Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety - okreslcie sytuacje w jaki dokladnie sposob

Polecane posty

a pewnych kwestiach większe? tak ale tylko w niektórych :) ogólnie nigdy nie popadam w letarg - mam jedynie przesilenia złego , co powoduje odwrócenie sie w trochę innym kierunku...jak choćby teraz.. mówiłeś wcześniej, że jesteś zamrożony czy też w letargu, nie bardzo pamiętam 😴 nie kłam i nie grzesz bo Ci w nocy diabeł paluch utnie :classic_cool:

to zależy od kontekstu i sensu - w ogólnym sensie jestem zamrożony , lecz teraz nawet bardziej , szczegółowo przez przesilenie i ogólnie letarg do mnie nie pasuje zupełnie - ponieważ ogólnie działam (poza przesileniem kiedy nawet jestem w tym cholernym letargu) 💤 a- i nie kłamię ....

a- i nie kłamię .... to się chwali ..😴 a oprócz działania potrzebne są też dobre chęci i strategia

Gość Alice...6868858
To ja może powiem czego nie lubię u facetów którzy podrywają :) Gdy są zbyt pewni siebie, potrafią się chwalić, co to już nie zrobili i nie osiągnęli, jacy to oni są cudowni, jakby świat należał do nich :) Takie zachowanie mnie odpycha a nie przyciąga, kultura musi być oczywiście, nie lubię wulgaryzmów i płytkich określeń.

Gość Alice...6868858
No i zawsze przypomina mnie się jedna sytuacja w której doceniłam, że naprawdę nie wygląd świadczy o człowieku, choć pod tym względem nigdy nie uogólniałam, to jednak co do większości się nie mylę :) Kiedyś zaczął podrywać mnie dres, taki jak to się mówi ziom :) gdy mnie zobaczył, podszedł, pocałował w rękę, ukłonił się, w pierwszej chwili myślałam, że gdzieś tam obok jego ziomki stoją i sobie jaja robi, po paru minutach dopiero spostrzegłam, że chyba taki jest, pięknie się wysławiał, bardzo grzecznie się zwracał. Zaintrygowało mnie pozytywnie jego zachowanie i troszkę mnie tym urzekł :) Więc chyba wyjątkowo traktowanie kobiety ma tu duży bardzo wpływ, coraz mniej facetów, z wielką kulturą traktuje kobiety, a kobiety często tego oczekują, więc ten dres za pierwsze wrażenie dostał u mnie 10/10 :) Pozdrawiam

Gość justa odpowiada:))))
ale czemu sie dziwisz, ze facet jeden czy drugi dostanie kosza...ze raz zaprosi gdzies obcą kobiete i sie zrazi odmową. przeciez trzeba trafic przede wszystkim w WOLNĄ dziewczyne, nie jest to latwe. po drugie musi byc wmiare śmiała, zeby swobodnie porozmawiać z obcym fecetem. mnie w sumie raz zupelnie obcy facet chcial zaprosic na kawe, ale musialam odmowic, bo spotykalam sie z kims akurat. tak wiec to jest loteria, nie wiesz na kogo trafisz, wiec nie chrzan, ze jestesmy "ksiezniczkami" bo nie o to w tym chodzi.

Ja lubię, kiedy facet jest konkretny. Nie owija w bawełnę, nie rzuca głupich, wyświechtanych tekstów. Przykład, ostatnio szłam po mieście, przejechał obok mnie samochód, zaraz zawrócił, zatrzymał się a z samochodu wysiadł facet i wprost zapytał, czy mogłabym się z nim umówić. Był całkiem przystojny, fajnie ubrany. Odmówiłam, bo jestem w związku, przeprosił i odjechał z miną zbitego psa.. ale spodobał mi się sposób w jaki próbował się umówić, jak widać za pomocą auta też można podrywać w kulturalny sposób, nie koniecznie trąbiąc i gwiżdżąc zza szyby :) Mój obecny partner też ,,podrywał'' bez owijania w bawełnę, zauważył mnie gdy miał praktyki w mojej szkole, wyszukał mnie na portalu społecznosciowym i napisał. Niestety niezbyt często moglismy natknac sie na siebie na korytarzu ale jak już się udało to po prostu podchodził i rozpoczynał rozmowę. Nie musiał się zbytnio wysilać, wystarczyło, ze był interesującym czlowiekiem, zadbany, dobrze ubrany :) Jeśli o mnie chodzi to nie znoszę podrywu ,,na drinka'', to po prostu kojarzy mi się z wyrywaniem dupci do wiadomego celu. Gdy byłam wolna, wolałam, jak męzczyzna nawiązywał rozmowę a tego drinka sama sobie kupię ;) Ale wiem, że faceci stawiający drinki w klubach często wiele zyskują w oczach dziewczyn, zwłaszcza tych młodych i niekoniecznie głupich czy łatwych ..

