Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety - okreslcie sytuacje w jaki dokladnie sposob

Polecane posty

Gość 45645
myszka83 myszka83@tlen.pl'; ja nie jestem tradycjonalistką i sama poderwałam męża bo czemu nie moze kobieta No i Ty wybrałaś to co chciałaś a nie jak inne dziś czekają jak pachołki. Jak kobieta stoi to przychodzą świnie. Po porządnego faceta trzeba ruszyć się z miejsca bo takich dziś jest niewielu wręcz można by mówić o tym, że są skarbem dzisiejszych czasów.

Gość rudamenda
a mnie się marzy taka scena jak w Mistrzu i Małgorzacie, ale to Małgorzata odezwała się pierwsza ;> "Męczyłem się, ponieważ wydało mi się, że muszę z nią pomówić, i bałem się, że nie powiem ani słowa a ona tymczasem odejdzie i nigdy więcej jej nie zobaczę. I proszę sobie wyobrazić, że to właśnie ona odezwała się nieoczekiwanie: - Podobają się panu moje kwiaty?"

Gość nie da sie określić dokładnie
sposobu. Raz trafisz, a raz nie trafisz. Revolverze :)

a więc , trzeba zauważyć , ze : - na pierwszy rzut oka najważniejszy jest wygląd - potem stawiałbym na poczucie humoru - a na końcu to , że na 100 facetów kobiecie prawdopodobnie spodoba się tylko 10-ciu lub mniej i jeszcze trzeba trafić w moment , w którym będzie miała humor...:classic_cool:

Gość fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu
charyzma :) inteligentny okularnik więcej zdziała niż piękny facet

inteligentny facet z charyzmą okazuje się po czasie - a początkowe napalenie wyczujesz w kilka sekund do osobnika koło ciebie i to wyczucie pozwoli ci iść dalej...

poza tym , zgadzam się zupełnie z tym , ze kobieta powinna czasami zrobić pierwszy ruch w kierunku faceta , a potem dawać znaki jeśli jest zainteresowana - kobieta pewna swojego zainteresowania , bez problemu zrobi ten krok - kobieta pewna swojej wartości nie ulęknie sie nawet przed odrzuceniem jej znaku i przynajmniej dostanie odpowiedź od faceta...

charyzmę wczuć już przy krótkeij rozmowie :)

a na końcu to , że na 100 facetów kobiecie prawdopodobnie spodoba się tylko 10-ciu lub mniej i jeszcze trzeba trafić w moment , w którym będzie miała humor... to powinno stać na 1 miejscu

poza tym, kobietom / mężczyznom trzeba się przede wszystkim spodobać z wyglądu na początku , bo dostanie się kosza - lecz niektórzy nie rozumieją i chcą nadrabiać tzw.charakterem czy poczuciem humoru...do pewnego momentu można , ale bez przesady - to nie wypali jesli sie nie mieści w normie ...

to powinno stać na 1 miejscu oczywiście - zwłaszcza jeśli się przewróci piedestał do góry nogami - tak jak pewna nemezis, próbuje z facetami ...?

"poza tym, kobietom / mężczyznom trzeba się przede wszystkim spodobać z wyglądu na początku , bo dostanie się kosza" to oczywistość, ale można być przecitnym, a uśmiechniętym, z charakterem ... i robić wrażenie

Na razie mam ich wystarczająco dosyć :P... zresztą to oczywiste - jak kobiecie się nie spodoba taki delikwent to sama nie da się mu poderwać

nemezis jak masz ich tak "dużo" to machaj naokoło wiosłami - zamiast machać samymi rękami :classic_cool:

fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu jak się jest przecietnym , to mozna nadrobić otoczką - np. fryzurą , ciuchami itd

ni gustuję w wystylizowanych facetach :O

Rev - nie jest ich tak dużo to raz, dwa, że chodziło mi bardziej o to, że mam was dosyć na jakiś czas :P a jak już bym miała się odpędzać to stopami-kajakami :D

aaaaaaaaaa :D już dawno na to wpadłam rev :)

nemezis* jak mozesz miec nas dosyć?? to niemożliwe...przecież za każdym razem patrzysz oczami wyobraźni tylko na nas - przepraszam - na tego jednego , wymarzonego :classic_cool:

wyobraźnia a realia to dwie różne sprawy, czasem trzeba przestać siedzieć na obłoczku i zejść na ziemie :classic_cool:

patrząc po ilości facetów którzy by mi się spodobali i byli w miarę sensowni z charakteru i osobowości 2 opcja wydaje się całkiem prawdopodobna :classic_cool:

jak będziesz w nieskończoność kręcić nosem , to zostaniesz sama zamknięta na wieży - bez towarzystwa

Gość taki se facet lat 30 gbhyt
"Jak facet podrywa nie może być zbyt nachalny, powinien to zrobić w taki sposób, żeby zaintrygować, do tego powinien patrzeć w OCZY a nie w cycki, powinien też utrzymywać kontakt wzrokowy( ale nie wgapiać się) , a nie patrzeć gdzieś po kątach, jednocześnie dziwnemu wpatrywaniu się, praktycznie bez mrugania mówię stanowcze nie" typowy kobiecy bełkot sama sobie przeczysz bez przerwy po prostu jeden wzrok ci sie podoba inny nie ale nie umiesz tego opisac bo taki wzrok kazdy facet ma swoj wlasny

wcale nie wybrzydzam, i tak mam o wiele mniejsze wymagania w pewnych kwestaich niż większość kobiet ...😡 a Ty lepiej byś się zajął wyciąganiem siebie z letargu :classic_cool: po prostu jeden wzrok ci sie podoba inny nie ale nie umiesz tego opisac bo taki wzrok kazdy facet ma swoj wlasny opisałam wystarczająco jasno, jak nie potrafisz tego pojąć to już Twój problem 🖐️

wcale nie wybrzydzam, i tak mam o wiele mniejsze wymagania w pewnych kwestaich niż większość kobiet ... a pewnych kwestiach większe? :classic_cool: a Ty lepiej byś się zajął wyciąganiem siebie z letargu ogólnie nigdy nie popadam w letarg - mam jedynie przesilenia złego , co powoduje odwrócenie sie w trochę innym kierunku...jak choćby teraz..💤