Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :/

Jak sie przełamać ? :/

Polecane posty

Chodzi o to że chciałabym sie zapisać na jakieś zajęcia dodatkowe. Marzy mi sie Hip-Hop a teraz mam okazje bo moje przyjaciółki sie zapisały i pytały czy chce jeździć z nimi. Chciałabym też zapisać sie na taniec towarzyski (nie tak żeby perfekcyjnie) po prostu na weselu chce sie dobrze bawić a nie martwić sie że sie pomyle i dlatego mam takie zamiary, uwielbiam też siatkówke i facet od wf mówił że mam sie do jakiegoś klubu zapisać bo świetnie gram i to zmarnuje jak sie nie zapisze. Tylko że jest jeden problem :/ nie umiem przezwyciężyć swojego strachu! najprosciej w świece boje sie i wstydze spełniac swoje marzenia :/ jak mówie to komuś z rodziny to mówią że tylko mi sie tak zdaje albo że jestem dziwna bo jak sie coś chce i ma możliwości to robić (na brak kasy nie narzekamy więc moge sie na to wszystko zapisać) to ma sie zdecydować odrazu. Nie wiem co ze mną jest nie tak :/ może chodzi o to że jak miałam 7-8 lat byłam strasznie gruba i wszyscy sie ze mnie śmiali :/ zaczęłam sie odchudzać (teraz mam 14 lat) i wyglądam już normalnie-tak typowo jak na swój wiek. Cały czas jeśli chodzi o taniec towarzyski mam takie myśli: ,,jak schudne jeszcze to sie zapisze bo teraz sie wstydze, pewnie mnie ta wyśmieją. A jak nie bede czegoś umieć i podeptam partnera? wszyscy bedą sie śmiać''. Ale nie jest to problem przecież :/ moja koleżanka przy wzroście ok.160 cm waży ok. 75 kg i chodzi na kurs tańca i świetnie sie bawi :/ a ja już nie jestem gruba jak kiedyś ! nie wiem czy to dlatego tak mam ? może to coś innego? jak sie przełamać i zaryzykować na ten hip-hop chociaż z przyjaciółkami? Prosze Pomóżcie.

Gość przestan o tym myslec w tych
kategoriach po prostu sie zapisz ;) pierwszy raz bedziesz zestresowana a potem juz pojdzie, musisz tylko zrobi ten pierwszy krok ;)

Dzieki za odp ;) tylko ze to sie ciągnie bardzooo długo. Ogółem nie jestem jakaś nieśmiała (powiem nawet że dosyć szalona) i dlatego wszyscy sie mi dziwią :/