Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endżel 88

Napaleńcy - mam ich dość

Polecane posty

Gość endżel 88

Wiecie co? Uciążliwie jest być atrakcyjną Polką w Niemczech. Ostatnia sytuacja. Wychodzę do Lidla. Mijam bloki, z okien jednego wyglądają polscy cyganie. krzyczą do mnie "moin" (cześć). Oczywiście ignoruję to i nawet nie patrzę w górę. Co robią? Spluwają na ziemię. Miałam szczęście, byłam szybsza :P Jestem już prawie w Lidlu. Jakiś typ krzyczy "Schatzi, Schatzi" (Skarbie, Skarbie), zagaduje, ale nie obracam się, olewam i idę dalej. W Lidlu jakiś typ chciał, żebym mu podała coś konkretnego do picia z lodówki, bo akurat brałam dla siebie herbaty mrożone. Więc otworzyłam oscentacyjnie drzwiczki i powiedziałam "bitteschn!" Niech sam sobie weźmie, co ja jestem? Pomijam całą resztę zagadywania do mnie na ulicy i maślanych spojrzeń. Ja mam faceta! Nie ubieram się wyzywająco. Tego dnia miałam na sobie beżowe dopasowane rurki i kremowy sweterek. Mam podobno ładną figurę i ciekawą twarz... Chodzę lekko uśmiechnięta, bo często mam dobry humor, może to ich przyciąga? Takie sytuacje w ogóle nie łechtają mojego ego, bo mam świadomość własnej wartości. Po prostu mnie to już irytuje! Mieszkam tu ponad 2 lata, wiadomo, że wyglądam coraz lepiej, ale bez przesady ;/ Co zrobić, żeby przestali mnie zaczepiać?

Gość endżel 88
Doszło nawet do tego, że jakiś turecki dzieciak przy kolegach podbiegł do mnie i klepnął mnie w dupę :(

Gość habibi :D
Musisz ćwiczyc szybkie bieganie pod oknami to może cie nie oplują ;)

Gość endżel 88
Ja mieszkam w szalonej dzielnicy po prostu ;/ Czas się przeprowadzić.

Gość Stałyście się tak wyzwolone,
że bycie napaleńcem to wręcz obowiązek każdy normalny facet czy dżentelmen, który by tak się nie zachował jest traktowany jak odmieniec nie tylko przez mężczyzn ale i przez kobiety.

Gość endżel 88
przeswitywaly mi cycki przez cienka azurowa bluzke bez stanika rzecz jasna

Gość endżel 88
nie przeszkadzaja mi cyganie tyle ze nie placa niestety. nawet turki dadza zawsze kilka euro mi za loda i numer a cygany nigdy

Gość endżel 88
jestem tak atrakcyjna ,ze ostatnio przyjechała telewizja i filmowali jak srałam pod balkonem

Gość endżel 88
a cyganie odkupili kupe ode mnie wysmarowali sie nią i w dzikim tańcu szaleli do rana