Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę się wygadaćććć

bierne palenie a skóra

Polecane posty

mam 31 lat, dbam o skórę (woda, warzywa, owoce, ryby, takie tam), masaż twarzy wieczorem, kremy, maseczki sruty druty i mimo to mam pierwsze zmarszczki i to wcale niemałe - czy może za to odpowiadać to, że mieszkam z palaczami? nie mogę się wyprowadzić bo to w końcu rodzina ;) ale szlag mnie trafia od tych kłębów dymu wszędzie :O

Gość Uberalless
oczywiście, że szkodzi. niestety dopoki nic nie zrobisz z tym dymem to te wszytskie kremy nic ci nie pomoga

Gość deffefesf
ale tez geny!! niestety mamy takie srodowisko ze geba bedzie sie starzla, nie starzeja sie ci co maja kupe kasy i operuja sie i wstrzyzkuja botoksy

Gość deffefesf
poza tym wygon domownikow na balkon!

dzięki za odpowiedzi. wiem, geny ważna rzecz, ale moi niepalący i niemieszkający w dymie przodkowie prezentują się całkiem nieźle jak na swój wiek. wyganiam na ten balkon, ale co z tego jak palacze są w większości :O nawet argument o trucicielskich efektach dymu tytoniowego nic nie daje - gadają, że teraz to wszystko szkodzi i tyle 😠

Gość no to beznadziejnie
się zachowują :O

no beznadziejnie :O ale przecież się nie wyprowadzę choć mam szczerą ochotę pooddychać czymś innym niż dym!