Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgfthuytjuty

czy byscie byly zachwycone, gdyby wasz facet chcial wam kupic oryginalna torebke

Polecane posty

Gość rgfthuytjuty

Dior?

Gość Dla was to tylko ten
materializm jest ważny.

Gość raczej wolałabym
dostać od Niego orginalnego całusa i może ...:) to chyba dosyć drogi prezent drogie prezenty nie są mi potrzebne potrzebuję tylko Jego 😍

Gość raczej wolałabym
oryginalnego :)

Gość posłuchaj
a mówimy o torebce Gucci lub LV czy pumie za 119,90 zł???

Gość posłuchaj
aha doczytałam, dior. A on nosi się z zamiarem i cię o tym informuje żebyś się ustosunkowała czy co?? Czy to ma być niespodzianka??

Gość rgfthuytjuty
nie mowie o podrobkach tylko oryginalach, takiej torebce jak ma zona wladcy Korei Polnocnej

Gość rgfthuytjuty
byla propozycja, ogolne [pytanie :D

Gość starodupcev
ja aktualnie mam torebkę ze słoniowej skóry droga , którą już dałem trzem dziewczynom , wyruchałem i zabrałem by nie zniszczyła , nawet mam oryginalną metkę i przyrząd do metkowania. czeka na ... następną

Gość :D:D:D
że też ci pozwoliły ją sobie odebrać :D

Gość moje ZMARTWIENIE
zaraz szmaty, a co mamy nogi przed biedakami , ktorzy tylko maja wiele klamstw do powiedzenia i sterczacego fiuta rozkladac? nam sie tez cos od zycia nalezy

Gość Ziomek dla kobiet liczy się
wystarczy byle szmata czy Ziomet dla kobiet nie liczy się to czy będziesz wierny, czy będziesz ją kochał i będziesz z nią szczery i uczciwy itp. wystarczy kasa a rozkładają nogę

może i bym się cieszyła, że chce mi dać coś co bardzo mi się podoba i kosztuje fortunę, ale nie pozwoliłabym mu na taki drogi zakup są ważniejsze rzeczy

Gość zachwycona??
myślałam, że ten wątek to żart. Nie byłabym zachwycona, niech sie udławi swoja torebką. Nie potrzebuję torebki.

Gość nie,bo dlaczego
jakiemus kapitaliscie nabijac kabze kase dałabym na schroniska dla zwierząt jakby tak bardzo chciał dac mi duza kase albo bym zrobiła zakupy do domu dziecka,bo potrzeby maja duze albo..no mozliwosci jest sporo

Gość .a tak na marginesie
widziałam kiedys w centrum handlowym, babę dość ordynarną, obijała się o ludzi, rozpychała się, miała brudne pazury i brud na gębie przyklepany makijażem, ale pod pachą trzymała TOREBKĘ DIORA. Może to była znana wszystkim nasza kafeprostytutka.

Wolalabym, zeby te pieniadze wydal na wspolny weekend, czy cos. Torebke sama sobie kupie, przynajmniej bede miala gwarancje, ze mi sie spodobw, bo chlopy to wiadomo...

Gość w twojej sytuacji
nie

To zależy. Jakby kupił i podarował no to co już masz zrobić? Ale jak uprzedza, albo pyta.. ja bym powiedziała, że niepotrzebnie tyle kasy wydawać na torebkę.W ogóle sobie myślę, że jakby mi mój kupił w ogóle jakąś torebkę i wybrał ją samodzielnie to pewnie jakbym ją zobaczyła to bym go zabiła śmiechem :P