justa odpowiada:)))) z księżniczkami jest jak z loterią - jednej zdejmujesz koronę , innej musisz założyć - ale miało nie o to chodzić....

taaa naturalne usta Ja lubię, kiedy facet jest konkretny. Jeśli o mnie chodzi to nie znoszę podrywu ,,na drinka'', to po prostu kojarzy mi się z wyrywaniem dupci do wiadomego celu ale podrywając na drinka, z włączeniem wyrywania dupci, facet przynajmniej jest konkretny...💤 :P

Alice...6868858 kulturalny dres z całowaniem w łapkę? widocznie zagrał kulturalnego , by zrobić wrażenie i tym sposobem dostać sie do celu :classic_cool:

nemezis* a oprócz działania potrzebne są też dobre chęci i strategia do kobiet strategia? kobieta to nie football 💤 4-4-2 4-3-3 a może 6-9 ?

Gość Kira27.09.1989
ja w ogole nie lubie byc podrywana. nie znosze tego i wole sama zdobywac. lubie jak facet jest niedostepny, tajemniczy, wtedy wkraczam do akcji ;>

migotka tylek jak szczotka nikt nie musi odpowiadać , najwyżej temat zniknie ... niektore dresy to nawet fajni goscie, mili , inteligentni i przystojni. zwłaszcza jak idą w gajerku ? :classic_cool: ps. fajna muzyka w stopce, wiecej prosze za bardzo sie rozochocisz... Kira27.09.1989 jeśli jesteś piękna i inteligentna , to możesz sobie nawet wkraczać...

4-4-2 4-3-3 a może 6-9 ? yyy że... co ? nie mówię, żeby wkuwać na pamięć jakieś reguły sztuczne a potem je prezentować głosem znudzonego robota... ale jak facet tego chociaż ogólnie nie przemyśli to zazwyczaj jest klapa

'nikt nie musi odpowiadać , najwyżej temat zniknie ...' nie, bo poczujesz sie dotkniety i bedziesz plakal rzewnymi lzami zes samotny, ze przesilenie itp. :classic_cool: 'zwłaszcza jak idą w gajerku ? ' nie znasz sie i tyle :classic_cool: 'za bardzo sie rozochocisz...' za pozno... :P

Gość fiku mikuuuuuuuuuuuuuuuu
ja jestem z tych, które lubiły stac na bramce i bronić te pożal sie boże strzały

nie, bo poczujesz sie dotkniety i bedziesz plakal rzewnymi lzami zes samotny, ze przesilenie itp teraz to dopiero poczułem sie urażony...

Moorland eh, i zaraz wyjdzie, że wszystko i tak sprowadza się do wrodzonego wyczucia czyli jak zwykle do jednego?

czyli jakieś treningi umysłowe przed spotkaniem lub rozmową? bardziej mi chodziło o to, by mieć w głowie jakoś ogólnie co powiedzieć, zresztą nie wiem, na ogół to jest zwyczajne pieprzenie w bambus zamiast normalnej rozmowy 😴

bardziej mi chodziło o to, by mieć w głowie jakoś ogólnie co powiedzieć, zresztą nie wiem, na ogół to jest zwyczajne pieprzenie w bambus zamiast normalnej rozmowy jak osoby się sobie spodobają , to ciężko o logikę w rozmowie na samym początku - dlatego lepszy jest blew i humor , dlatego humor jest tak ważny

jak osoby się sobie spodobają , to ciężko o logikę w rozmowie na samym początku - dlatego lepszy jest blew i humor , dlatego humor jest tak ważny kłamanie jeszcze nigdy nikomu nie wyszło na dobre

Gość 22 lata czuje koniec swiata
mnie wszystko jedno jak facet by mnie poderwał :) ważne, żeby był uśmiechnięty i wesoły, jakieś fajne poczucie humoru, komplement w moją strone :D MUSI być pewny siebie.. nie lubie jak facet się spina i jest zestresowany. ;) Musi być swobodny i wesoly ;)

Revolver - masz jakiś tajemniczy monopol na jedyną i słuszną interpretację własnych słów ? 😴

tak monopolem na interpretację własnych słów jest brak monopolu , bo to słowa własne...