Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elusiall

Jak zareagowałyście na widok waszego dziecka po urodzeniu ?

Polecane posty

Gość mloda mama 27
uppp fajny temat piszcie!!

Gość ja też bym chciała
jak synek ze mnie wyszedł to połozna połozyła mi go na chwilę na brzuchu a ja zaczęłam tak płakać ze szczęscia,ze mysleli ze dostałam jakiegoś szoku poporodowego:P :P całowałam go po tej zakrwawionej głowce i nie mogłam przestać łkać. Ale za chwilę już się ogarnęłam i zaczęłam się smiać i płakac naprzemian. ZE SZCZĘSCIA TO WSZYSTKO RZECZ JASNA. CIĄŻA I PORÓD TO NAJPIEKNIEJSZY OKRES MOJEGO ZYCIA.

Ja dostalam od razu na piersi malego i powtarzalam jaki on sliczny jaki sliczny i plakalam ze szczescia. M taz. Mamy caly filmik :) rodzilam sn ze zniecxuleniem wiec caly porod to tylo i wylacznie piekne przezycie.

Gość mamunia_córuni
dostałam dziecko na chwile bo miała problem z oddychaniem. pamietam tylko ze czułam na brzuchu takie mokre ciepełko jak ja połozyli. oczywiscie płakałam ze szczescia i ulgi . potem ja zabrali i dostałam ja dopiero dnia nastepnego. za to mój maz był w szoku bo miała olbrzymie usta, stwierdził ze jak murzyn, a po prostu były spuchnięte. i jak dostałam ja natstepnego dnia to mam zdjecia które czesto oglądam. lezy taki mluszek obok i patrzy sie na mnie zdziwiony tymi czarnymi oczkami az marszczy czoło. to było dopiero nasze prawdziwe pierwsze spotkanie.

Gość Gosc

To była niechciana ciąża do której doniesienia zmusiła mnie rodzina moja i chłopaka więc w ogóle nie chciałam na niego patrzeć ani karmić. Przez  czas płakałam sama ciąża to był jak gwałt każdego dnia