze inaczej widzimi osoby ktore kochamy to normalka U mnie jedna laska - jak kochałem słodka niewinna taka młodziutka , nie skażona brudem tego świata , odkochałem sie , mala wioskowa kurewka ktora waliła mnie po bokach za kazdym razem Inna laska - uroczna sliczna piekna inteligetna i pouklade ma w glowie jak sie odkochalem , no ładna jest , inteligetna nawet , ale liczy sie dla niej glownie kasa i pozycja spoleczna bo wydaja jej sie ze jest dama i chce sie pokazywac na saluuunach :D

Gość BobekSkrobek
Nie chuj za przeproszeniem . Słuchaj ładna kobieta zawsze znajdzie amatorów . No jak jestes takim typem co musi miec zawsze kogos obok siebie to masz problem . I jak sie boisz ze zostaniesz sama to problem . Ja jestem innym typem czlowiek , dla mnie zycie to impreza . Non stop gdzies latam , w domu w ogole nie siedze

Gość aaseeebam
on jest zwyklym plebsem, niedorajda i nieudacznikiem. W skrócie, chujem. Chce go zostawic, chce sie odciac, ale kurwa zajebana mac, zabij mnie, dalej sie to ciągnie, bo to mi zal, to ja mu pomagam jak trzeba, to on mi pomaga. To juz tak wszystko smierdzi, ze niedlugo chyba jakas bomba wybuchnie. Chcialabym zeby to sie skonczylo, ale ja nie mam odwagi tego skonczyc, a on nie chce, bo jak twierdzi - KOCHA MNIE.

Gość aaseeebam
Niestety nie jestem takim typem, moze kiedys... teraz w moim zyciu wiele sie zmienilo, nie mam tylu znajomych co kiedys, nie mam tej odwagi, co kiedyś. On był zawsze obok, więc to taki stały bezpieczny ląd. Mam 23 - pół swojego zycia spedzilam z tym knurem.

Gość BobekSkrobek
mieszkasz z nim ? Jesli tak to problem Osobno ? Wymysl jakas ściemę zeby sie od jebał . A najlepiej nie odzywaj sie do niego , nie odbieraj telefonow , nie odpisuj na wiadomosci , A jak juz to po dlugim czasie na odpierdol tak zeby sie odjebał w stylu nie mam czasu na to kiedys dam Ci znac

Gość aaseeebam
Amatorow taaaa, gdzie ich szukac? Nie chce byle łysola, karku albo innego w ten desen fagasa, to nie mój styl. Brzydale oraz nieudacznicy też odpadają. A jako że nigdzie teraz nie chodzę zbytnio to i nie mam gdzie kogos normalnego znaleźć ;/ Zreszta, nie o to chodzi, chodzi o to, że musze skonczyc znajomosc, ktorej z wlasnej nieprzymuszonej woli nigdy w zyciu bym nie zakonczyla, ale zycie mnie zmusza to zakonczenia

Gość BobekSkrobek
23 lata :D:D Proszeee jesteś mloda pipka hahahhaa :D ja mam 27 lat i się niczym nie przejmuje , non stop imprezuje . Nie wiem może to przez towarzystwo w ktorym sie obracam . Wszyscy w okolicach 30 stki mlodsi starsi , co weekend balety , A w wolnym czasie chulanki po miescie motocyklami . I myslisz ze ktos ma problem z tym ze kobiety sie nim nie interesuja i nie moze nic wychaczyc ?

Gość aaseeebam
mieszkamy razem w miescie gdzie studiujemy, co ten powoduje problem,juz we wrzesniu problem urosnie jeszcze bardziej. To wszystko mnie czasami juz dobija. Czasem sobie mysle niech spierdala ten zdrajdza, ta szmata, po czym mysle sobie - przeciez zaluje, zal mu, kocha ... i wylacza się umysl, wlacza sie zaslepione serce

Gość BobekSkrobek
po prostu przestań sie odzywać ? To nie takie trudne , nie staraj sie zerwac tak ja na bungee . Poprostu powoli zlewaj , nie spotykaj sie z nim . Nie oddzwaniaj , a jak juz bedziesz czuła ze masz wylane wtedy zerwij mniej boli .

Gość lfisfnlsnnfskl
Ponawiam pytanie, chcesz poznać fajnego faceta? :)

Gość elnkana
wchodzenie w nowy zwiazek nic ci nie da, musisz najpierw uporzadkowac swoje zycie... mnie tez facet zdradzil i wiesz co, tez wydawalo mi sie, ze jestem takim typem, ze nie moge sama zyc, ale bardzo sie myslilam... staraj sie miec z nim bardzo rzadki kontakt...jesli chodzi do szkoly, albo pracujesz to otworz sie na nowych ludzi...trzeba zrobic pierwszy krok...daj sie zaprosic na jakas impreze...nawet jak nie masz ochoty, to rusz dupsko...a jemu nic nie tlumacz, gdzie albo z kim chodzisz..nie jestes cie razem wiec nic nie musisz mu mowic, im mniej bedzie wiedzial tym lepiej dla ciebie...a co bedzie jak on tego nie skonczy i bedziesz sie jeszcze z nim tak 5 lat bujac...co wtedy?wyobraz sobie jaka bedziesz wyniszczona psychicznie...

Gość lfisfnlsnnfskl
Od razu zapomnisz o byłym jak poznasz nowego :)

Gość elnkana
i jak najszybciej poszukaj innego mieszkania, albo pokoju...mieszkanie z nim tylko cie zabije..

Gość aaseeebam
Bo widzisz, kiedy jest towarzystwo... kiedy czas szybciej płynie, gdy coś się dzieje to to tak nie przeszkadza, ale kiedy siedzialbys sam w domu, kiedy myslalbys jak to bylo kiedys, a jak mogloby byc teraz, to wtedy zmienilbys zdanie.

Gość BobekSkrobek
zobacz studiujesz . Tylu kolesi się kreci po uczelni . Fakt 90 % studentow to studenci i moze nie sa jakos specjalnie atrakcyjni dla kobiet ze wzgledu na brak kasy . Ja nie potrafilem zyc z tym , ze moja byla poszla na studniowke z kims . Obrzydzalo mnie to ze ktos ja dotykal , ktos z nia tanczył ze nie była moja .Tylko kogos innego . Ze ktos sobie zabrał ja jak rzecz . Juz cos takiego wystarczylo zeby mnie obrzydzalo .Niechciałem zyc z uczucie ze jest "skażona"

Gość aaseeebam
wlasnie to mnie martwi, ze jak on tego nie skonczy to ja sie wykoncze. Mieszkamy razem w pokoju, od tego nowego roku akademickiego... nie wiem co tu zrobic. Myslalam, zeby mu powiedziec zeby sie wyprowadzil, ale zal mi go... bo wiem, ze ma problemy z kasa, a to mieszkanie jest mega tanie i zaraz obok jego uczelni. I krad glupoty tak krazy i sie zamyka, krazy i sie zamyka

Gość aaseeebam
Taaa... kolesie na uczelni, moze pominę to ciszą, bo nawet nie ma o czym mówić.